e.logan 06.04.11, 14:12 Schudłam 11kg. I przyznam ze bywalo cieżko ale bez przesady. A efekt no zaskoczył mnie mile. Tylko wk...ia mnie ze wszystko mi za wielkie luzne jest .A spodnie spadaja gdy ide.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dezetta Re: Chwale sie!! 06.04.11, 14:27 Genialnie, gratulacje!!!! Znam to uczucie, przed ślubem schudłam 10 kg. Będziesz mieć niezłą radochę w przymierzalni jak wyprawisz się po nowe ciuchy Odpowiedz Link
olinka20 Re: Chwale sie!! 06.04.11, 15:44 Gratulacje!! A córka jak, bo pamietam, ze sie razem odchudzałyscie, Odpowiedz Link
e.logan Re: Chwale sie!! 06.04.11, 15:58 ta odchudzalismy sie w 3 .M , M i ja. Z całej 3 mam najwieksze osiagniecie .Młoda potrzebowala zrzucic jedynie 4kg i sie jej udalo. M walczy..I zawziecie dietuje na wyjazdach w domu zdarzaja sie mu grzeszki .Ale odpadlo mu juz 6 kg. Odpowiedz Link
babowa Re: Chwale sie!! 06.04.11, 17:00 ale jestes kolezanka a ja nie bede ci gratulowac bo nie i juz Odpowiedz Link
babowa Re: Chwale sie!! 06.04.11, 17:01 a zreszta , wypije za twe utracone kg nastepny litr pepsi niech ci to sadło juz nie wroci!!! i pewnie brzucha nic nie masz? Odpowiedz Link
e.logan Re: Chwale sie!! 06.04.11, 19:28 babowa mam!! Kochana ja grubas jestem.. Fakt ze lubilam siebie i to mnie zniechecało do odchudzania ale w koncu przez moja szwagierke jakos zaczełam i tak ciagne.Oby zgubic jeszcze tak z 8-9 i wtedy bede sie chwalic pełnym sukcesem . NO i wazne ja nie jestem drobno koscista wiec jak z O... nie bede wygladac nigdy. A O niech sie nie obraza .. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Chwale sie!! 06.04.11, 17:42 to ja się podepnę, pociązowo spadło mi + - 15 kg, jeszcze 6 i wracam do wagi z liceum Odpowiedz Link
olinka20 Re: Chwale sie!! 06.04.11, 19:23 Ja piernicze, Karra nie gadam z Tobą. Ja to bym musiała chyba z tone zrzucic zeby wazyc tyle co w liceum Zaraz, niech sobie policze... z 15 kilo chyba. Noł łej, niewykonalne Odpowiedz Link
karra-mia Re: Chwale sie!! 06.04.11, 19:45 a propos gadania, może by jakieś spotkanie kawowe śląskie na cześć Kaczynskiego zorganizować po świętach hm? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Chwale sie!! 06.04.11, 19:53 Najpierw muszę uporac sie z własnym gniewem na temt twojej wagi A tak serio, to b. chętnie, zaraz jak na pocztę wleze to rozesle dziewczynom info. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Chwale sie!! 06.04.11, 19:58 olinka tylko moja waga licealna i tak będzie o 10 kg większa niż twoja obecna ty chudzino moja Odpowiedz Link
e.logan Re: Chwale sie!! 06.04.11, 19:33 No odchudzałam sie z obawa.Boje sie zwiotczenia skory i ze mi bedzie wisiec jak bede sie zbyt szybko odchudzac. No wy odchudzacie sie po ciazy a ja swoja ostatnia ciaze do zerowki odprowadzam . Wiec te 11kg to mi z 2,5-3 mc zajeło. Wiem ze nie jest to mega tempo ale ja własnie chciałam powoli..Boje sie ze przy mojej 40 bede staro wygladac.. Chociaz corka mi frajde zrobila jak dzis kupowałysmy jeansy i ona na cały glos - o mamo ty wygladasz tak chudo jak kiedys..mamuś. Fajnie miec taka corke. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Chwale sie!! 06.04.11, 19:42 To wcale nie tak wolno. Dietetyczka mojego P mowiła, ze optymalne, aby nie było efektu jojo to chudniecie 1 kg tygodniowo. Odpowiedz Link
e.logan Re: Chwale sie!! 06.04.11, 19:53 CZYLI JEST OK. No bo łapie sie na ten kg tyg . Odpowiedz Link
pocket.size Re: Chwale sie!! 06.04.11, 19:31 Łał, gratulacje! 11 kg to sporo. Chociaż na początku przeczytałam , że schudłaś 1 kg i pomyślałam, że niezłą masz siłę sugestii, że ci już spodnie spadają Trzymam kciuki za dalszą silną wolę. Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: Chwale sie!! 06.04.11, 20:18 Zmartwic cie? Schudniecie to drobiazg, ale utrzymanie wagi to dopiero wyzwanie Odpowiedz Link