e.logan 16.03.11, 15:52 Dziewczyny mam pytanie ile cukru mozna legalnie przewiesc z przez granice niemiecko- polska? A jaka u was jest cena cukru? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exotique Re: Cukier ile? 16.03.11, 16:34 nie wiem ile, ale u mnie cena sie nie zmienia. i obserwuje jak w PL panika i ludzie sami nakrecaja spirale cenowa- jakby wszyscy zlali- to i cena by spadla. a tak wystarczy krzyknac- soli nie bedzie- i juz sol tez po piataku bedzie zamiast po zlotowce Odpowiedz Link
deela Re: Cukier ile? 16.03.11, 17:47 mąz przyniósł ostatnio paczkę z dumnym napisem 5,50 ja się nie nakręcam, już raz straszyli, że cukier ma być po 5 zeta a nie minął m-c dwa jak był po 2,70, ja zapasów nie zrobiłam bo u mnie idzie 1-2 kg m-cznie więc bez szaleństw Odpowiedz Link
e.logan Re: Cukier ile? 16.03.11, 18:47 Oj u mnie idzie masowo cukru latem. Wina M , moje soki +inne przetwory. A na codzien to nawet herbaty nie slodze hiehie.. Wiec cukru to tyle co do wypiekow i gotowania. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Cukier ile? 16.03.11, 19:42 Nie mam pojecia po ile, ostatnio kupowalam cukier ze 2 albo 3 lata temu, ale kilka tyg temu wyrzuciłam bo sie zbrylił Nie słodzimy, nie pieczemy, nie robimy przetworów. Odpowiedz Link
to_wlasnie_cala_ja Re: Cukier ile? 17.03.11, 09:39 co tak wszyscy z tym cukrem, masakra jakaś. Ile normalna osoba może zużyć cukru. Nawet nie wiem po ile jest. Za to wiem po ile benzyna Odpowiedz Link
mallard Re: Cukier ile? 17.03.11, 10:30 e.logan napisała: > Dziewczyny mam pytanie ile cukru mozna legalnie przewiesc z przez granice niemi > ecko- polska? Nie wiem, ile można przewieść. Ile można przewieŹć, też nie wiem, ale wczoraj kupiłem w Lidlu po 4,40 bodajże. Odpowiedz Link
zales239 Re: Cukier ile? 17.03.11, 13:53 U Niemca taniocha 60 eurocentusiów tylko, nasi już tam są Odpowiedz Link