doral2 15.04.11, 07:40 obowiązkowy, by kłaki w basenie nie pływały. pytanie - po wałka łysy ma zakładać czepek? pytanie drugie - czepek na gowie, by kłaki nie pływały, a facet owłosiony jak małpiszon, to co, te z ciała nie pływają?? zapraszam do piątkowej dyskusji Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: czepek na basenie 15.04.11, 07:52 nienawidzę czepków i chodzę na takie baseny, gdzie nie są wymagane. TO co opisałaś z tymi kłakami na klacie cz plecach to faktycznie niezły kontrargument. Wogóle nie rozumiem tego nakazu czepkowego. Odpowiedz Link
buzka25 Re: czepek na basenie 15.04.11, 08:54 ja tez nie zakladam czepka, wrrrr nie trawie, dzieciowi staram sie w zimie zakladac taki gumowy coby nie mial mokrych wlosow bo ciezko go potem pod suszarka utrzymac w lecie nie musi miec. Ja czepek mialam chyba ost raz załozony w podstawowce jak mielismy WF na basenie wtedy trzeba bylo miec, Odpowiedz Link
zuzanka79 Re: czepek na basenie 15.04.11, 09:02 Ja czepek zakładam tylko i wyłącznie po to, by mi się włosy nie zamoczyły. Przypuszczam, że wysuszenie ich zajęłoby mi tyle samo czasu co pływanie. Odpowiedz Link
bei Re: czepek na basenie 15.04.11, 09:55 by włosy oderwane z innych części ciała nie przyklejały sie do łysej czaszki, by mu było cieplej w wodzie....no i RÓWNOUPRAWNIENIE jest, dlaczego chcesz dyskryminowac łysych? Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: czepek na basenie 15.04.11, 15:41 Łysi nie zakładaja. Przynajmniej ten jeden łysy co przychodzi w tych samych godzinach na basen co my. Odpowiedz Link
olinka20 Re: czepek na basenie 15.04.11, 10:10 Panowie z mega owołosionym ciałem powinni pływac w takich kombinezonach jak profesjonalni pływacy A łysemu czepek potrzebny, jak sie przeciąg zrobi, zeby mu uszy nie zmarzły! Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: czepek na basenie 15.04.11, 12:36 Albo zaraz po prysznicu powinni wchodzic pod natrysk z woskiem do depilacji i drzec to z siebie do efeku gladkosci a'la dupka niemowlaka. Lysemu potrzebny czepek, zeby w zawodach plywackich mial rowne szanse ze szczesliwymi posiadaczami fryzur. Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: czepek na basenie 15.04.11, 11:02 Żeby go łatwiej było zlokalizować jak czepek kolorowy jest - łysina to taki nie rzucający się w oczy szczegół . Żeby łupierz nie odkleił mu się od czaszki. Żeby mu zimno w łepek nie było. A owłosionych na ciele obowiązkowo golić przed wejściem do basenu. Odpowiedz Link
mearuless Re: czepek na basenie 15.04.11, 11:09 przepraszam ze nie na temat ale-uwielbiam owlosionych facetow! takich wlasnie zarosnietych na klacie...doral jak ty wiesz jak mi nastroj poprawic Odpowiedz Link
zales239 Re: czepek na basenie 15.04.11, 12:24 Meła taki owłosiony facet na klacie,nogach i plecach to podobno bomba testosteronowa Mi się podobuje takie coś, żółwik Odpowiedz Link
opium74 Re: czepek na basenie 15.04.11, 15:11 a ja przeczytałam "czopek" i się zastanawiałm co to ma z basenem wspólnego Odpowiedz Link
przeciwcialo Re: czepek na basenie 15.04.11, 15:40 Te same przemysleniamam jak patrze na facetów na basenie. Włosy na nogach, klacie, plecach. Te na głowie to pikus. Odpowiedz Link
dezetta Re: czepek na basenie 15.04.11, 16:50 A Tobie wypadają te włosy co je masz na rękach?? Futro z ciała nie wypada tak jak włosy z głowy. A łysemu czepek po nic, chyba tylko dlatego ze wymagają. Odpowiedz Link
sewa.49 Re: czepek na basenie 15.04.11, 17:24 Oj po co? po co? Zeby nie jebnac grzywka o parapet. Po to potrzebny mu czepek Odpowiedz Link
nenia3 Re: czepek na basenie 15.04.11, 19:39 bo jak łysy skacze na główke to w czepku mniej boli Odpowiedz Link
doral2 Re: czepek na basenie 16.04.11, 20:09 nenia3 napisała: > > bo jak łysy skacze na główke to w czepku mniej boli ..' a ty wiesz, że to niezła teoria?? podoba mi się Odpowiedz Link
undomestic_goddess.pl Re: czepek na basenie 16.04.11, 19:44 Moj kapie sie bez czepka, nikt mu uwagi nigdy nie zwrocil. aha, na glowie wlosow nie posiada, ale cala reszta ciala to b. mocno owlosiona jest Pamietam w jakim bylam szoku jak go pierwszy raz bez koszulki zobaczylam Odpowiedz Link