halkatia 30.03.10, 20:17 Wódki wklejać nie potrafię ale stawiam Poproszę o cv to wypełnię Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: Witam się:) 30.03.10, 20:28 Witaj!! CV na górze masz przyklejone. A wódeczka mniam, dziekuje Odpowiedz Link
halkatia Re: Witam się:) 30.03.10, 20:41 1. czy masz bidet? Nie 2. czy masz kochanka/ów? Jeszcze nie 3. czy golisz grażynkę? Nie,golę Bożenkę 4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? każda 5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego dziwoląga? nie 6. jak często zmieniasz majtki? nie zmieniam bo nie noszę 7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? raczej tak,"że tak powiem" 8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych dyskusjach? jak mi czas pozwoli 9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? tak 10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? no,powiedzmy ze tak 11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt "nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? oczywiscie ze tak 12. jak często zmieniasz pościel? raz na 2-3 tyg 13. jak często zmieniasz ręczniki? nie zmieniam,mam stare od 5 lat 14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? nie,mam oddzielny dotwarzowy 15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do ściany, czy w drugą stronę)? do sciany 16. czy podoba ci się upośledzony koń dlani? nie 17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? bardzo wielki pierdolnik 18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń)nie 19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed każdym ważnym wyjściem? nie 20. czy będziesz często stawiać wódkę?tak Odpowiedz Link
doral2 Re: Witam się:) 30.03.10, 21:17 nie będziesz się radzić w sprawach modowych?? no nie wiem, nie wiem siadaj i polewaj Odpowiedz Link