Dodaj do ulubionych

Tracę głos :/

12.12.10, 21:05
Wiedziałam, że tak będzie. Mąż wyjechał (info dla uszatka: z 4 kolegami i 1 dziewczyną + żoną jednego big_grin), a ja chora. Głos już prawie sraciłam, przeszywają mnie dreszcze (niestety nie namiętności), a Kudłat śpi w nocy na mym gołym cycu, przez co strasznie marznę. Jutro ma być mróz. Ja bym najchętniej cały dzień w łóżku przeleżała, a nie mogę bo muszę mężowi gacie wyprać, żeby mógł wpaść za tydzień i się przepakować jakby mu się jakiś kolejny wyjazd trafił. Od wczoraj jem czosnek - z twarogiem coby nie zionąć jak smok wawelski. Gardło mnie boli przy przełykaniu. Czuję się tak... anginowo uncertain
Jedyne pocieszenie, że nie muszę chaty na święta przygotowywać (oprócz ubrania choinki), bo w tym roku święta u teściów. Okien nie myję w ramach protestu, że są nieszczelne i zawiewa przy większym mrozie big_grin Na kanapie rośnie sterta wypranych ciuchów proszących o włożenie ich do szafy. Która chce w ramach dobroci serca poskładać mi pranie?
Obserwuj wątek
    • ez-aw Re: Tracę głos :/ 12.12.10, 21:13
      Rozumiem, ze przy okazji uodparniasz Kudłata tym mlekiem z czosnkiem?? Takie dwa w jednym? smile

Zdrowia życzę. Wypij ciepłego mleka z miodem (możesz dodać łyżeczkę masła). Neoangin możesz?
      Trzymaj się ciepło.
      • asiaiwona_1 Re: Tracę głos :/ 12.12.10, 21:20
        miód to jest to czego nie ruszam. Fuj. Nie mam nic oprócz dzieciowych syropów.
        • dezetta Re: Tracę głos :/ 12.12.10, 21:26
          Letnią herbatę z sokiem malinowym pij w ilościach hurtowych. W każdej akcji z bolącym gardłem trzeba pić ile wlezie. Tylko nie wrzątek bo jeszcze gorzej będzie, całkiem wystudzonego też nie. Witaminę C jak będziesz łykać to też nie zaszkodzi. Wpadłabym pomóc ale Ty chora a ja w ciąży i kurde nie podejmę się ryzyka. Szczerze współczuję..
          • doral2 Re: Tracę głos :/ 13.12.10, 07:42
            Asiowa, wywal te ciuchy z kanapy, kup sobie nowe, zaoszczędzisz na wkładaniu do szafy wink
            • asiaiwona_1 39,6 13.12.10, 17:22
              zaraz zejdę....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka