Dodaj do ulubionych

Witam, można się rozejrzeć? :)

27.06.11, 13:07
Wlazłam tu sobie z sygnaturki exotique, może mnie nie pogonicie smile
Zatem zaczynam spowiedź smile

1. czy masz bidet? - jestem prosty człek, więc mam zwykły sraczyk i umywalkę big_grin
2. czy masz kochanka/ów? tjaaa, w osobie męża, tylko odkąd jest Miszel, to czasu i sił braknie
3. czy golisz grażynkę? - no ba, męża zaganiam do tej brudnej roboty
4. jaka jest Twoja ulubiona pozycja? - hmm.... na pieska wink
5. czy lubisz/kochasz House'a lub jakiegoś innego serialowego
dziwoląga? - oglądam M jak mdłości, nie wystarczy? smile
6. jak często zmieniasz majtki? - czasami ich w ogóle nie zakładam, wietrzę big_grin
7. czy będziesz zawsze i na wieki piła z magielkami? - przeca ja stara pijanica jestem wink
8. czy przyrzekasz często i sumiennie brać udział w maglowych
dyskusjach? - obym Was nie zakrzyczała tylko smile
9. czy jesteś gotowa na Kółka Wzajemnej Adoracji? - jeżeli się wpiszę w klimat to zawsze
10. czy nas kochasz miłością wielką i bezgraniczną? - tak, kocham jak wtenczas
11. czy jak nie odpiszemy na jakiś twój wątek to ty założysz nowy pt
"nikt mnie tu nie lubi i idę stąd"? - eeeee, znaczy szantaż?
12. jak często zmieniasz pościel? - często, bo mi sierściuchy je....ane brudzą big_grin
13. jak często zmieniasz ręczniki? - nie wiem, mamy 3 w użyciu, ale nie wiadomo który kogo
14. czy masz oddzielny ręcznik dodupny? - nie, jak wycieram żopę, to lśni jak diament
15. w którą stronę wieszasz papier toaletowy (rozwinięciem do
ściany, czy w drugą stronę)? - rozwinięciem od góry rzecz jasna
16. czy podobają ci się pingwiny Asiowej? - nie widziałam, ślepam?
17. czy masz w domu "pierdolnik" czy muzealny porządek? - obecnie permanentny pierdolnik, przecież dom to nie muzeum, co raczył mi wyklarować mój ślubny
18. czy pokażesz swoje foto? (może być stopa, nos, dłoń) no pewnie, żadna tajemnica, nawet swoje przyległości pokażę
19. czy będziesz się nas radziła w sprawach modowo-ubraniowych przed
każdym ważnym wyjściem? - przyrzekam, nawet przed wyjściem z łóżka
20. czy będziesz często stawiać wódkę? - dzisiaj zubrówka, włala
Obserwuj wątek
    • deela Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 13:13
      > 1. czy masz bidet? - jestem prosty człek, więc mam zwykły sraczyk i umywalkę big_grin
      myjesz dupę w umywalce po sraniususpicious?

> 3. czy golisz grażynkę? - no ba, męża zaganiam do tej brudnej roboty
      i masz brudną grażę!

a fe!
      • mamba30 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 13:16
        deela napisała:

>
        > myjesz dupę w umywalce po sraniususpicious?
        >

a kto powiedział, że myję? big_grin

> > i masz brudną grażę!
        >
        > a fe!

owłosioną tongue_out
        • deela Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 13:20
          > a kto powiedział, że myję? big_grin
          no zasugerowalam sie, ze uzywasz rzeczonej umywalki jako bidetu

> owłosioną tongue_out
          a fe!
          • mamba30 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 13:23
            nawet jakbym chciała, to ciężko by mi było żopę tak wysoko podciągnąć

a tam fe, ludzkie
            • olinka20 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 14:26
              Leniuszek, lubiewink
              • mamba30 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 14:28
                i to patentowany bez dwóch zdań big_grin
    • pszczolaasia Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 14:50
      ja pierdziele ja tu tyla czasu jestem a nie wiedzialam ze tu taki kwestionariusz jestbig_grin
      czesc Mambinobig_grinbig_grin
      • mamba30 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 15:01
        Cześć Pszczółko smile

No jest, pacz pani. Przeczytałam, wypełniłam i mam nadzieję, że łba popiołem nie będę musiała posypywać za odpowiedzi smile
        • pszczolaasia Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 15:04
          never sej neverbig_grin generalnie tu rormalnie ludziska somsmile aczkolwiek bywalo lepij...jak drzewiej na analu...wink
          • mamba30 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 15:10
            Mam nadzieję, potrzebuje czasem odskoczni od qponów, pieluch i inszych umilaczy życia.

