Dodaj do ulubionych

Nosicie zegarek NA RĘKĘ ?

29.12.10, 22:01
Bo ja mimo posiadania niezwykle przydatnego wynalazku, jakim jest telefon komórkowy ( z zegarem ma się rozumieć) - noszę. Bez zegarka naręcznego czuję się jak bez ręki.

Mam zresztą ten sam zegarek od 10 lat i sprawuje się świetnie smile.
Obserwuj wątek
    • wilowka Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 29.12.10, 22:15
      Nosicie smile
      Komórkowy jest dodatkowy.

Naręczny - obowiązkowy.

nawet jeden szałowy Mikołaj mnie przyniósł w tym roku smile
      • tysia77 Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 29.12.10, 22:36
        Noszę i bardzo lubię. Pod choinką zanalazły się dwa nowesmile
    • amoreska Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 29.12.10, 22:38
      Tysia, daj fotę tych nowych, bo przedwymianowy widziałam i jestem ciekawa, na co zamienił go stryjek wink
      • tysia77 amoreska 30.12.10, 09:29
        Jeden taki czarny jak ten ze strony głównej
        www.e-swatch.pl/
        A drugi taki
        www.zegarki.zgora.pl/zegarek/2388_Swatch_Irony_Medium_Ciel_Clair_Violet_YLS706G
        • amoreska Re: amoreska 30.12.10, 09:35
          Bardzo ładne, zwłaszcza ten z fioletem. Niech ci się dobrze noszą.
          No i oba są bezapelacyjnie damskie big_grin.
          • tysia77 Re: amoreska 30.12.10, 09:54
            No i oba są bezapelacyjnie damskie big_grin.
            Teraz nie miałam wątpliowścismile

• karra-mia Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 29.12.10, 22:46
      nie noszę niestetysad bo mi się zepsuł mój nieśmiertelny casio (znaczy się już śmiertelny) i nikt nie wpadł na pomysł obdarowania mnie nowym. Myślą, że jak mam komórkę to wystarczy...a nie wystraczy bo ja traktuję zegarek jak biżuterię, a bizuterię to ja kocham miłościa ogromnąsmile
      • rudamarta4 Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 29.12.10, 23:10
        Noszę, dostałam w prezencie imieninowym i bardzo go lubię.
    • red-truskawa Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 29.12.10, 23:32
      Prawie nigdy się z zegarkiem nie rozstaje, kapie sie z nim, opalam, spie, ale mam pecha do zegarków bo jak sobie jakis upatrze i kupie to dosc szybko się psuje i wracam do nieśmiertelnego casio, który juz znienawidziłam przez tą niesmiertelnosc smile
    • mme_marsupilami Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 30.12.10, 02:58
      Nie, odkad mi ukradli kilka lat temu, nie kupilam kolejnego. W pracy uzywam komorkowego (przydaje sie tez kalkulator), bo na rece nie wolno miec zegarkow i bizuterii.
      • doral2 Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 30.12.10, 07:36
        nie.
        mój pozłacany, wodoszczelny tissot któregoś dnia popełnił samobójstwo, poprzez rozszczelnienie i zardzewienie w środku.
        pomimo dwukrotnej, bardzo kosztownej reanimacji (udanej zresztą), pacjent nie przeżył.

trzymam truchło na pamiątkę, mając nadzieję że jednak medycyna robi teraz takie postępy, że być może uda się przywrócic kiedyś samobójcę do życia.
        poza tym trochę gupio wyrzucać pozłacany zegarek..
        • amoreska Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 30.12.10, 08:43
          Też mam tissota, też był reanimowany. Jak już wyżej pisałam - ma się świetnie.
          Może spróbuj jeszcze raz wskrzesić swojego pacjenta wink ?
          • zales239 Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 30.12.10, 09:27
            Nie mam zegarka naręcznegotongue_out i nigdy nie nosiłam,przeszkadza mi i drażnisuspicious
          • doral2 Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 30.12.10, 13:42
            amoreska napisała:

> Też mam tissota, też był reanimowany. Jak już wyżej pisałam - ma się świetnie.
            > Może spróbuj jeszcze raz wskrzesić swojego pacjenta wink ? .."

robiłam to dwukrotnie, za każdym razem wywalając kupę kasy.
            a że truchło stanęło na 11,35 sześć lat temu, to zdążyłam się już od zegarka odzwyczaić i wcale mi go nie brakuje. smile
    • jowita771 Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 30.12.10, 09:47
      Jak wychodzę z domu, to zakładam. W sumie chyba bardziej z powodu ładnej bransoletki, ale i godzinę zdarza mi się sprawdzić.
      • wilowka Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 30.12.10, 10:09
        Ha! Ja często na swój spoglądam i nie zawsze spojrzę przy okazji która godzina! big_grin
    • dezetta Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 30.12.10, 10:12
      Posiadam i noszę poza domem, jak wracam na łono chałupy to zdejmuję bo mi przeszkadza.
    • beataj1 Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 30.12.10, 12:17
      Mam. Kocham miłością pierwszą i prawdziwą Swatch skin (im bardziej kolorowe tym lepiej). Co chwile patrze z zachwytem na nowe co wychodzą. Mam też kilka Atlanticów i Adriatic. W zależności od humoru zmianiam.

A i jestem dziwadłam bo jako osoba praworęczna nosze zegarek na prawej ręce. Kiedyś moja mama sie pomyliła jak mi zakładała dzieckiem będąc (smile.) i tak mi zostało.
      • tysia77 Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 31.12.10, 09:50
        Też noszę na prawej ręce.Byłam kiedyś zapatrzonoa w Axla Rose,on nosił na prawej i tak mi zostałosmile
    • olinka20 Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 30.12.10, 16:53
      Nie nosicie.
      Kiedys miałam takiego fajnego Swatcha w psy, ale odkąd jestem, nooo powiedzmy dorosła, to troche obciach z takim dziecinnym zegarkiem chodzic.
      • beataj1 Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 30.12.10, 18:26
        Ojtam obciach...

Ja mam taki w kaczuszki i smigam w nim az furczy smile
        • olinka20 Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 30.12.10, 18:33
          Mowisz?
          To moze go wyjme z szafki, bo chlop mi czasem wyrzuty robi, ze taki piękny mi zegarek kupił, a ja nie chodzę big_grin
          • amoreska Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 30.12.10, 18:37
            Wyjmij. I przyjdź w nim na następne spotkanie wink .
            • olinka20 Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 30.12.10, 18:50
              A własnie, niedługo ferie, moze sie umowimy na jakas kawkę? wink
              • amoreska Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 30.12.10, 18:54
                Jeśli nic nie wyskoczy - jestem ZA smile .
              • bizuteriazegarki Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 04.01.11, 20:28
                Pewnie że nosze zegarek na rękę,uważam że to jeden z tych gadżetów jakie powinna byc zarówno kobieta jak i mężczyzna. Tym bardziej jeżeli jest to stylowy zegarek na czarnym pasku.

zapraszam na BizuteriaZegarki.pl
    • ez-aw Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 30.12.10, 17:43
      Noszę. Do swojej Grovany jestem przywiązana od wielu lat i traktuję ją jak biżuterię (tym bardziej, ze ma bransoletkę).
      • sewa.49 Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 30.12.10, 19:16
        Nosze. Wlasciwie od niedawna, jak zaczelam pracowac, zeby sie nie spozniac wink
    • mathiola Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 30.12.10, 21:56
      Głównie nie noszę.
      Znaczy jak dostanę to noszę i wtedy bez zegarka jak bez ręki. Ale potem zawsze coś się z nim stanie i nie noszę i przyzwyczajam się i nie mam.
      Teraz nie mam bo ostatni najpierw zostawiłam daleko, daleko, odebrałam po pół roku ale bateria padła a nowej nie zdążyłam kupić, bo zegarek dzieci utopiły mi w kibelku. Czekam na nowy w prezencie. Będę nosić i lubić to noszenie smile
      • amoreska Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 30.12.10, 22:21
        Trzeba było podpowiedzieć przed świętami Mikołajowi, Dzieciątku, czy Gwiazdorowi wink
    • paskudek1 Re: Nosicie zegarek NA RĘKĘ ? 04.01.11, 09:19
      noszę, bez zegarka jak bez ręki się czuję. POnadto mam wymagania zdrowotno - estetyczne i pilnuje tego mojego jak oka w głowie. Ze względów uczuleniowych MUSI być srebrny bo inaczej mogiła, ze względów estetycznych MUSZĄ być cyfry arabskie a nie żadne rzymskie tudziez kropeczki, kreseczki czy nie daj Boże pusta plansza. Kawę to ja lubię z ekspresu tudzież rozpuszczalną, fusów do wrózenia która godzi9na nie mam wobec tego smile Kart do wrózenia takoż brak hiii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka