olinka20 06.09.11, 19:26 Jako, ze dawno nie było, prezentuję polowanie na muche, udane oczywiscie: Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajnyrobal Re: Ona lata!! 06.09.11, 19:36 Olinka ależ ty masz pieeerdolnik w chałupie! Wstydziłabyś się dziewczyno A kota wysportowana bardzo Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Ona lata!! 06.09.11, 19:38 nooo, fugi brudne lub wypadnięte, tapeta odchodzi Odpowiedz Link
olinka20 Re: Ona lata!! 06.09.11, 19:41 Swinie Fugi sa ciemne, własnie po to by ich nie pucowac szczoteczką do białosci, a tapeta mi wali. I tak sie wyprowadzamy Odpowiedz Link
prigi Re: Ona lata!! 06.09.11, 20:18 dobrze, ze nie widziałas tapet w moim mieszkaniu-w najbardziej widocznych miejscach tapeta pozdzierana, bądź popisana. kot zaczynał, córa konczyła, bądź odwrotnie. do momentu kiedy Dosław nie skończy 3 lat nie mam zamiaru zmieniać, aby znów nie przeżywać koszmaru od nowa a gdzie się wyprowadzasz, Oli? na swoje? a no tak-kot jak najbardziej godnej pozie. mój niestety znudził się polowaniem na muchy. jakiś chrabąszczyk, to jest to! Odpowiedz Link
olinka20 Re: Ona lata!! 06.09.11, 20:26 Prigi jestem na swoim, ale bedziemy sie budowac. W trakcie papierkologii jestem ,a to najgorsze Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Ona lata!! 08.09.11, 11:50 Oli, żartowałam Chciałabym mieć taki pierdolnik w domu - podłoga bez porozrzucanych zabawek dziecia i kota, pomieszczenia bez wszędobylskich ciuchów Odpowiedz Link
olinka20 Re: Ona lata!! 08.09.11, 12:29 Robal, nastepnym razem poprosze chłopa o fotke kota na tle psich zabawek. Wtedy zobaczysz prawdziwy syf i burdel Odpowiedz Link
czarnaalineczka Re: Ona lata!! 06.09.11, 19:57 dowartosciowalam sie nie tylko ja mam syf Odpowiedz Link