sewa.49 23.10.10, 19:42 stosujecie, zazywacie? Mam slabe wlosy i fryzjerka zasugerowala mi, ze cos powinnam brac. Tylko nie wiem co? Na rynku farmaceutycznym az sie roji od roznych cudownych specyfikow A moze jakies wyprobowane sposoby naturalne? Co polecacie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prigi Re: Suplementy, witaminy... 23.10.10, 20:12 skrzyp polny. rewelacja dla włosów i paznokci Odpowiedz Link
exotique Re: Suplementy, witaminy... 23.10.10, 21:56 olejek rycynowy to wcierania w skore glowy i paznokcie. dziala. a jak lykac- to wez sobie jakies witaminy dla kobiet w ciazy- tez ladne efekty daja Odpowiedz Link
czarnataka Re: Suplementy, witaminy... 23.10.10, 22:25 Najlepsze efekty i normalne dawki mają witaminy z minerałami dla sportowców. Ja je biorę nawet wtedy gdy już jest po sezonie treningowym. Polecam: Vita-min multiple SPORT Olimp Labs`u. Jest tam 30 tabletek z wit. i 30 z minerałami. I niedużo kosztują, coś koło 30 zł. Wszystko inne o dupę potłuc, centrum nie centrum, te dla kobiet w ciąży też mają śmieszne dawki;P Odpowiedz Link
mearuless Re: Suplementy, witaminy... 24.10.10, 01:32 najlepiej to ojebac 2 pomidory dziennie i do tego sok z marchwi marwitu. przed snem wypic sok z grapefruita. wszystko naturalne a naprawde zdrowe i daje efekty. Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: Suplementy, witaminy... 25.10.10, 17:23 Biore witaminy dla ciężarnych z żelazem a bez jodu. W ci.ązy nie jestem. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Suplementy, witaminy... 25.10.10, 18:57 Biore capivit hydro bo mam strasznie sucha skóre i jakies vigor costam. Skora troche mi sie poprawiła. Przestałam sie łuszczyc na potęge. Odpowiedz Link
margerytka69 Re: Suplementy, witaminy... 25.10.10, 20:04 zażywam w zjadanych w dużych ilościach owocach, warzywach sztucznej chemi w tabletkach nigdy nie tknęłam, nie faszeruję też nią dzieci Odpowiedz Link