Dodaj do ulubionych

co robicie z butami?

10.09.11, 21:31
Dziewczęta drogie co robicie z "jednorazowymi" butami? Takimi co to pasują tylko do jednej kiecki, którą założyłyście raz na wesele kuzyna, a teraz kiecka już niemodna, buty raz założone, ale jakoś do niczego innego nie pasują i niewygodne, bo szpile wysokie, po polskich chodnikach chodzić się w tym nie da. Mam kilka par takich szpilek no i zajmują niepotrzenie miejsce. Wywalić szkoda, bo jak nowe. Sprzedać - jakoś tak niehigienicznie. Oddać potrzebującym - tylko, że chyba im niepotrzebne srebrne szpileczki akurat. No nie wiem. Co robicie z takimi buciskami?
Obserwuj wątek
    • mearuless Re: co robicie z butami? 10.09.11, 21:39
      jak je kocham to je trzymam.
      czasami otwieram szafke z moimi butami -popatrze, podotykam , uciesze sie ze je mam i odchodze zadowolonabig_grin
      • czarnaalineczka Re: co robicie z butami? 11.09.11, 11:31
        a rozmawialas o tym ze spoecjalista ? big_grin
    • din-din Re: co robicie z butami? 10.09.11, 21:50
      Jakbym miała jakąś wielkometrażową chawirę z wielkometrażową garberobą to pewnie bym tak zrobiła. Niestety muszę się pomieścić z moim chłopami na 58 metrach kwadratowych, a z każdym rokiem przybywa mi tych jednorazowych butów (ku rozpaczy męża).
      • bei Re: co robicie z butami? 10.09.11, 23:30
        Moze aukcja garażowa?
        Albo w watek kupie , sprzedam wstaw, podaj nr-i cenę- moze znajda sie chętne, ja lubię wysokie obcasysmile
    • madame_zuzu Re: co robicie z butami? 10.09.11, 23:38
      a ja zainspirowałam się jedną bardzo uzdolnioną dziewczyną, która maluje trampki ( a ostatnio widziałam cudownie pomalowane szpilki) i też swoje takie jednorazówki pomaluję smile W jakieś wzorki czy cuśsmile Zrobię im butową wersję Pimp my ride
    • czarnaalineczka Re: co robicie z butami? 11.09.11, 11:31
      nie mam takich butow
      • aqua48 wywalam 11.09.11, 13:30
        bezlitośnie wraz z jednorazowymi kreacjami najpóźniej po roku od ostatniego włożenia. Mam małą szafę i wolę sobie kupić coś nowego niż trzymać rzeczy, których na pewno nie włożę. Buty i odzież pakuję starannie w worki i stawiam obok śmietnika. Zawsze już po piętnastu minutach niczego nie ma...
        • kama_msz Re: wywalam 11.09.11, 13:56
          wystaw na allegro.
          jest multum aukcji, na których sprzedawane są używane buty i aukcje te cieszą się niezwykłym powodzeniem (pod warunkiem of kors, że buty fajne).
          ja natomiast problemów takich nie mam, bo kupuję buty uniwersalnesmile co nie znaczy, że na niskim obcasiewink
    • mona_mayfair Re: co robicie z butami? 11.09.11, 15:27
      Jedne mialam tylko takie co to do niczego juz nie pasowały- ślubnebig_grin Raczej kupuje takie, coby sie jeszcze przydałytongue_out Ale ze ja na weselach bylam w zyciu 3 razy, w tym jedno moje własne, to i problem jakby mi obcy tongue_out
    • anna_sla Re: co robicie z butami? 11.09.11, 15:39
      nie kupuję jednorazowych butów wink Tylko buty "uniwersalne", szkoda miejsca, kasy i komórek w mózgu
      • doral2 Re: co robicie z butami? 11.09.11, 19:16
        podpisuje się pod tym smile
    • olinka20 Re: co robicie z butami? 11.09.11, 20:42
      Mam duzy strych bez myszytongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka