truscaveczka 01.04.10, 08:27 Które adidasy byście wybrały? czy Bo mi się oba podobają Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabakierka2 Re: Wiosenny dylemat :) 01.04.10, 08:44 jeśli wybieramy tylko między tymi dwoma parami, to ja też drugie Odpowiedz Link
ba_warka Re: Wiosenny dylemat :) 01.04.10, 08:43 to zależy czy lubisz różowy kolorJa nie za bardzo więc wybrałabym drugie Tak czy siak buty są fajne Odpowiedz Link
ba_warka Re: Wiosenny dylemat :) 01.04.10, 08:49 Mam nadzieję,że jeśli wybierzesz różowe to nie będą Ci farbować-nie mam też dobrych doświadczeń z kolorowymi butami Odpowiedz Link
truscaveczka Re: Wiosenny dylemat :) 01.04.10, 08:58 Lubię różowy - ale na moim monitorze są czerwono-koralowe Odpowiedz Link
bei Re: Wiosenny dylemat :) 01.04.10, 09:02 na moim monitorze pierwsze mają kolor zupy z raków- gdyby to był pudrowy róż, do szarych jeansów wymarzone. Te drugie założysz do wiecej rzeczy...jesteś jeszcze tak młoda osobą, ze bierz przykład z mądrych Szwedek- Szwedzi chodzą ubrani w garderobe o kolorystyce bardzo a to bardzo stonowanej- ale BUTY- to muszą ich WYRÓŻNIAĆ To fajny trend. Do moich czerni ten koral byłby idealny- ale ja za stara jestem na taki styl. Odpowiedz Link
truscaveczka Re: Wiosenny dylemat :) 01.04.10, 09:19 Na litość boską, bei, skąd te śmiałe wnioski o mojej młodości? Wakacyjnie idę na całość To niekoniecznie muszą być buty do pracy, choć i tam pewnie zawędrują Odpowiedz Link
tedesca1 Re: Wiosenny dylemat :) 01.04.10, 09:26 a ja bym wybrała pierwsze, u mnie też mają kolor koralowo-czerwony, nie różowy, a te białe wyglądają jak męskie, pierwsze mają fajniejszy fason Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: Wiosenny dylemat :) 01.04.10, 09:27 zdecydowanie drugie. pierwsze za bardzo oczojebne Odpowiedz Link
i_b13 Re: Wiosenny dylemat :) 01.04.10, 15:36 a ja bym wzięła oba rodzaje, bo pikne są. A gdzie to można nabyć i wiela trza dać? Odpowiedz Link
truscaveczka Re: Wiosenny dylemat :) 01.04.10, 15:57 Tanio, pani, a allegro dają - nick sprzedajacego widac na fotkach Odpowiedz Link
gagunia Re: Wiosenny dylemat :) 01.04.10, 19:58 Oczywiście, że pierwsze. Przynajmniej but sportowy. Te drugie to takie trzewiczki ciotki klotki - nijakie. Odpowiedz Link