Dodaj do ulubionych

Rak kości

24.02.11, 12:33
Tu też napiszę.
Mojej siostry teściowa ma raka kości. Leży w marnym szpitalu w małej miejscowości.
Jak może dostać się do centrum onkologii w Warszawie?
Macie może jakiegoś znajomego lekarza? Jakiś pomysł? Jest z nią źle, bardzo źle, ale szukają wszelkiej pomocy...
Obserwuj wątek
    • zuska.pl Re: Rak kości 24.02.11, 12:53
      Ja nie mam znajomości w Wawie ale tak się zastanawiam czy nie wartowałoby zabrać dokumentacje choroby i jechać do wybranego szpitala. Przedstawić sytuację i prosić o przyjęcie.
      Dużo zdrowia i sił w walce z chorobą życzę.
    • minkapinka Re: Rak kości 24.02.11, 13:09
      Znajdźcie lekarza z Centrum Onkologii, który przyjmuje prywatnie. Tak niestety najłatwiej się dostać.

_______
      wycietezmejli.blogspot.com "Ucinam w tej chwili wymianę mejli i ustalam, że ja opieprzam, a Ty jesteś opieprzany, bo inaczej się pogubimy...sorry taki job"
    • przeciwcialo Re: Rak kości 24.02.11, 16:58
      Hmmm... w raku kości nawet centrum w w-wie nie pomoże.
      • joanna266 przeciwciało 24.02.11, 22:23
        ales wsprała na duchu;-/zupełnie jak mój tesc gdy po tym jak dowiedziałam sie ze siostra ma podejrzenie gruzlicy powiedział ze jego wuj tez na to chorował i szybko mu sie zmarło.naprawde dodało mi to otuchy w tamtej sytuacji uncertain
        • przeciwcialo Re: przeciwciało 25.02.11, 17:20
          Mamy pacjenta, od roku wycinają mu rózne kości, guzki przerzutowe, wyglada jak szkielet, zywi się kroplówkami, rak atakuje coraz bardziej. Nie chcę myslec ile juz wycierpiał i ile jeszcze wycierpi. Cały ten rok leży w szpitalu. Rak kości nie rokuje dobrze.
    • ez-aw Re: Rak kości 24.02.11, 21:52
      Tu ludzie będą w stanie dać Ci dużo informacji forum.gazeta.pl/forum/f,37372,Nowotwory_damy_rade_.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka