zuzanka79 Re: Pozazdrościłam Zuzance :P 13.12.10, 09:40 Kudłata ta wasza Mikołajka I tak jak u nas czapka nie miała racji bytu. Na wet do wiekopomnego zdjęcia Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pozazdrościłam Zuzance :P 13.12.10, 10:29 no nastepna boska! sliczna panieneczka ladnie sie jejw loski ukaldaja...moja ma prosciutkie! Odpowiedz Link
papiki Re: Pozazdrościłam Zuzance :P 13.12.10, 10:39 powtórzę za Pszczolaasią: loczki cudo! Moja ma proste. Odpowiedz Link
annkys Re: Pozazdrościłam Zuzance :P 13.12.10, 10:43 ale fajna, no cóż ja tez pozazdrościłam i proszę: Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pozazdrościłam Zuzance :P 13.12.10, 11:13 czaaad! to moje dwie proscizny na naturalsa: a tak im sie wydaje ze do zdjec sie pozuje: postanowilam ze nie oszczedze Wam tego widoku Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Pozazdrościłam Zuzance :P 13.12.10, 11:15 tej dużej suuuper wyszły na pierwszym zdjęciu długaśnie rzęsy Twoje przynajmniej jakoś "pozują" do zdjęcia, a Kudłat jak zobaczy aparat to leci z łapkami do obiektywu i po zdjęciu. Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pozazdrościłam Zuzance :P 13.12.10, 11:18 tiaaa..ona ma takie zalotne spojrzenie..nie wiem po kim bo zakldamz e to o mojej corce z kolei syn robil tak jak twoj Kudlatek i jeszcze lampe zamykal "w trakcie" minie jej potem bedzie namietnie pozowac Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pozazdrościłam Zuzance :P 13.12.10, 11:20 tak ciagle mysle o cytuje : "tej duzej" to sa blizniaki i ona jest mniejsza od niego Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Pozazdrościłam Zuzance :P 13.12.10, 11:23 pszczolaasia napisała: > to sa blizniaki i ona jest mniejsza o > d niego Nie żartuj?????????????????????? Duża wygląda na ze 2 lata starszą od małego To w jakim oni są wieku?????? Odpowiedz Link
dezetta Re: Pozazdrościłam Zuzance :P 13.12.10, 11:27 Asiowa, co Ty piłaś dzisiaj?? Na pierwszej fotce młody siedzi w głębi a na drugiej to już wybitnie widać ze są tak samo duzi Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Pozazdrościłam Zuzance :P 13.12.10, 11:29 dezetta napisała: > Asiowa, co Ty piłaś dzisiaj?? Nic nie piłam. Gorączka mnie zabija Lecę jeszcze raz oblukać bliźniaki Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Pozazdrościłam Zuzance :P 13.12.10, 11:48 aha, no to małemu tyle bym dała, a duże ze 4 Odpowiedz Link
zuzanka79 Musicie mnie denerwować !!! 13.12.10, 11:58 Nie dość, że mam wnerwa z rana to jeszcze mi tymi wszystkimi Kudłaczmi ciśnienie podnosicie. Buuu Ja też chcę !!!! - "Nigdy nie trzeba mieć tyle rozumu, jak wtedy gdy się ma do czynienia z głupcem" ( przysłowie chińskie ) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Musicie mnie denerwować !!! 13.12.10, 12:24 och daj spokoj mojej dopiero tak urosly jak skonczyla 1,5 roku nagle jej poooooszly! bo przed tem to lysol byl. bo syn to kudlaty od poczatku prawie no nie tak jak Kudlatek Asiowej: troche mniej Odpowiedz Link
changeone Re: Musicie mnie denerwować !!! 13.12.10, 12:33 Ale extra foty, wszystkich kudłatych dzieciaczków Ide obejrzeć łysa Zuzankową, moja tez była łyska prawie do 1,5 roku. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Zuzanka 13.12.10, 12:57 kup młodej TAKIE CUDO i nikt jej nie podskoczy Uciekam, bo już czuję zbliżający się wpierdziel od zuzanki Odpowiedz Link
prigi Re: Zuzanka 13.12.10, 13:36 dla swojego bezpieczeństwa, adre zamieskania lepiej zmień wszystkie dzieciaki pokazane na ww zdjęciach są przecudne-i te kudłate, i te mniej kudłate. ale i tak moja jest naj naj Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Asiowa 13.12.10, 13:53 normalnie gwiezdne wojny cudna. cudna cudna cudna! Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Rozumiem, że 13.12.10, 13:56 ona chciała się upodobnić do bohaterki bajki Lazy Town Odpowiedz Link