Dodaj do ulubionych

się obkupiłam

19.11.10, 16:29
na wyprzedaży w este lauder byłam. I za perfumy dkny, tusz, błyszczyk (este lauder), podkład 3w1 clinic i cienie mac zapłaciłam 270 zł. Mea niech mi dziękuje, że jej nie powiedziałam o tym kiermaszu, bo znająj jej zakupoholizm pewnie całą kasę by przepuściła. Aż żal było wychodzić wiedząc, że leży tam tyyyle rzeczy w tak niskich cenach smile
Obserwuj wątek
    • prigi Re: się obkupiłam 19.11.10, 16:48
      ja w niedzielę byłam na kiermaszu kamieni i biżuterii. przed wejściem do tego przybytku rozpusty powinnien stać psycholog i rozmawiać z każdym (a bardziej każdą) potencjalnym klientem. wydałam 80 zł i to tylko dlatego, że więcej nie miałam tongue_out a kupiłam witrażowego aniołka, ceramicznego kota na lodówkę, kolczyki, naszyjnik z kamienia wulkanicznego i łańcuszek/naszyjnik z plecionego srebra-wygląda jak robiony na szydełku-cudo.
      • asiaiwona_1 Re: się obkupiłam 19.11.10, 17:14
        u mnie była możliwa tylko płatnóść kartą, więc jak ktoś nie ma umiaru to może całą kasę prepuścić big_grin
        • olinka20 Re: się obkupiłam 19.11.10, 18:23
          Asiowa nie lubie cietongue_outtongue_outtongue_out
          • doral2 Re: się obkupiłam 19.11.10, 19:04
            też się obkupiłam.
            zakupiłam se dwie, cudownej piękności opony zimowe.
            z wymianą kosztowało mnie to dziewięć stów uncertain
            • asiaiwona_1 Re: się obkupiłam 19.11.10, 19:13
              jak to 9 stów?????? To co ty za opony masz? Ze złota????
            • madame_zuzu Re: się obkupiłam 20.11.10, 14:32
              doral i czemu tylko dwie?smile
              • asiaiwona_1 Re: się obkupiłam 20.11.10, 17:15
                madame_zuzu napisała:

> doral i czemu tylko dwie?smile

bo doral rowerem jeździ big_grin
    • osa551 Re: się obkupiłam 20.11.10, 17:44
      Też byłam na tej wyprzedaży Estee Lauder. na Annopolu. Super sprawa.
      • asiaiwona_1 Re: się obkupiłam 20.11.10, 19:47
        osa551 napisała:

> Też byłam na tej wyprzedaży Estee Lauder. na Annopolu. Super sprawa.

ooo, tak? Ja już odkładam kasę na następną wyprzedaż, bo wpadły mi w oko, a właściwie w nos jeszcze jedne perfumy - dkny Woman. Teraz to właściwie oprócz perfum dla siebie i cienia mac to kupiłam prezent świąteczny dla niani. Następnym razem przestudiuję wcześniej ofertę estee lauder i pojadę kupić coś specjalnaie dla siebie.
        Zastanowił mnie natomiast jeden krem, który normalnie kosztuje 1400 zł, a tam na przecenie był za 700. CO on kurde w sobie takiego ma, że tyyyyyle kosztuje????
        • olinka20 Re: się obkupiłam 20.11.10, 20:14
          Moze SAM gotuje, zmywa, odkurza i jeszcze zmarchy wygładza?big_grin
          • doral2 Re: się obkupiłam 20.11.10, 22:28
            Dlaczego tylko dwie? Niech sie ktos spyta dlaczego AZ dwie! Bo rozpirniczylam na krawzniku jedna, a juz takiej nie produkuja, wiec zamuast jednej musialam kupic dwie uncertain i teraz mam piec letnich i piec zimowych, zamiast querva futra z szynszyli uncertain
            • doral2 Re: się obkupiłam 20.11.10, 22:30
              Poza tym nie jezdze maluchem, do ktorego oponki sa po stowce uncertain lot, uroki posiadania samochodu wiekszego od malucha uncertain
        • osa551 Re: się obkupiłam 22.11.10, 11:00
          > Zastanowił mnie natomiast jeden krem, który normalnie kosztuje 1400 zł, a tam n
          > a przecenie był za 700. CO on kurde w sobie takiego ma, że tyyyyyle kosztuje???

też widziałam ten krem i mnie zastanowił, ale stwierdziłam że to na pewno dla kobiet starszych de mnie i z ulgą kupiłam parę innych kremów smile

Tylko cienie do powiek niestety były już tylko w kolorach raczej nie moich (perłowy filetowy i lila róż).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka