Dodaj do ulubionych

macie pidzamy

22.09.10, 16:05
czy pizamy czy jak to sie poprawnie pisze smile

spicie w nich? czy tylko funkcje podomki maja?
sa sexy, praktyczne czy po prostu cieple?
koszule nocne czy a la meskie?

ja mam jakies takie mocno nastolatkowe plus 2 koszule nocne- ale koszule to bardziej aseksualne niz antygwalty- a w szortach z zestawu malolaty zimno. a jak sie dorzuci do tego skarpety to klekajcie przed boginia seksu smile
Obserwuj wątek
    • 18_lipcowa1 Re: macie pidzamy 22.09.10, 16:20
      Nie mam. Śpię nago.
    • przeciwcialo Re: macie pidzamy 22.09.10, 16:27
      Na lato fikusne koszulki a na zime polarkowa piżama z długimi spodniami i flanelowa z krótkimi.
    • prigi Re: macie pidzamy 22.09.10, 16:47
      mam. wszystkie na krótkie rękawki albo ramiączka, a do tego krótkie spodenki albo spodnie wersja 3/4długości
      nie cierpię spać nagosuspicious
      • grave_digger Re: macie pidzamy 22.09.10, 17:01
        o prigi, już myślałam, że będę odmieńcem. no mam identycznie. żółwik wink
        • prigi Re: macie pidzamy 22.09.10, 17:22
          ufff, żółwikbig_grin
          ulżyło mi, bo też myślałam, że ze mną coś nie tegeswink
      • mona_mayfair Re: macie pidzamy 23.09.10, 12:07
        Nie nie, nago tez u mnie odpadawink Raz, ze nie lubię, bo zimno, dwa, że młody do nas w nocy przyłazi.
    • setia Re: macie pidzamy 22.09.10, 17:15
      mam, bawełniane; długie spodnie, koszulka z krótkim rękawem. nie zasnęłabym nago uncertain
    • mamula_to_ja Re: macie pidzamy 22.09.10, 17:16
      Ja śpię nago.
      A piżamę/T-shirt mam obok łóżka co by mi tyłek nie zmarzł jak Hanka czegoś chce.
      Znaczy sypiałam nago...bo teraz to puszczają mi zawory i sikam...ech...
    • ez-aw Re: macie pidzamy 22.09.10, 18:59
      Mam kilka sztuk i używam smile
      • sewa.49 Re: macie pidzamy 22.09.10, 19:18
        Mam w zaleznosci od pory roku. Latem krutkie przewiewna koszulki nocne na naramkach, a zima cieple barchany, dlugi rekaw + skarpetki od tesciowej big_grin
        • ciepla.kawa Re: macie pidzamy 22.09.10, 21:05
          W lato koszulki na ramiączkach a w zimę t-shirt - najlepiej wersja XXL. A jak już jest mega zimno to jeszcze skarpetki bo mi stopy marzną. A najlepsze skarpetki do spania to takie, które maja juz ponad 10 lat. Powyciągane, poprzecierane, najukochańsze do spania smile Jakoś nie mam serca ich wyrzucić smile
          • bei Re: macie pidzamy 22.09.10, 21:29
            Mamy, ale sypiamy bez.
            Gdy trzeba biegac do dziecka- zarzucamy na skórę szlafroksmile
    • rysia.z.poczty Re: macie pidzamy 22.09.10, 21:44
      Mam koszule anty sexowe i jedną już sexową ,oraz piżamkę ciepłą którą lubie najbardziej/
      • zales239 Re: macie pidzamy 23.09.10, 09:53
        śpię zawsze w pidżamie i tylko latem są to spodenki 3/4 i krótki rekaw,w pozostałe pory roku- ciepła pidżamkasmile
        nienawidze spac nago,chyba bym nie usneła,a jesli chodzi o koszule nocne to jak sie obudziłam pare razy z koszula na wysokosci szyji ,a reszta swieciła.... hehe,to poszła sobie wek.
        Pidzama rulez!!!!
    • mme_marsupilami Re: macie pidzamy 23.09.10, 11:21
      Mam, bo wole wygladac nieseksownie w pidzamie niz seksownie za to z zapaleniem pecherza. Z cieplolubnych jestem, wiec fikusne koszulki owszem, ale na tylek zawsze gatki. Zima spie zawsze w skarpetkach wink "Babciowych" koszul nocnych nie posiadam.
      • jowita771 Re: macie pidzamy 24.09.10, 14:54
        Hehe, ja też w skarpetach. Mój mąż pyta, czy wychodzę, jak zaczynam sie szykować do snu.
        • schiraz Re: macie pidzamy 24.09.10, 20:01
          Nie mam, śpię nago, mąż również, katorgą dla mnie jest goszczenie kogokolwiek na noc, bo wtedy zakładam dużą koszulkę. Jak wstaję do dzieci to też zakładam koszulkę (na tą chwilę przejścia do nich i od nich) która leży sobie i czeka przy łóżku.
    • mona_mayfair Re: macie pidzamy 23.09.10, 12:06
      Nie mam ani jednej pidżamy, koszuli nocnej tez nie posiadam. Sypiam w mężowych bokserkach ( przechwyciłam sobie, a co tongue_out) i koszulce ( zależnie od temperatury- na ramiączkach lub zwykły t-shirt)
    • mona_mayfair Re: macie pidzamy 23.09.10, 12:09
      Szlafrok mam jeden- zimny, wstrętny, satynowy. Mam go z 10 lat, dostałam na urodziny od koleżanki i mialam na sobie ze 3 razy. Wywalic go muszę, bo po co mi ma leżeć.
      • mona_mayfair Re: macie pidzamy 23.09.10, 12:14
        Ale taki bym przygarnęła smile
        https://images7.fotosik.pl/483/a06bfe2253e80b2e.jpg
    • attiya Re: macie pidzamy 23.09.10, 14:02
      me dziecię ma piżamę, ja śpię w podkoszulkach kusych, w czasie lata w majteczkach, no chyba, że zimno niemiłosiernie, to coś tak jeszcze włożę niezobowiązującego smile
      • asiaiwona_1 Co wchodzę na magiel 23.09.10, 15:07
        to czytam ten tytuł jako "macie pizdy"!!!! big_grinbig_grinbig_grin

