lidia341 28.08.11, 13:08 Wróciłam ze szkolenia)) Jak na razie jestem pełna optymizmu i energii) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olinka20 Re: Wróciłam:)) 28.08.11, 16:37 I jak? Nie pogubiłas sie na "dworcu" w Katowicach? Ja tam ostatnio przechodziłam i jestem pod wielkim wrazeniem ludzi, ktorzy sie orientują co i jak Odpowiedz Link
lidia341 Re: Wróciłam:)) 28.08.11, 18:05 W Katowicach nie,ale we Wrocławiu. Ale moje koleżanki się pogubiły i wsiadły nie od tego pociągu co trzeba. Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Wróciłam:)) 28.08.11, 18:53 Lidka- tak z ciekawości i bez podtektów pytanie mam. Ile masz lat? Może gdzieś pisałaś ale mi się nie chce szukać a profilu nie masz aktywowanego to sobie nie sprawdzę sama. Odpowiedz Link
lidia341 Re: Wróciłam:)) 28.08.11, 22:10 Nie rozumiem pytania? po co Ci mój wiek? Jak masz mnie obrażać to się nawet nie odzywaj. Zresztą...zapomniałam, że tutaj to tylko z błotem potraficie mieszać. Odpowiedz Link
karra-mia Re: Wróciłam:)) 28.08.11, 22:25 a gdzie ona cię obraziła? przewrazliwiona jakaś wróciłaś pyta się kobita normalnie, to wstyd jakiś odpowiedziec? Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Wróciłam:)) 28.08.11, 23:09 O ja pierdziu, czy ja Cię kiedyś obraziłam? Weź Ty się opanuj co? Wstawiłaś swoje zdjęcia z dziećmi na fotoforum to ciekawa byłam ile masz lat, no takie to skomplikowane? Odpowiedz Link