slimakpokazrogi Re: Minister Kalata w TzG 31.08.10, 22:05 jeszcze superniania będzie... tyz ciekawa jestem, jaka odpicowana. A czy ja tez bym mogła?? tez schudłam 3 rozmiary?????? Bym się nadawała!! Obiecuję, odbiorę każdy telefon z tzg!! i nie będę marudzić co do honorarium... Odpowiedz Link
easy_martolina84 Re: Minister Kalata w TzG 31.08.10, 22:09 Napisze jedno: Osz kurwa,jak ją zrobili!!!!!!!!!!!!!!! Ja po takich zabiegach wygrałabym Miss World Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Superniania 01.09.10, 06:23 chyba trochę niekorzystnie wyszła na tej fotce, ew. kiecka źle dobrana... Odpowiedz Link
ciepla.kawa Re: Superniania 01.09.10, 08:30 Ja superniani jakoś nie widzę w tych tańcach. A kiecka faktycznie nie leży. Odpowiedz Link
easy_martolina84 Re: Superniania 01.09.10, 08:55 Ja czekam na Gołote.Ciekawe czy jak bedzie cos mowil to ktos go zrozumie błeee błeee buuuu łeeee błoooo < Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Superniania 01.09.10, 09:06 oj easy, poczekaj z tymi pewnikami. Urbańska też była niby pewniakiem, a jednak przegrała. Myślę, że dużo będzie zależało od tego jak gazety będą pisały o tych naszych "gwiazdach". O Górniakowej juś gdzieś czytałam, że gwiazdorzy. Odpowiedz Link
aurinko Re: Minister Kalata w TzG 01.09.10, 10:09 easy_martolina84 napisała: > Napisze jedno: Osz kurwa,jak ją zrobili!!!!!!!!!!!!!!! Kalata od dawna już tak wygląda, włożyła w to wiele pracy i wysiłku (dużo schudła) plus zapewne jakieś upiększające zabiegi. Odpowiedz Link
mamakarolla Re: Minister Kalata w TzG 01.09.10, 09:06 A o Edzi nie napisałyście? Tutaj można zobaczyć zajawki jak tańczą: www.plotek.pl/plotek/1,78649,8319660,Kalata__Deskur_i_Pyrek_na_parkiecie__TzG___Wideo.html Odpowiedz Link
olinka20 Re: Minister Kalata w TzG 01.09.10, 09:50 Ufff jak dobrze, ze nie ogldam A u tej pani Kalaty to podejrzewam głeboką interwencję chirurgiczn. gdzies ta skora musiała sie podziać, a ani na twarzy ani nigdzie nic nie wisi. Odpowiedz Link
cudko1 Re: Minister Kalata w TzG 01.09.10, 10:55 jaka interwencje ??? ja to w ogpole podejrzewam podmianę bo aż uwierzyć nie mogę i za kazdym razem doznaję szoku jak ją widzę Odpowiedz Link