Dzisiaj się powstrzymuję, co by bachorwia nie wystawić na allegro
            • pszczolaasia Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 15:21
              joł. dlatego z jednej strony sie ciesze ze wrocilam do tyrki. z jednej. z drugiej zal mi tego starconego czasu jednak. ale z trzeciej..czasem mam ochote je wywiesic za okno i poczekac az skruszeja. i to jest dobra chwila zeby isc do tyrkiwink
              • mamba30 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 15:29
                he he, ja nie mam dokąd wracać, bo i tyrkę straciłam. Zatem jeszcze cos kole 2 lat będę się qponami zachwycała big_grin

Dobrze że Michalski na ogół da żyć.

Od soboty mąż ma urlop, jedziemy na mazury, to sobie odpocznę, on się Miszelem zajmie
      • annajustyna Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 28.06.11, 16:17
        Mamba, ja tutaj juz pare miesiecy temu wlazlam, a kwestionariusza nie widzialam. Chyba mnie pogonia stad tongue_out.
        • mamba30 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 28.06.11, 16:39
          stara to ja jestem, ale nie ślepa big_grin
    • bei Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 17:01
      Jaki słodziak na fotcesmile!
      Jak z reklamysmile
      • mamba30 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 17:06
        a dziękuje bardzo, rzeczywiście jakiś taki udany egzemplarz mi sie trafił wink
        • asiaiwona_1 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 17:45
          jako, że ślepa jesteś i mych pinguinów nie dopatrzyłaś, to wpisuję się tutaj celem okazania ci tychże. Tak więc proszę wrócić po cv, poprawić i więcej błędów nie popełniać big_grin
          • mamba30 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 17:49
            16. czy podobają ci się pingwiny Asiowej? - oszywiiiiiiiśśśśśnie big_grin

wybacz, leciwam już big_grin
          • sewa.49 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 17:56
            Czesc. Wlaz i sie rozgladnij big_grin
            Fajny synus. A do kogo podobny?
            • mamba30 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 18:19
              Chyba kundel, aczkolwiek częściej słysze, że do mnie big_grin
              A co tam, i tak mam je w galerii, więc i tu mogę wkleić smile

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/kh/yg/mjen/t8Axp6vRzjN4jA1k1B.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/kh/yg/mjen/6Gzzkmza6N51bvRujB.jpg

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/kh/yg/mjen/I4Sf3ZT21rzyzeiY3B.jpg
              • asiaiwona_1 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 18:26
                mamusia laseczka, synuś - szczególnie w tym "kubraczku" zajebisty, a tatuś.... wink
                • mamba30 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 18:31
                  Mamusia laseczka była 20 kg temu big_grin

Synuś był gwoździem programu, diabła tego dnia z niego przepędzalismy wink

a tatuś... mnie się podoba jak wtenczas big_grin
              • mamba30 to jeszcze starszakiem się pochwalę, a co :D 27.06.11, 18:32
                https://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/kh/yg/mjen/x4jnFoB2j6qDQOu9IB.jpg
                • asiaiwona_1 Re: to jeszcze starszakiem się pochwalę, a co :D 27.06.11, 18:39
                  jak to starszakiem, to chyba brat twój, a nie syn???????????????
                  • mamba30 Re: to jeszcze starszakiem się pochwalę, a co :D 27.06.11, 18:43
                    to moje starsze bachorwiu, w sobotę skończył 17-tkę big_grin

wiem, wiem.... odwaliło babie na stare lata i siem znowu rozmnożyła tongue_out
                • olinka20 Re: to jeszcze starszakiem się pochwalę, a co :D 27.06.11, 18:39
                  No no, starszak konkurencje Zalesiowej syna bedzie robił smile
                  • mamba30 Re: to jeszcze starszakiem się pochwalę, a co :D 27.06.11, 18:44
                    a gdzie mogę obejrzeć Zalesiowego? smile
                    • olinka20 Re: to jeszcze starszakiem się pochwalę, a co :D 27.06.11, 18:53
                      A wklejała kilka razy smile
                      • asiaiwona_1 Re: to jeszcze starszakiem się pochwalę, a co :D 27.06.11, 18:54
                        olinka20 napisała:

> A wklejała kilka razy smile

ano wklejała, ale to jeszcze przed mambą było. Fakt jest taki, że widać, że obaj w tej samej kolejce po urodę stali wink
                      • mamba30 Re: to jeszcze starszakiem się pochwalę, a co :D 27.06.11, 18:57
                        ale ja u Was dziś po raz pierwszy... proszę zatem o wyrozumiałość wink
                • pszczolaasia Re: to jeszcze starszakiem się pochwalę, a co :D 27.06.11, 21:03
                  ja piełdole ale on wyrosl byl!!!!!
                  a Pyton i Ty sie wcale nie zmienilistasuspicious czego nie mozna poiedziec o nastongue_outbig_grin
                  • mamba30 Re: to jeszcze starszakiem się pochwalę, a co :D 27.06.11, 22:13
                    nooo, bydlę już jest. ostatnio go mierzyłam i ma coś kole 183 cm wzrostu smile

Ja się zmieniłam, rozmiarowo i dojść do ładu ze sobą nie mogę... uncertain

O jakich Was Pszczółko?
                    • pszczolaasia Re: to jeszcze starszakiem się pochwalę, a co :D 28.06.11, 08:18
                      mi pomogl rozmiarowo dojsc do siebie wujek dukanwink
                      no nas...mnie i mojego chlopine. zestarzelismy sie wizualnieindifferent duchowo chyba troche tyz..wink niespanie po nocach przez 3 lata robi swoje. one dopiero tero tak zazcely troche spac po nocahc. przed tem byly rozne akcje. zyciewink sie chcialo miec dzieci to sie masmile
                      • mamba30 Re: to jeszcze starszakiem się pochwalę, a co :D 28.06.11, 08:34
                        dukan nie dla mnie, bo ja bez warzywek żyć nie mogę, bez węgli zresztą tyż big_grin

pierdzielicie koleżanko, pokaż jakieś fotki...

Miszel dzisiaj w nocy tak dał czadu, że myslałam iż oczadzieję. Zapowiedziałam Pytonowi, że rano (on wstaje kole 6 uncertain) ma się tak nim zająć, żebym nie słyszała...

Wyszedł z nim na spacer... czujesz?

Teraz Pyton w robocie, Miszela ululałam, starszy jeszcze nosa nie wyściubił z sypialni, a ja żrę dietetyczne śniadanie... 2 sandwiche na gorąco z dużą ilością żółtego sera i się forumuję...
                        • pszczolaasia Re: to jeszcze starszakiem się pochwalę, a co :D 28.06.11, 09:08
                          no nie mam na podoredziu zadnej...foty znaczy sie.
                          chlopina posiwial, ja poswialam..ino dzieki Bohu za farby do wlosow lorealasmile
                          a na dukania mozesz jesc warzywek do woli a wegli mi wcale nie brakowalobig_grin no moze psychicznie czulam pociag do sera i pizzywink ja kocham mnięsko wiec dukan byl dla mnei idealny...smile
                          czaje ci powiem..nie takie rzeczy sie robilo. uparlam sie ino ze jezdzenia samochodem po nocy nie bedziebig_grin
                          ja pracuje zapijajac herbatka zielonawink i forumujebig_grin
                          • mamba30 Re: to jeszcze starszakiem się pochwalę, a co :D 28.06.11, 09:20
                            to z chałupy podeślij, jak już tyrkę skończysz.

Ja też siwa jestem, farma mi rzyć ratuje. Nawet Pyton ma już ze 4 siwulce, farciarz jeden.

Ja już z doskoku, bo gadzina mała wstała. Ja pierdziu, żyć nie da...

Dukan nie dla mnie, serio. Czytałam 1 faze, gdzie tylko sam nabiał i po 1 dniu bym pawiowała
                        • magiczna_marta Re: to jeszcze starszakiem się pochwalę, a co :D 28.06.11, 09:26
                          To ja hurtem.
                          Witam się też.
                          Miszel myślalam że to od ilości fałdek jak ten ludek a nie od imienia, starszym synem bym nie pogardziła, ale już za stara i za gruba jestem a mąż całkiem fajny, pilnuj go bo tu baby som wredne.
                          Rozgość się i w tym tygodniu Ty wieczorem podłogi zamiatasz po zamknięciu czata.
                          • mamba30 Re: to jeszcze starszakiem się pochwalę, a co :D 28.06.11, 09:41
                            Miszel to Michał, a Miszel od ilości fałdek, jak ten ludzik, dobrze myślałaś big_grin