A w temacie piżam - mam, śpię w nich - ale wolę koszule nocne takie krótkie, albo majtki i obcisłą koszulkę. Dzieci mają, mąż ma.
    • aga90210 Re: macie pidzamy 23.09.10, 22:52
      Kiedyś spalam tylko w koszuli nocnej, teraz przyzwyczaiłam się absolutnie we wszystkim- do wyboru w pizamie, w koszuli, z długim, z krótkim rękawem, w gaciach lub bez, w skarpetkach i rekawiczkach, nago... W sumie zalezy to od pogody.
    • margerytka69 Re: macie pidzamy 24.09.10, 14:14

nie mam, nigdy nie miałam

koszulek seksownych koronkowych/satynowych mam ze 40, jak nie więcej big_grin
      różne kolory, fasony, długości

śpię nago
      nie umiem usnąć w czymś na sobie, bo czuję się, jakbym spała w ubraniu

jeśli jesteśmy u teściów i tam śpimy to wtedy zakłądam coś na siebie, bo ktoś może wejść do pokoju, a zwłaszcza teść lubi nam wchodzić

jak jestem na wyjeździe to też zakładam coś na siebie
    • jowita771 Re: macie pidzamy 24.09.10, 14:52
      Mam piżamy, koszule nocne się u mnie nie sprawdzają, zawsze lądują pod brodą, a ja śpię na golasa. Jedna z moich piżam jest tak aseksualna, że nikt nie ma bardziej - nie dość, że jest z flaneli o nieciekawym kolorze, krój - typowa męska piżama, to jeszcze odziedziczyłam ją po śmierci bliskiej osoby z rodziny.
    • iksa29 Re: macie pidzamy 24.09.10, 20:14
      Jeju, bosko, bo ja tez tylko w pidzamce, krótki rękaw spodenki 3/4, w upały koszulka ramiączka i krótkie szorty.
      ja przy moich kunegundach nie mogę nago.
      Starsza już przeżywa fascynację seksualnością, ostatnio marzy o cyckach i to najlepiej dużych takie jak moje. No a młoda bardzo ciekawska, więc pewno przy porannej wizycie, miałabym dokładną lustrację.
      • doral2 Re: macie pidzamy 24.09.10, 21:42
        tylko piżamki i tylko krótki rękaw i krótkie spodenki.
        na ciężka zimę mam jedną z długimi rękawami i nogawkami, z ciepłej flaneli w jakieś niebieskie kwiatki czy cuś, nie pamiętam jaki to wzorek, bo już jej dawno nie zakładałam.
        mam jedną koszulkę, satynową, niewygodna jak nieszczęście, zawija się i w sumie niczego nie zakrywa. do dupy jest.
        szlafrok tyż mom, używam go rano, po pierwszych chłodach, bo w samej piżamce po chacie z rana latać to mi za zimno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka