Dodaj do ulubionych

Ogłaszam wszem i wobec

01.03.11, 10:11
że się za siebie biorę! Wczoraj robiłam porządki w szafie. Trzy duże worki, wypchane po brzegi schowałam do szafy - moje stare ubrania, aktualne za małe. Wkurzyłam się na siebie i stwierdziłam, że czas zrzucić te nadprogramowe kilogramy. A więc od dziś:
- zaczynam ćwiczyć (jak ćwiczenia nie pomogą to dieta)
- koniec z podjadaniem wieczorami chipsów, paluszków, popcornu itd.

A teraz proszę o doping!
Obserwuj wątek
    • magiczna_marta Re: Ogłaszam wszem i wobec 01.03.11, 10:19
      Prosze bardzo
      https://lodz.planeta.fm/var/ezflow_site/storage/images/radio/ludzie-radia/lodz/michal-kwiatek-kwiatkowski/czirliderki/1112987-1-pol-PL/Czirliderki_newsFull.jpg
    • bluemadlen-1 Re: Ogłaszam wszem i wobec 01.03.11, 10:19
      od dwóch tygodni ćwiczę intensywnie i dbam o to co jem, może dam rady, mam kilogramy pięknych przymaławych ciuchów. Też dasz rade!
    • olinka20 Re: Ogłaszam wszem i wobec 01.03.11, 10:30
      Pomysle o tobie jak bede drałowac dzisiaj na bieżni wink
    • renkag Re: Ogłaszam wszem i wobec 01.03.11, 10:37
      ja dołączam!!! Właśnie jestem po dietetycznym śniadanku i dietetyczna zupa też ugotowana. Dietę wykupiłam sobie na vitalii bo ja musze mieć jasno napisane, kawę na ławę. Z ćwiczeniami może być gorzej smile
      • doral2 Re: Ogłaszam wszem i wobec 01.03.11, 12:46
        aa, to będziem was pilnować big_grin
      • tysia77 renkag 01.03.11, 13:22
        Jak oceniasz dietę z Vitalii? Są tam przepisy? Zastanwiałam się nad nią,ale nie lubię mięsa i wędlin i nie wiem czy wezmą to pod uwagę.
        • renkag Re: renkag 01.03.11, 22:25
          No, ja dopiero pierwszy dzień. Ale są dokładne przepisy jak co zrobić. Ja muszę mieć taki dokładny wykaz, bo jak nie to nie umiem sobie dobrać. Zanim ustalą Ci dietę to zaznaczasz co lubisz, czego nie, ile chcesz posiłków, czy do zjedzenia w domu czy do zabrania do pracy, czy masz dużo czasu na przygotowanie itp. Powiem za miesiąc czy zadziałała choć trochę smile
          • tysia77 Re: renkag 01.03.11, 22:58
            Doczytałam,że można zaznaczyć jakich składników ma dieta nie zawierać.Zamówiłam dzisiaj na miesiąc na próbę,ale czekam na Twoje wrażeniasmile
            • renkag Re: renkag 02.03.11, 16:04
              Tysia, to znajdź mnie na vitalii i będziemy się mobilizować!!!! Renkag jestem, jak wszędzie smile
              • tysia77 Re: renkag 03.03.11, 22:54
                Ok.Dzisiaj przysłali mi pierwsze przepisy na jutro Trochę pozamieniałam,ale ogólenie jestem nastawiona pozytywniesmile
    • zawszexyz Re: Ogłaszam wszem i wobec 01.03.11, 16:14
      wszedzie tylko odchudzanie i odchudzanie , a czy pomyslal ktos o tych co nie moga przytyc?? przy wzrocie 170 waze 50 kg i nawet bluzki obcislej nie moge zalozyc bo wystaja kosci sad, wszystko wisi, na zdjeciach wygladam okropnie, spodnie na plaskodupiu wisza, chcialabym tak z 10 kg wiecej sad
      • slimakpokazrogi Re: Ogłaszam wszem i wobec 01.03.11, 16:21
        zawszexyz - powiem Ci jedno - źle dobierasz ciuchy. Przy chudości modelkowej powinnaś korzystac z uroków tego, ze możesz jeść co chcesz i podkreślać swoje atuty.... bo da się, da się, nie każde spodnie wiszą ... nie każda bluzka podkreśla wystające kości....
      • mona_mayfair Re: Ogłaszam wszem i wobec 02.03.11, 20:09
        Ja też nieco sterczę ( 166cm/48-49kg) Ale wiolę sterczeć kością, niż wylewac sie z portek wink Tylko cycków czasem żalllltongue_out A tak serio- różnych diet próbowałam, ale żadna na tycie mi nie pasuje smakowo, ani jakos nijak. To se będę świecic szkieletem, a co mi tam tongue_out
    • slimakpokazrogi Re: Ogłaszam wszem i wobec 01.03.11, 16:26

a w ogóle to trzymam kciuki za wszytkie odchudzające!! ja wiecznie na diecie - aktualnie powinnam zbić ze 2-3 kilo, bo od grudnia niestety się trzymają....uncertain ale jestem dość konsekwentna jeśli chodzi o dietę, więc chyba dam radęsmile (w zeszłym roku schudłam 18smile)

Co do Vitalii - to popieram samą ideę, bo jeśli zapłacisz za dietę to łatwiej się jej trzymać (psychologicznie tak - szkoda kasy, więc trza dietować). Nie wiem, jak oni tam biora pod uwagę osobiste preferencje.. ja jestem tylko lekko uprzedzona, jak zobaczyłam , ze w przykładowym jadłospisie proponują na kolację sałatkę owocową... no ale zawsze lepsze to niż piwo i pizzawink
    • mygdullaa Re: Ogłaszam wszem i wobec 02.03.11, 18:49
      trzymam kciuki, rezygnacja z wieczornych chipsów i coli na pewno da efekt, kolacyjkę też można pożegnać.
      Ja też się za siebie wzięłam ograniczam mocno jedzenie i 20 minut na orbitreku dziennie. Zobaczymy co do lata waga pokarzesmile
    • bei Re: Ogłaszam wszem i wobec 02.03.11, 19:31
      I nie wyrzucaj tych ubran!- na pewno wrocisz do dawnej figury i będziesz mogła je zakładacsmile
      Trzymam kciuki!
    • karolina17w Re: Ogłaszam wszem i wobec 03.03.11, 10:38
      Dziś dopiero 3 dzień, a mam wrażenie jakby lata mijały. Chłop mnie kontroluje, cobym nie kupowała tych chipsów i innych. W sumie jest lepiej niż się spodziewałam, jedyny minus to problemy z kręgosłupem, bo bolał wcześniej, a teraz brzuszki robię by potem na A6w wskoczyć. Starych ubrań nie wyrzucę - mam nadzieję, że jeszcze w nie wejdę big_grin Dzięki za doping, przydaje się smile
      • tysia77 Re: Ogłaszam wszem i wobec 03.03.11, 22:57
        Trzymaj sięsmile Ja zauważłyłam,że samo postanowienie o odchudzaniu powoduje u mnie zwiększony apetytwink Mam nadzieję,że uda mi się wytrwać.
      • olinka20 Re: Ogłaszam wszem i wobec 04.03.11, 10:44
        KArolina, poszukaj jakis cwiczen wzmacniającyc miesnie pleców.
        To wazne, zeby wspomagac plecy przy robieniu brzuszków.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka