Dodaj do ulubionych

Koszmarna droga

31.07.11, 22:30
Zwykle trasę z Kołobrzegu do Wawy robimy w 8,5 do 9 godzin. W tym są 3 postoje, z czego jeden przynajmniej godzinny na obiad.
Kurka wodna, dziś jechaliśmy prawie 11 godzin. Warunki koszmarne, leje, korki. Jestem wykończona, a jutro wszyscy do pracy / przedszkola. Jest mi źle.

Też dziś staliście w korkach?
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: Koszmarna droga 01.08.11, 09:59
      Ez, to jestescie prawie tak dobrzy jak my, bo do Kolobrzegu jechalismy 15 godzinuncertain
      Masakra!
      • opium74 Re: Koszmarna droga 01.08.11, 10:43
        ja miałam do pokonania trasę X-Y - około 120km - w piątek zajeło to 3h40minut - niech tych wszytkich drogowców i rządzących /teraz i wcześniej/ c*uj jasny strzeli...
        • olinka20 Re: Koszmarna droga 01.08.11, 10:54
          Mnie najbardziej wkur, że wszystko rozkopane, jeden robotnik w maszynie siedzi i juz.
          Gdzie reszta?
          Jakos tunel pod katowickim rondem mozna było kopac na 3 zmiany, 24 na dobe i nikt od tego nie umarł...
          • ez-aw Re: Koszmarna droga 01.08.11, 14:07
            Oli - 15 godzin??
            Matko Boska. Współczuje.
            To ja się ciesze, ze "tylko" 11.
            Masakra.
            • olinka20 Re: Koszmarna droga 01.08.11, 15:18
              Ez przebijam- wracalismy 2 dni big_grin
              Wyjechalismy dosc pozno ( zdanie domku, te sprawy) i z Kolobrzegu do Koszalina był jeden wielki korek, bo policjant sterował ruchem big_grin
              Jakies 3 godziny pokonywalismy wwym trasę big_grin
              • mamakarolla Re: Koszmarna droga 01.08.11, 21:21
                a po kiego grzyba jechaliście do koszalina? wink
                • olinka20 Re: Koszmarna droga 01.08.11, 21:30
                  Bo musielismy odbębnic wizytę w Borach Tucholskichwink
                  Niestety, jak juz pokonujesz całą Polskę to od pewnych wizyt sie nie wybronisz.
    • prigi Re: Koszmarna droga 01.08.11, 14:15
      wczoraj wracałam ca. 500km w 8.5h z przerwami. byłam wypompowana, ale raczej nie z powodu jazdy, co nawijającej non stop 4 latki w foteliku z tyłu.aaaaa!!!!!!!!
    • zuzanka79 Re: Koszmarna droga 01.08.11, 16:01
      Z W-wy do Kołobrzegu to chyba dużo bliżej niż z Opola do Ustki? Współczuję uncertain
      Bo tę drugą trasę moi rodzice jadąc nad morze 22 lipca pokonali w prawie 11 godzin. A też był duży ruch i grzało niemiłosiernie bo się akurat wakacje zaczęły.
      • doral2 Re: Koszmarna droga 01.08.11, 19:41
        i dlatego nie jeżdżę nad polskie morze.
        bo zimne.
        bo pogoda do dupy.
        do drogo.
        bo jedzie się w cholerę długo.
        i do tego stresuje.
        człowiek wraca bardziej zmęczony niż wyjechał.

więc mimo żem patriotka, to jednak na wczasy wolę jechać gdzie indziej.
        wczasy to mają być wczasy, a nie udręka i mordęga.
        • olinka20 Re: Koszmarna droga 01.08.11, 19:51
          Spadajtongue_out
          Ja zostałam w tym roku zmuszona.
        • pysiaczek1234 Re: Koszmarna droga 07.08.11, 23:22
          było ciepłe, siedziałam z dzieciakami w morzu przez cały tydzień,
          pogoda słoneczna, zero chmur (ale ja mam zawsze ładną pogode nad morzem smile)
          ceny jak dla mnie ok, trzeba wiedzieć gdze jeździć ,
          w jedną stronę jechaliśmy 6 godzin, w drugą już 9 ale z przerwą na załatwienie lawety znajomym bo im samochód siadł,
          no stres niestety jest, krajowa 7 to jakiś koszmar, wypadek za wypadkiem,
          wypoczęłam i jestem bardzo zadowolona z wakacji.
          Ja mam lęk przed samolotem więc żadne loty nie wchodzą w gre sad a nasze morze bardzo lubię
          • alajna2 Re: Koszmarna droga 08.08.11, 20:14
            ja z Bielska w okolice Kołobrzegu, to ok 550km jechałam 10h tam i 11h nazad wink
            trasa k-ce - legnica- gorzów-szczecin-kołobrzeg. Tak sprawnie, bo nocą, kiedy dzieci spały, bo inaczej tego nie widzę.
            • ez-aw Re: Koszmarna droga 08.08.11, 21:30
              Alajna - długo jedziesz. Ja z Wawy do Kołobrzegu też mam 500 km, a w dzień normalnie daję radę w 9 godzin. Gdzie jest długa przerwa na obiad.
              Może poszukaj innej trasy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka