olinka20 21.06.11, 19:19 Co prawda tylko zdalnie sterowany, ale bede miała zabawkę Na lotosie zatankowałam i dostałam zdrapkę, jutro jade go odebrac Fajnie, co nie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hrabina_murzyna Re: AAAA Wygrałam samochód!! 21.06.11, 19:41 Kurna, a już Ci pozazdrościłam i zdążyłam pobluzgać jakie to ludzie mają szczęście Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: AAAA Wygrałam samochód!! 21.06.11, 19:42 fajnie. Od jakiegoś trzeba zacząć. Teraz zdalnie sterowany. Następny może będzie prawdziwy Odpowiedz Link
olinka20 Re: AAAA Wygrałam samochód!! 21.06.11, 19:54 Nooo chciałabym, bo głowna nagroda to Subaru Impreza STI !! Odpowiedz Link
doral2 Re: AAAA Wygrałam samochód!! 21.06.11, 20:09 a nie lepszy byłby mąż zdalnie sterowany?? Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: AAAA Wygrałam samochód!! 21.06.11, 20:13 doral2 napisała: > a nie lepszy byłby mąż zdalnie sterowany?? ja nie wiem czy już ktoś wymyślił takie wynalazki? To chyba ciężkie do zrobienia Odpowiedz Link
aguacate Re: AAAA Wygrałam samochód!! 21.06.11, 20:45 No jak to Asiowa? Juz istnieje taki model! Nazywa sie "Pantoflarz" Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: AAAA Wygrałam samochód!! 22.06.11, 13:45 Pantoflarz mowisz ? Znam takie zdalnie sterowane cudenko, ale nazwa zupelnie inna Odpowiedz Link
prigi Re: AAAA Wygrałam samochód!! 21.06.11, 20:55 ja tam nawet resoraka nie wygałam, więc tym bardziej gratuluję dasz się karnąć??? Odpowiedz Link
olinka20 Re: AAAA Wygrałam samochód!! 21.06.11, 21:06 Prigi no ba! Fajnie cos wygrac, nawet taka pierdółkę Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: AAAA Wygrałam samochód!! 22.06.11, 07:28 Jak byłam mała - w sensie jak do podstawówki chodziłam - to b. często wygrywałąm coś w konkursach lokalnego radia. 2 razy byłiśmy na rodzinnym megawypasionym obiedzie, raz na kolacji, jakieś płyty, pluszaki, itp. A raz jak był jakiś festyn w lokalnym amfiteatrze to był konkurs polegający na dopasowanie herbu miasta do nazwy miasta. Ja byłam wtedy w jakiejś początkowej klasie podstawówki i zdecydowanie nie miałam pojęcia który herb należy do jakiego miasta. Ale, że byłam b. odważna jak na dziecko to się zgłosiłam. Publiczność tak mi pomagała, że wygrałam z dorosłymi ludźmi. DOstałam wtedy kasę - 2 tysiące. Tamte 2 tysiące, ale była to i tak niezła kasa Teraz jakoś nie mam szczęścia do gier i nic nie wygrywam. Odpowiedz Link
olinka20 Re: AAAA Wygrałam samochód!! 22.06.11, 09:45 Asiowa, widac wyczerpałas swój limit na wygraną Ja pacholeciem bedąc wygraalm 5 w totka Odpowiedz Link
dziubasekk Re: AAAA Wygrałam samochód!! 22.06.11, 14:52 Tez ostatnio na lotosie wygrałam autko - tyle że miniaturę subaru. Niestety nie zdalnie sterowaną... Cza będzie jakiemuś dziecku dać - bez pilota to już tak nie cieszy Odpowiedz Link