exotique 24.03.11, 12:40 za 24 minuty wjada koparki na dzialke zatem juz papierowa teoria zacznie sie materializowac. prosze trzymac kciuki czarownice- bo juz obsuwe mamy 24 dniowa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babowa Re: yes, zaczynamy 24.03.11, 12:50 trzymam niech kopia sprawnie i szybko powodzenia Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: yes, zaczynamy 24.03.11, 13:00 Oby żadne kamienie nie staneły na drodze koparki Odpowiedz Link
exotique Re: yes, zaczynamy 24.03.11, 13:12 kamyki maja byc- bo na skalniaki mi potrzebne- byle by to kamyki o srednicy metra czy dwoch nie byly- bo wtedy bedzie ciezko jeju, ciesze sie i boje za jednym zamachem. takie to teraz namacalne bedzie. moze wyjde na panikare- ale cholerka w zyciu wczesniej nie mialam wlasnego mieszkania czy domu- wiec to dla mnie nowosc. troche jak z dzieckiem Odpowiedz Link
babowa Re: yes, zaczynamy 24.03.11, 13:21 emocje duze a potem dogladanie i wszystko pierwszy raz tyle razy fajne uczucie Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: yes, zaczynamy 24.03.11, 13:28 nie zapomnij potem wysłać nam adresu na maila - no chyba jakaś porządna impreza nam się będzie należała za te dobre słowa Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: yes, zaczynamy 24.03.11, 13:56 A ja ci życzę, by tak jak na budowie kolegi mojego męża, nie wykopali żadnych skamielin. Bo zamiast budowlańców będziesz gościła archeologów Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: yes, zaczynamy 24.03.11, 14:01 zuzanka79 napisała: > A ja ci życzę, by tak jak na budowie kolegi mojego męża, nie wykopali żadnych s > kamielin. Eeee, doralowa za daleko od exo i chyba by się sama nie zakopywała na exowej działce Odpowiedz Link
prigi Re: yes, zaczynamy 24.03.11, 14:06 oj, Asiowam, długo ty jako moderator wisieć nie będziesz kciuki trzymam, a jakże, niech skały będą ino jako dobry budulec pod fundamenty Odpowiedz Link
i_b13 Re: yes, zaczynamy 24.03.11, 14:46 powodzenia, rób zdjęcia, za parę lat nie uwierzysz,że to puste pole niegdyś to twoj dzisiejszy ogród Odpowiedz Link
doral2 Re: yes, zaczynamy 24.03.11, 16:57 ale niby co ja bym miała u exotycznej na działce w ziemi robić, he? jaki termin zakończenia inwestycji??? bo to wyznacza, ile czasu będziesz chodziła wkurwiona na maksa... Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: yes, zaczynamy 24.03.11, 16:59 doral2 napisała: > ale niby co ja bym miała u exotycznej na działce w ziemi robić, he? > chyba pielić grządki, nie? Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: yes, zaczynamy 24.03.11, 17:51 No jak co, bylo o skamielinach... Wiec sie ktoras tam wyzej bala czy sie tam nie przemienilas w kopalniany eksponat Odpowiedz Link
doral2 Re: yes, zaczynamy 24.03.11, 17:55 nie mam nic przeciwko by u exotycznej robić za eksponat na leżaku w promieniach słonecznych Odpowiedz Link
exotique Re: yes, zaczynamy 24.03.11, 18:28 Swieta BN mamy w planie juz tam spedzic ja tam licze znajac architekta na polowe listopada a spoko, zapraszam, w przyszlym roku wpadajcie, ogrodek bedzie trzeba ogarnac Odpowiedz Link