pina_colada88 11.09.10, 13:22 Czy kurierzy (UPS) rozwożą przesyłki w soboty? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grave_digger Re: Kurier 11.09.10, 15:16 pina, google boli? ze strony ups "Dostawa w sobotę Rozszerz dostępne opcje o usługę Dostawa w sobotę Opis Dla przesyłek, przy których czas jest priorytetem, firma UPS oferuje wygodną usługę Dostawa w sobotę. Zobowiązanie doręczeniowe Godziny dostawy w sobotę zależą od wybranej usługi wysyłki oraz od miejsca pochodzenia i przeznaczenia przesyłki. Wybierz opcję Obliczanie czasu i kosztu, aby określić czas doręczenia przesyłki. Opłaty Wyświetl ceny za usługi dodatkowe Uwaga: Na każdą paczkę oraz kopertę z opcją doręczenia w sobotę musi zostać naklejona naklejka z informacją o sobotnim doreczeniu. W przypadku niektórych usług opcja Doręczenie w sobotę dla przesyłek zwrotnych UPS jest dostępna tylko na terenie U.S. Aby dowiedzieć się więcej skontaktuj się z przedstawicielem UPS. " Odpowiedz Link
pina_colada88 Re: Kurier 11.09.10, 18:58 Ale to nie ja wysyłałam. Ja tylko dostałam wiadomość, że dostarczają w ciągu jednego dnia. Sposób Wysyłki Kurier (UPS) - dostawa w 1 dzień. Odpowiedz Link