Dodaj do ulubionych

napalona:D

08.08.11, 22:35
aaaaaaaa, jestem łasa na przystojnych facetów, a po pierwszym sezonie "gry o tron" mam nowego ulubieńca (który nota bene w kolejnych sezonach nie wystapi bo zginął byłwink).
ów ulubieniec gra Conana w nowej wersji "conana barbarzyńcy", a ponieważ na filmy tego typu jestem również łasa, to przebieram nogami z niecierpliwości, żeby za 2 tygodnie ruszyć do kina i się upajać widokamibig_grin
ale się napaliłam nooooooooooooooosmile
Obserwuj wątek
    • aniuta75 Re: napalona:D 09.08.11, 00:29
      Ojjj też mnie ten Conan kusi suspicious.
      Zajawkę widziałaś?
      • kama_msz Re: napalona:D 09.08.11, 00:53
        widziałaś widziałaśsmile i nie ma takiej siły, która mogłaby sprawić, że nie pójdę na ten film.
        no, chyba, że umrę przed 19 sierpnia....
    • mme_marsupilami Re: napalona:D 09.08.11, 06:20
      Coz, mnie pozostaje milosc do Zygzaka McQueena big_grin
      Baw sie dobrze!
      • doral2 Re: napalona:D 09.08.11, 07:10
        na przystojnego faceta zawsze przyjemnie popatrzeć, ale żeby zaraz napalać??
        • kama_msz Re: napalona:D 09.08.11, 09:55
          e, no ja się popatrzę, ponapalam, a później wyładuję na innym, łatwiej dostępnymbig_grin
          hahaha
    • aniuta75 Re: napalona:D 12.08.11, 16:25
      Masz, pośliń się wink.

justjared.buzznet.com/2011/08/12/jason-momoa-conan-the-barbarian-premiere-with-lisa-bonet/
      • kama_msz Re: napalona:D 12.08.11, 16:35
        big_grin
        ale i tak mi się najbardziej w grze o tron podobal, to go musieli usmiercić mendyuncertain
    • edycja_kopiuj_wklej Re: napalona:D 14.08.11, 12:47
      ble, on jest okropny. Taki pysk ma kanciasty, a czolo frankensteina. A widzieliscie te uszy? Az mna wstrzaslo. Na punkcie malzowin usznych mam bzika
    • beataj1 Re: napalona:D 14.08.11, 13:24
      Mówicie że barbarzyńca przystojny? Bo ja właśnie prowadzę zakrojone na szeroką skale negocjacje w sprawie tego filmu. Znaczy się chłop chce na niego iść a ja nie bardzo. A tu widze że moze mi sie opłacać. Jak on ma duży i ładny mieczyk to może jednak pójdę na ten film w 3D.
      Dylematy dylematy...
      • doral2 Re: napalona:D 14.08.11, 19:24
        taki sobie średnio ten facio...
        • kama_msz Re: napalona:D 14.08.11, 23:17
          oj tam, nie znacie się po prostutongue_out
          a tak serio - każdemu co innego się podoba. ja tam lubię takich panów "pierwotnej" urodywink
    • aletka1 Re: napalona:D 18.08.11, 15:19
      Witam,
      w duzej ilości mozna go obejrzec w serialu s-f Stargate Atlantyda smile

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka