Dodaj do ulubionych

wątek do przechwalania się

29.07.11, 07:00
zainspirowana jednym wątkiem na maglu, gdzie się magielki przechwalają wzmiankami o własnym mieście, zakąldam wątek do przechwalania się.

we wtym właśnie wątku można się przechwalać czynkolwiek, co dla przechwalającego ma znaczenie.

zacznę zatem od siebie - wstałam dzielnie o 5.10 rano, mimo, że za cholerę mi się nie chciało.
zostałam bohaterem we własnym domu wink
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: wątek do przechwalania się 29.07.11, 09:50
      5.10??? Toż to środek nocy! Po cóż tak wcześnie wstałaś??

Ja to się wieloma rzeczami mogę dziś pochwalić big_grin. Np. że wstałam po 9, bo dzieci sprzedane smile. I soczystą wiązanką, która wyszła z ust mych zaraz po przebudzeniu, kiedy to wyjrzałam przez okno i zobaczyłam, że znowu deszcz napie*dala, co mi popsuło wszystkie plany na dziś. Mogę się też pochwalić, że w tym wqrwie zapakowałam rzeczy do pralki i się pierą aktualnie.
      A tu 10 jeszcze nie ma!
      wink
      • lalinka11 Re: wątek do przechwalania się 29.07.11, 13:30
        To może ja się pochwalę tym, że u mnie dzisiaj nie pada. I może jeszcze tym, że nasz szczeniak wyjątkowo oszczędził dywan w salonie i nalał na panele w przedpokoju big_grin
        • asiaiwona_1 Re: wątek do przechwalania się 29.07.11, 15:13
          Przylazłam i ja. A co mam być gorsza? suspicious

Po pierwsze chwalę się swoją rozrzutnością i stówką puszczoną na miniplecak dla Kudłata. Chyba normalnie metki z ceną nie oderwę, żeby chociaż było widać ile on wart big_grinbig_grinbig_grin
          Po drugie w ramach rekompensaty za powyższą rozrzutność kupiłam dziś prawie hurtową ilość szamponów Johnsona po 2 i 3 zł.
          Czy też mogę zostać bohaterem w swoim domu? big_grin
    • karra-mia Re: wątek do przechwalania się 29.07.11, 15:45
      pochwalę się swa cierpliwością. jeszcze odpowiadam na pytania starszaka, typu "mamooo a czemu mrówki chodzą"
      • amoreska Re: wątek do przechwalania się 29.07.11, 15:50
        Ciesz się, póki jesteś w stanie odpowiadać na takie pytania. Ja już nie - starsze jajko w pewnych dziedzinach jest już dawno mądrzejsze od kury big_grin
    • zuzanka79 Re: wątek do przechwalania się 29.07.11, 18:03
      To i ja się pochwalę tym, że pięknie, równo trawnik skosiłam kosiarką, zajęło mi to 3 godziny ( bo to dość pola jest) nachodziłam się jak głupia tam i z powrotem, wyniosłam nieskończoną ilość koszy z trawą kosiłabym dalej, ale chyba spaliłam silnik uncertain.
      • zuzanka79 Re: wątek do przechwalania się 29.07.11, 18:37
        I z racji tego, że kosić już nie będę wklejam zdjęcie dla asiowej tongue_out
        Taki plecak za 29,50 ma Misia.
        PS. Nie pytaj mnie po co jej dziś parasolka big_grin

https://lh6.googleusercontent.com/-5-SpCsZWPiU/TjLgAenSs8I/AAAAAAAAATw/jhVp-ysKUco/s512/bez%2525C2%2525A0tytu%2525C5%252582u.JPG
        • asiaiwona_1 Re: wątek do przechwalania się 29.07.11, 18:41
          fajowy ten plecak mimo, że TAK różowy. A parasolka do kompletu - może przed słońcem ma ją chronić? A z resztą - kiedyś prawdziwe damy to ciągle chodziły z parasolkami big_grin
          • zuzanka79 Re: wątek do przechwalania się 29.07.11, 19:03
            asiaiwona_1 napisała:

> fajowy ten plecak mimo, że TAK różowy.

Asiowa, gdybyś nie była napalona jak szczerbaty na suchary, to bym ci u nas kupiła taki sam plecak dla Kudłata i wysłała. Miałabyś 60 zł na waciki tongue_out
    • milva_barring Re: wątek do przechwalania się 02.08.11, 14:17
      Chwalę się:
      Przerobiłam dwie wielkie siaty ogórków. Połowa na konserwowe. A druga połowa z papryką chili. Pieką mnie ręce od krojenia tej cholernej papryki. W międzyczasie zrobiłam pranie i przeczytałam książkę. Zaraz biorę się za robienie obiadu.
      • ez-aw Re: wątek do przechwalania się 02.08.11, 15:13
        Ja mam nową fryzurkę. Zadowolona jestem, bo już mocno zarośnięta byłam smile
        • zuzanka79 Re: wątek do przechwalania się 02.08.11, 15:53
          A ja się pochwalę tym, że mi Marysia obiad ładnie zjadła i teraz sobie jeszcze grzecznie śpi.
          Nic nie robię - o !
          • doral2 Re: wątek do przechwalania się 03.08.11, 07:07
            za dwa tygodnie idę na urlop smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka