doral2 Re: Doral! 05.01.11, 07:49 jeśli zgubiłaś ją na 38Str i Deer Valley w mieście Phoenix, to twoja Odpowiedz Link
wilowka Re: Doral! 05.01.11, 20:30 OOO widzisz, dokładniusieńko tam. Podam Ci adres, żebyś mogła odesłać Odpowiedz Link
doral2 Re: Doral! 05.01.11, 20:51 flaszkie to możem obalić w sobotę, albowiem bendem w twym mieście tylko że mam czas w sobotę o 21 i do tego krótko, albowiem wstaję rano na wykłady, zatem flaszka małej pojemności może być najwyżej.. Odpowiedz Link
doral2 Re: Doral! 05.01.11, 21:00 a dojedziesz?? bo ja po całodniowych wykładach, to się średnio nadaję do jeżdżenia po mieście.. którego zresztą nie znam zazbytnio. Odpowiedz Link
wilowka Re: Doral! 05.01.11, 21:06 Gdzie dojechać? P.S. Ja też rano mam wykłady, więc sobie tylko po emerycku melisy chlapniemy Odpowiedz Link
doral2 Re: Doral! 05.01.11, 21:12 centrum konferencyjne na kopcińskiego. tyś mię chyba kiedyś numer tel podawała...ale miałżonek mi zmieniał telefony i wywalił w kosmos spis telefonów, psia mać jak masz mój, bo też ci chyba podawałam ,to puść sygnał albo esa.. a jak nie to na priva walnij...ostatnia okazja się spotkać, bo już tylko dwa razy zwizytuję miasto twe. Odpowiedz Link
wilowka Re: Doral! 05.01.11, 21:16 łiiii to nawet od mię proste droga, dam radę. zaraz Cipuszczę esemes. Nooo gotowa jesteś? Idzie.... Odpowiedz Link