Dodaj do ulubionych

Smolny: Wygrali mali ludzie

IP: 81.190.126.* 11.07.07, 23:21
Panie Smolnik. Proszę oddać mi swoją (jak mniemam dobrze prosperującą firmę).
Obiecuję dokapitalizować ją pewną sumką, oddać panu 6% udziałów i dodatkowo
dorzucam 15 podpunktów "zabezpieczających" Pańskie interesy.

Wchodzi Pan w to?
Z poważaniem
pytajnik
Obserwuj wątek
    • Gość: ismola Re: Smolny: Wygrali mali ludzie IP: 83.168.96.* 11.07.07, 23:41
      Smolny i Kałużny dają 500tys i uzgodnili do tego 1,200 mln z miastem (przez
      rok)... Ja myślę, że jeśli panu Chlaście zależy na "dumie pomorza" powinien
      przystać na te warunki...
      • Gość: ismola Re: Smolny: Wygrali mali ludzie IP: 83.168.96.* 11.07.07, 23:46
        Nie wiem czy Smolny i Kałużny to dobre rozwiązanie, ale na pewno lepsze niż
        chlasta...
        • Gość: Sedina Re: Smolny: Wygrali mali ludzie IP: 83.168.111.* 12.07.07, 01:24
          Dlaczego miasto może dać 1 mln prywatnej spółce, a nie może dać stowarzyszeniu
          non profit ?
          • Gość: gburek Re: Smolny: Wygrali mali ludzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 09:46
            Ismoła, przecież to nie Chlasta podjął decyzję tylko Walne Zgromadzenie
            stosunkiem głosów 12:7....To raz.
            A teraz do pana panie Smolny, jak pan nie wiedział kto to jest Chlasta, omijał
            pan stadion Pogoni łukiem bo tam "biją" a Matlak całował poznańskie
            koziołki....wtedy Chlasta zjednywał sobie kibiców. To co pan bredzi w tym
            wywiadzie swiadczy o tym , ze niewiele pan wie o realiach panujących. Doceniam
            to co Adamczuk i Matlak zrobili dla PN, szkoda tylko że tak łatwo chcieli to
            sprzedac...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka