alajna2 26.07.11, 20:22 niech mi ktoś wytłumaczy po jakiego gwoźdza Cisowianka Perlage reklamuje się z ogromną częstotliwścią na kanale Mini-Mini? Czyżby maluchy były grupą docelową??????????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamula_to_ja Re: cisowianka perlage 26.07.11, 20:27 Nie one nie są ale ich rodzice są Jak widać zauważyłaś reklamę Odpowiedz Link
olinka20 Re: cisowianka perlage 26.07.11, 20:34 Mi to zal pierwszej wersji, bo tam był duzy pudel biały A reklama w ogole b. mi sie podoba. I wode lubie. Odpowiedz Link
doral2 Re: cisowianka perlage 27.07.11, 07:07 fajna reklama, ale cisowianki nie pijam, mam swoją wodę ze studni Odpowiedz Link
jowita771 Re: cisowianka perlage 27.07.11, 11:53 Moja córka była ostatnio z teściową (moją teściową, własnej jeszcze nie ma) w sklepie i radziła babci właśnie Cisowiankę kupić, wprawdzie nie Perlage, tylko normalną, 1,5 l. Kiedyś oglądałam ranking wód mineralnych w Polsce i mówili, że Cisowianka najlepsza. Powiedziałam to córce, a ona sobie zapamiętała, więc chyba to nie skutek reklamy, ale możliwe, że reklama jej przypomniała. Teściowa mówiła, że wszyscy klienci w sklepie się dowiedzieli, że Cisowianka najlepsza. Poza tym, moje dziecko uwielbia śpiewać "Parole, parole", więc zawsze tę reklamę chętnie ogląda. Odpowiedz Link
i_b13 Re: cisowianka perlage 27.07.11, 21:49 Córka uwielbia ta reklamę i zawsze spiewa Odpowiedz Link
tedesca1 Re: cisowianka perlage 28.07.11, 11:16 Moje dziecko też całymi dniami śpiewa parole, za to chłop w odwecie za natrętna reklamę właśnie tej wody nie kupił Odpowiedz Link