Dodaj do ulubionych

Syndrom zimnych stóp

04.02.11, 23:57
Cały tekst jest żywcem ściągnięty z wp.pl

"Syndrom zimnych stóp
Syndrom zimnych stóp to częsta przypadłość wielu kobiet. Okazuje się, że może to być nawet przyczyną... problemów z orgazmem. Rada? Ciepłe skarpetki nawet podczas łóżkowych igraszek. Jak zbadano, 80 proc. kobiet, które w trakcie seksu miały na stopach skarpetki, osiągnęło orgazm. Spośród pań, które marzły w stopy, przyjemności zaznało tylko 50 procent. "

No i co wy na to? Pędem podążać na kramy góralskie po ciepłe skarpety?

Po prostu mam już obraz przed oczami: piękna seksowna bielizna, przyprawiająca partnera o zamglone oczy i SKARPETKI. po prostu mniami big_grin
Obserwuj wątek
    • buzka25 Re: Syndrom zimnych stóp 05.02.11, 09:24
      ja mam stopy zimne wrecz lodowate 365 dni w roku, ale zadnych problemow z orgazmem nie mam, i akurat podczas igraszek skarpetek ubranych nie musze miec. wink
    • doral2 Re: Syndrom zimnych stóp 05.02.11, 18:01
      otojestemtu napisała:

"..
      > Po prostu mam już obraz przed oczami: piękna seksowna bielizna, przyprawiająca
      > partnera o zamglone oczy i SKARPETKI. po prostu mniami big_grin.."

lepiej se wyobraź całkiem gołą panią z ciepłymi, wełnianymi skarpetami w góralskie wzorki big_grin
    • jowita771 Re: Syndrom zimnych stóp 05.02.11, 20:53
      Miałam kiedyś takiego faceta, który zawsze zdejmował skarpety zanim zdjął spodnie, jak szliśmy do łóżka. Bardzo dbał o to zdjęcie skarpet. Zapytałam go raz, dlaczego tak tego przestrzega, odpowiedział, że czułby się idiotycznie, jak duński playboy, gdyby skarpet nie zdjął. Widziała któraś duńskiego playboya? Noszą skarpety w łóżku?
      Ja czasami, jak mam zmarznięte stopy i ogólnie jest mi zimno, to się z mężem targuję przed seksem: "ale nie ściągam koszulki" albo "możemy się kochać pod warunkiem, że nie muszę zdejmować skarpet".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka