Dodaj do ulubionych

Test inteligencji prawej stopy :D

05.12.10, 23:05
Nic nie szkodzi spróbować, to niesamowite..... ale prawdziwe.
Ten kto go zrobi jest na tyle ciekawy, że podejmie to wyzwanie, a ja się mogę założyć, że będziecie próbować powtarzać to ćwiczenie co najmniej 50 razy, żeby się przekonać czy jesteście w stanie zmienić bieg swojej prawej stopy. Ale nie będziecie umieli!!!
Spróbujcie.............
1.-No dobra, siedzicie przy biurku, unieście prawa stopę z podłogi róbcie nią kółka zgodnie z kierunkiem wskazówek zegara.

2.-w trakcie robienia tych kółek prawa stopa narysujcie w powietrzu prawa ręką cyfrę 6 . Wasza stopa zmieni kierunek !

3..-Mówiłam....i nic nie możecie na to poradzić..... tongue_outtongue_outtongue_outtongue_out

Czy ktoś może mi to wytłumaczyć?

Pamietajcie: noga w kierunku wskazówek zegara!
Obserwuj wątek
    • i_b13 Re: Test inteligencji prawej stopy :D 05.12.10, 23:12
      idzie, tylko trza 6 od dołu rysowac
      • ez-aw Re: Test inteligencji prawej stopy :D 06.12.10, 08:33
        > idzie, tylko trza 6 od dołu rysowac

Masz rację, ale jak żyję nie widziałam nikogo, kto by 6 rysował od dołu smile

Z testu wynika, ze nogi są "głupsze" od rak i za nimi podążają big_grin
        • zuzanka79 Re: Test inteligencji prawej stopy :D 06.12.10, 10:38
          ez-aw napisała:

> > idzie, tylko trza 6 od dołu rysowac
          >
          > Masz rację, ale jak żyję nie widziałam nikogo, kto by 6 rysował od dołu smile

He, ez a ja widziałam, na własne oczy. Mój syn pisanie wszystkich cyfr i liter zaczynał od dołu. Komicznie to wyglądało. Ale na szczęście pani już go nawróciła big_grin Ku mojej uciesze.
    • prigi Re: Test inteligencji prawej stopy :D 06.12.10, 10:54
      ha! przez przypadek zrobiłam dobrzesmile tzn. szóstkę właśnie wyrysowałam sobie od "brzuszka" i nie załapałam, gdzie niby jest ten haczyk. potem spróbowałam od góry i faktycznie noga fiksujesmile
    • stillgrey Re: Test inteligencji prawej stopy :D 06.12.10, 11:31
      wiecie co, a ja rysuje 6 normalnie i mimo to noga nie zmienia kierunku, za pierwszym razem zmienila, ale pozniej jak sie bardziej skupilam to nie bylo opcji, niemaz swiadkiembig_grin wystarczy sie bardziej skupiac na ruchu noga niz na rysowaniu szostki.
      • ramta-mtam Re: Test inteligencji prawej stopy :D 06.12.10, 15:21
        Ale to samo dzieje się z lewą stopą i ręką,zaś po przekątnej już nie smileIdzie poprawnie...
        A chłopy też tak mają czy tylko my takie?

A co do szóstki pisanej od dołu,mój małż całe życie tak pisze i nijak tego oduczyć się nie da.Ale on ogólnie dziwoląg jest wink

Klikając możemy pomagać - przyłącz się proszę(bez logowania)
        www.swiat-zdrowia.pl/dobruszka
    • grave_digger Re: Test inteligencji prawej stopy :D 06.12.10, 17:06
      oj da się da się. trzeba się skupić i idzie.
      umiem jeszcze bez problemu kółka jedną ręką nad głową robić a drugą zataczać koła dookoła brzucha. wink
      • doral2 Re: Test inteligencji prawej stopy :D 06.12.10, 21:21
        zaoszczędziłyście mi testu na lewą nogę big_grin

ps. grabarzowa na co jest wzór z twojej sygnaturki??
        • pszczolaasia Re: Test inteligencji prawej stopy :D 07.12.10, 09:00
          sex=funbig_grin
    • madame_zuzu Re: Test inteligencji prawej stopy :D 07.12.10, 08:22
      Mnie się nie zmienia kierunek kręcenia stopą. Tak samo jak jest ten obrazek z baletnicą
      https://www.eioba.pl/files/user4509/left_right.gif
      Z łatwościa "zmieniam" kierunek kręcenia się jej. Mogę swobodnie jedna nogą kręcić w prawo, druga w lewo, ręką rysowac 6 a drugą klepać sie po głowie i recytowac przy tym wyliczankęwink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka