asiaiwona_1 22.04.10, 09:12 Miała się Kinia zająć sama swoją stylizacją, ale chyba coś jej nie wyszło. Widziałyście jak te spodnie baaaardzo pogrubiły jej uda? Wogóle takie mało telewizyjne te spodnie były... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa1 Re: YCD - Kinia i tancerze 22.04.10, 09:29 asiaiwona_1 napisała: > Miała się Kinia zająć sama swoją stylizacją, ale chyba coś jej nie > wyszło. Widziałyście jak te spodnie baaaardzo pogrubiły jej uda? > Wogóle takie mało telewizyjne te spodnie były... Moim zdaniem wyglądała świetnie. Ma prawie 40lat, a nie wygląda.Zyczę niejednej 30latce by tak wyglądała, choć ogólnie typem urody mnie nie zachwyca. Tak się przyglądałam tym udom i tym spodniom i moim zdaniem bylo proporcjonalnie. Inna sprawa to tancerze- szkoda ,że odpadł Adam. Bliźniak wyjątkowo skorzstał na tym skręceniu nogi, chyba ze współczucia został. Ilona mnie drażni jak nikt, brak jej charakteru i to aż bije po oczach. Odpowiedz Link
aniuta75 Re: YCD - Kinia i tancerze 22.04.10, 09:39 18_lipcowa1 napisała: > Inna sprawa to tancerze- szkoda ,że odpadł Adam. Bliźniak wyjątkowo > skorzstał na tym skręceniu nogi, chyba ze współczucia został. > Ilona mnie drażni jak nikt, brak jej charakteru i to aż bije po > oczach. Amen Lipcowo, Amen. I strasznie mi szkoda, że odpadła Ewa . Była moją faworytką... Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: YCD - Kinia i tancerze 23.04.10, 18:23 Lipcowa- to sie ucieszysz youcandance.plejada.pl/32519,news,,1,ycd_5_sebastian_juz_nie_zatanczy,newsdetal.html Odpowiedz Link
aniuta75 Re: YCD - wczorajsze 22.04.10, 09:37 Ona cała wczoraj była mało telewizyjna. Makijaż do bani. Przecież ona jest piękną kobietą a ostatnio przez make-up wygląda o 10 lat starzej i brzydko po prostu. O, ust nie widać wcale, ale może moda durna taka, oczy "na trupa" . Ubrana była jak do sprzątania chałupy albo pielenia grządek a nie do prowadzenia programu . Odpowiedz Link
corkaswejmamy Re: YCD - wczorajsze 22.04.10, 09:37 koszmarnie! nie dośc, że takie kolory jej nie pasują absolutnie, to jeszcze na dodatek ten fason!!! I albo przytyła, albo spodnie moooooooocno ją pogrubiły. Odpowiedz Link
zebra51 Re: YCD - wczorajsze 22.04.10, 10:01 Pal sześć czy Kinga wygląda, czy nie. Pani Mucha nadaje się do uśpienia. Co ona mówi??!! Pieprzy tak wyjątkowo bez sensu, coś bredzi o osobowości telewizyjnej, o grze aktorskiej. Litości! Odpowiedz Link
aniuta75 Re: YCD - wczorajsze 22.04.10, 10:06 No Mucha dała popis. Jak jej broniłam tak wczoraj miałam ochotę jej palnąć w łeb . Odpowiedz Link
chococino Re: YCD - wczorajsze 22.04.10, 10:31 Zauważyłam, a raczej mój mąż zauważył. Strasznie ją ubierają w tym programie. A szkoda, bo to piękna kobieta. Muszka za to wyglądała ślicznie, ale za dużo gadała. Dlaczego najwięcej czasu antenowego zajmuje paplanina osoby, która na tańcu się nie zna? Odpowiedz Link
corkaswejmamy Re: YCD - wczorajsze 22.04.10, 11:20 Dlaczego najwięcej czasu antenowego zajmuje paplanina osoby, która na > tańcu się nie zna? bo ona ocenia emocje, a to ważne przeca Odpowiedz Link
grave_digger Re: YCD - wczorajsze 22.04.10, 14:24 to stylizacja chorodyńskiej, której osobiście nie cierpię. Odpowiedz Link
grave_digger Re: YCD - wczorajsze 22.04.10, 14:24 o www.plotek.pl/plotek/51,79592,7801362.html?i=0&bo=1&bo=1&bo=1 Odpowiedz Link
gagunia Re: YCD - wczorajsze 22.04.10, 15:47 Wyglądała jakby się wypuściła na zakupy do miasta. Zupełnie nie telewizyjnie, nawet jak na tak luzacki program. W tych kolorach też nie wyglądała najkorzystniej. A Mucha pieprzy takie kacapoły, że nie mogę jej słuchać. Czepiła się tej osobowości telewizyjnej jak rzep. Odpowiedz Link
zales239 Re: YCD - wczorajsze 22.04.10, 17:02 Kinia jest grubej kości i nigdy nie będzie smukłą,chudziutką babką. Nogi rzeczywiście klockowate,widać,że znowu zapuszcza grzywke Kolory nijakie jak dla niej tak mi się wydaje. No i rączki-dłonie jakby nie jej wielgachne Krytykować i szukać niedociągnieć to my lubimy hehe A Muchy nie słuchałam,bo zasnełam po pierwszym tańcu Odpowiedz Link
tedesca1 Re: YCD - wczorajsze 23.04.10, 15:13 wiecie, że to była stylizacja horodyńskiej? generalnie strój mi się podobał, ale rzeczywiście jej przez spodnie normalnie widać było tłuszcz na udach, i wogóle jakas oponka w talii Odpowiedz Link