-zdrowotnie będzie. Ale kiedyś miałam już problem z oczami i mi pomogłyście. Także również w tym przypadku na Was liczę

W związku z tymi bólami głowy, neurolog przepisała mi tabletki MIANSEC, codziennie jedna przed snem.. Miałam brać 2,5 miesiąca, ostatnie 15 tabletek co drugi dzień i zakończyć branie. Jedynie, że bóle głowy by wróciły, wtedy miałam przyjść do neurolożki po kolejne opakowanie.
No i ja ja brałam tabletki miesiąc, na kolejne opakowanie nie miałam kasy, więc przestałam brać. Od tamtego czasu - słabo mi, serce dygocze bije strasznie aż mną wstrząsa, nie śpię w nocy w ogóle, zasypiam nad ranem (5-6) , do tego strasznie mi się w głowie kręci. No i zatoki się odezwały. Stan zapalny w lewym policzku, boli, leci krew z ropą, nie mogę się nachylać.
O wszystkich objawach powiedziałam lekarce, zaniepokoiło mnie najbardziej to dygoczące serce, najbardziej wali na noc i mam wtedy strach. lekarka te objawy zbagatelizowana. zajęła się tylko zatokami, dała skierowanie do laryngologa. I kazała brać Ibuprom Zatoki.
Moje pytania: Czy te dwie sprawy (serce, kręcenie w głowie + zatoki) mogą się jakoś łączyć ?
Czy po braniu tabletek tylko przez miesiąc mogłam się uzależnić ?
U tego Laryngologa, jak mnie będzie badał ? Boje się bólu ...
Z góry dziękuję za informacje.