doral2 06.05.10, 10:04 depresji można dostać czy to już tej wiosny wcale nie będzie? siedem stopni za oknem, kurza twarz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: przez tą %^%@&^%&! pogodę, tylko 06.05.10, 10:10 Nie marudz Doralowa, ja sie dzisiaj lansuje w kolorowych kaloszkach Odpowiedz Link
figrut Re: przez tą %^%@&^%&! pogodę, tylko 06.05.10, 10:11 Ja myślałam, że to tylko u mnie tak gówniano za oknem. Siedem na plusie, pada deszcz i wieje zimny wiatr Odpowiedz Link
buzka25 Re: przez tą %^%@&^%&! pogodę, tylko 06.05.10, 10:42 ani laski nie gadajcie, u mnie to samo, a musiałam zakupy zrobic bo w lodówce światło, nawet chłop kanapki do roboty nie dostał bo zabardzo nie było z czym, ale dałam mu 5zł zeby se co kupił, pod biedronką masakra, ludzie łażą zakręceni jak tampony, jacys nieobecni, wózkami sie obijają o innych, Może trzeba jakieś czary odczynić? Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: przez tą %^%@&^%&! pogodę, tylko 06.05.10, 10:50 Doralowa a co, drażni twe oczy wiszący, piękny, czerwony, wiosenny płaszczyk U mnie też tak - depresyjnie za oknem. Nie ma bata, nawet ze śmieciami nie polezę poczekam na głowę rodziny Odpowiedz Link
medussa7 Re: przez tą %^%@&^%&! pogodę, tylko 06.05.10, 11:21 Ja chora, dziecko chore - w domu. Mój (chory) na życie zarabia. Ale będzie wcześniej , bo się żle czuje. Nosz kurde mol! Gdzie ta wiosna???!!! Znalazłam zdjęcia z majowego weekendu zeszłego roku. Mój Mały w krótkim rękawku i krótkich spodenkach!!! Odpowiedz Link
cudko1 to są kurna jakieś kpiny :/ 06.05.10, 12:10 przysięgam mam dość wygywam totka i przeprowadzam sie na hawajewiadomosci.onet.pl/2165854,11,fatalne_wiesci_pogodowe_ma _padac_do_czerwca,item.html Odpowiedz Link
doral2 Re: to są kurna jakieś kpiny :/ 06.05.10, 19:09 wiosenny płaszczyk i tak założyłam, na gruby, zimowy sweter Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: to są kurna jakieś kpiny :/ 06.05.10, 19:19 Mnie dzis w wiosennej kurtce, zimowym swetrze, dlugim rekawie pod nim i rajstopach pod spodniami i tak przepizgalo rowno... Malo mi szybki w kiosku nie powypadaly Odpowiedz Link
doral2 Re: to są kurna jakieś kpiny :/ 06.05.10, 19:54 cudko1 napisała: > > przysięgam mam dość wygywam totka i przeprowadzam sie na > hawaje rel="nofollow">wiadomosci.onet.pl/2165854,11,fatalne_wiesci_pogodowe_ma_padac_do_czerwca,item.html.." cudko, błagam, nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! nie wytrzymam tyle!! zwariuję!! Odpowiedz Link