Stara to doopa, bo zębów nie ma tongue_out

Pyton już się nie forumuje, więc bezpieczna gadzina big_grin

Jesssu, ja konam po nieprzespanych nocach, w domu mam pierdolnik że tylko patrzeć, jak coś zacznie pełzać i bynajmniej nie będzie to młodszy dzieć. A ta mi tu jeszcze na szmacie każe nocami jechać...
                            • magiczna_marta Re: to jeszcze starszakiem się pochwalę, a co :D 28.06.11, 13:05
                              No przepraszam bardzo, chcesz należeć do szanowanego i elytarnego grona maglownic to nie marudź tylko pomykaj na miotle z uśmiechem od ucha do ucha.
                              • mamba30 Re: to jeszcze starszakiem się pochwalę, a co :D 28.06.11, 13:47
                                taaa kruwa muć, tylko kto mi paszczękę przytrzyma w grymasie, skoro wieczorem wszelakie synapsy są uśpione a wręcz w zaniku
    • esofik Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 19:04
      witam, witam
      wszystko fajne, syny też
      tylko gdzie ta wódka??
      • mamba30 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 19:11
        stawiam, stawiam, tylko problemy techniczne mam big_grin
        • asiaiwona_1 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 19:15
          mamba30 napisała:

> stawiam, stawiam, tylko problemy techniczne mam big_grin

ale że co stawiasz? suspicious big_grinbig_grinbig_grin
          • mamba30 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 19:21
            staram się żubra big_grin
            • doral2 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 20:45
              cześć mamba smile
              polej, bo się ściemnia...
              • esofik dobra, stawiam pierwszą kolejkę... 27.06.11, 22:04
                bo siem nie doczekamy

https://www.twardziel.pl/foto_min/Image/rozrywka/alkohol/drinasy/drinki_zubrowka_art.jpg
                • mamba30 No już, już, trilera sobie oglądałam :) 27.06.11, 22:12
                  https://a01.cdn.a.pl/zdjecie-507115/zubrowka-wodka-40-700ml-Full.jpg
    • ez-aw Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 27.06.11, 21:39
      Witam serdecznie i proszę o klina, bo muszę się znieczulic smile
    • eveline2000 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 28.06.11, 14:31
      Mamba a powiedz mi czy twój mąz nie ma czasem siostry bliźniaczki? suspicious
      • mamba30 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 28.06.11, 14:38
        eveline2000 napisała:

> Mamba a powiedz mi czy twój mąz nie ma czasem siostry bliźniaczki? suspicious

eeee, nie, a dlaczego?

siostrę ma, ino 6 lat młodszą
        • eveline2000 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 28.06.11, 15:11
          A bo z wyglądu i ksywki kojarzy mi sie z bratem bliźniakiem mojej koleżanki smile
          • mamba30 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 28.06.11, 15:13
            he he he, a brat też taki "stary"? big_grin
            • eveline2000 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 28.06.11, 15:42
              rocznik 77 smile
              • mamba30 Re: Witam, można się rozejrzeć? :) 28.06.11, 16:41
                zatem to na pewno nie mój Pyton, mój to pierdziel już jest, chociaż z najlepszego rocznika '74 wink
                • bei aaaaaaaaaa 28.06.11, 16:46
                  Ale Ty Mamba SLICZNA jesteśsmilesmile!!!
                  Poleciałam do wizytówki...no to młodszy, po MAMbIE taki ładny, idę teraz obejrzec starszegosmilesmile!
                  • bei Re: aaaaaaaaaa 28.06.11, 16:48
                    no coż...to PRZYSTOJNIAKsmile, tez po MAMbIE.
                    BRAWA dla genówsmile
                    • mamba30 Re: aaaaaaaaaa 28.06.11, 16:58
                      Dziękuję Ci przemiła Bei, ale zdjęcie w wizytówce jest z czasów założenia wizytówki, jakieś 5-5,5 roku temu... Chciałabym być taka "ładna" jak wtenczas big_grin
                      • annajustyna Re: aaaaaaaaaa 28.06.11, 20:39
                        Teraz tez jestes ladna, juz nie pierdziel!
                        • mamba30 Re: aaaaaaaaaa 28.06.11, 20:44
                          hłe, hłe, na "zywca " mnie nie widziałaś tongue_out
                          • alajna2 Re: aaaaaaaaaa 28.06.11, 20:49
                            no witaj!!
                            ale wywołaś dlugi wątek smile congratulations!!
                            jak twe dziecię ma na imię-jak w sygnaturce?? dośc oryginalne
                            • mamba30 Re: aaaaaaaaaa 28.06.11, 21:02
                              alajna2 napisała:

> no witaj!!
                              > ale wywołaś dlugi wątek smile congratulations!!

kiedyś ten typ tak miał, teraz forma spada wink

> jak twe dziecię ma na imię-jak w sygnaturce?? dośc oryginalne

oryginalne, bo te Michelinowe fałdki... są takie słodkie, poza tym Michał to też Michel =>Michelin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka