beata985 22.01.11, 17:30 BYŁA juz któraś??? warto??? no i czy to jest cd tego filmu sprzed lat czy nowa-odświeżona-dopasowana do dzisiejszych widzów wersja??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: och KAROL 2 22.01.11, 17:44 Nie Bojkotuję Muche Jakos mnie drazni dziewucha. Poza tym uwazam ze krecenie jeszcze raz to jak nagrywanie coverów ( prawie nigdy nowa wersja nie jest lepsza ). Odpowiedz Link
zoja.pl Re: och KAROL 2 22.01.11, 22:02 Byłam dzisiaj i jestem zaskoczona... pozytywnie! Miałam nosa, bo mąż marudził że będzie kicha, a ja coś czułam że będzie ok. Kurczę Adamczyk umie jednak grać i filmy z nim zawsze mi się podobają. Inne panie, które mu towarzyszyły też w porządku, nawet Mucha Chociaż ja ją akurat lubię. Film bardzo przyjemny, było dużo momentów śmiesznych, ludzie wychodzili zadowoleni z kina, my też. Ja nie oglądałam 1 części Karola, ale ten film nie jest 2 częścią, tylko remakiem części pierwszej. Zdecydowanie polecam Odpowiedz Link
graza_wu Re: och KAROL 2 23.01.11, 12:01 Ja byłam. To nie jest kontynuacja pierwszego filmu tylko remake. Nie wiem, skąd ta dwójka w tytule. Może, żeby się filmy nie myliły, albo wyznaczamy nowe trendy Ale pomijając tytuł film bardzo fajny. Komedia, która jest śmieszna, czyli tak jak ma być. Ale tak autentycznie śmieszna, a nie na siłę. Jasne, trochę zgrzytów ma, ale nie zaciemniają całkowitego obrazu filmu. Pozytywnie jednym słowem. Mogło być lepiej, ale i tak jest dobrze. Grażka Odpowiedz Link
beata985 Re: och KAROL 2 23.01.11, 12:19 też słyszałam od znajomych, że fajny, smieszny, pełne kino-starzy..młodzi i wszyscy fajnie się bawili... chciałam dopytać, bo nasze poczucie jest różne i niekoniecznie to samo nas śmieszy....' może się skuszę.. Odpowiedz Link