Dodaj do ulubionych

och KAROL 2

22.01.11, 17:30
BYŁA juz któraś???
warto???
no i czy to jest cd tego filmu sprzed lat czy nowa-odświeżona-dopasowana do dzisiejszych widzów wersja???
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: och KAROL 2 22.01.11, 17:44
      Nietongue_out
      Bojkotuję Muche tongue_out Jakos mnie drazni dziewucha.
      Poza tym uwazam ze krecenie jeszcze raz to jak nagrywanie coverów ( prawie nigdy nowa wersja nie jest lepsza ).
      • beata985 Re: och KAROL 2 22.01.11, 18:00
        A co Ci ta Mucha??? Na nosie usiadła???big_grin
        • olinka20 Re: och KAROL 2 22.01.11, 18:06
          Muchy to ja mam w nosie tongue_outtongue_outtongue_out
          • zoja.pl Re: och KAROL 2 22.01.11, 22:02
            Byłam dzisiaj i jestem zaskoczona... pozytywnie! smile
            Miałam nosa, bo mąż marudził że będzie kicha, a ja coś czułam że będzie ok.
            Kurczę Adamczyk umie jednak grać i filmy z nim zawsze mi się podobają.
            Inne panie, które mu towarzyszyły też w porządku, nawet Mucha smile Chociaż ja ją akurat lubię.
            Film bardzo przyjemny, było dużo momentów śmiesznych, ludzie wychodzili zadowoleni z kina, my też.
            Ja nie oglądałam 1 części Karola, ale ten film nie jest 2 częścią, tylko remakiem części pierwszej. Zdecydowanie polecam smile
    • graza_wu Re: och KAROL 2 23.01.11, 12:01
      Ja byłam. To nie jest kontynuacja pierwszego filmu tylko remake. Nie wiem, skąd ta dwójka w tytule. Może, żeby się filmy nie myliły, albo wyznaczamy nowe trendy big_grin

Ale pomijając tytuł film bardzo fajny. Komedia, która jest śmieszna, czyli tak jak ma być. Ale tak autentycznie śmieszna, a nie na siłę. Jasne, trochę zgrzytów ma, ale nie zaciemniają całkowitego obrazu filmu. Pozytywnie jednym słowem. Mogło być lepiej, ale i tak jest dobrze.

Grażka
    • beata985 Re: och KAROL 2 23.01.11, 12:19
      też słyszałam od znajomych, że fajny, smieszny, pełne kino-starzy..młodzi i wszyscy fajnie się bawili...
      chciałam dopytać, bo nasze poczucie jest różne i niekoniecznie to samo nas śmieszy....'
      może się skuszę..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka