olinka20 23.09.11, 10:08 www.pudelek.pl/artykul/35229/wylewajacy_sie_biust_mlynarskiej_sexy/ Ja tu widze zmiazdzone cycki, a nie seksi Swoja drogą niezle sie Młynarska wylaszczyła. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuzanka79 Re: Auć!!! Az cycki zabolały 23.09.11, 13:17 Albo ta kiecka jest na nią za mała, albo cycki ma za duże Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Auć!!! Az cycki zabolały 23.09.11, 14:23 Sukienka za mała i babcia przesadziła z botoksem - mimika jej siadła Młynarska dla mnie nigdy nie miała za grosz gustu, a teraz to odmładzanie się na siłę... Odpowiedz Link
doral2 Re: Auć!!! Az cycki zabolały 23.09.11, 15:14 sukienka bardzo ładna, tylko te cycki młynarska już nie powinna się tak negliżować, widać już obwisłą i zwiotczałą skórę na wewnętrznych stronach ramion. eeehhh, niektórzy nie potrafią się z godnością starzeć.. a stylistów z olsena powinno się wypierdolić z roboty, skoro nie potrafią dobrać prawidłowego rozmiaru sukienki. Odpowiedz Link
tedesca1 Re: Auć!!! Az cycki zabolały 23.09.11, 17:02 łeee to jest lepsze pipsztunio.wrzuta.pl/obraz/a3vzqgNVzGk/kulturystka Cierpię, ale jeszcze mam nadzieję, że przylecą piraci bombowcem i bogatym zabiorą pieniądze, a na pięknych założą pokrowce.(Kabaret Potem) Odpowiedz Link
doral2 Re: Auć!!! Az cycki zabolały 23.09.11, 17:16 o chrystusiku gumowy, tedesca uprzedzaj!!!!! Odpowiedz Link
olinka20 Re: Auć!!! Az cycki zabolały 23.09.11, 19:30 C.d. www.pudelek.pl/artykul/35240/mlynarska_tlumaczy_sie_z_biustu/ Nie no, wszystko jest ok, tak jak miało byc Odpowiedz Link
opium74 Re: Auć!!! Az cycki zabolały 24.09.11, 08:03 nigdy jej nie lubiłam, przeważnie tak mnie irytowała że na jej widok zmieniałam kanał... a w kiecce wygląda fatalnie. Gdyby jeszcze jakieś bolerko do tego wybrała.... Odpowiedz Link
bei Re: Auć!!! Az cycki zabolały 25.09.11, 09:32 Skoro dobrze się czuje w tej sukience, niech chodzi jak chce Myślę, ze ona po prostu te piersi źle w nią włożyła, jak pochylała sie w dol, to weszły w gorsecik i już ok wygląda. Moze sukienka obsunęła się i dlatego taki efekt. Sama sukienka ładna, do jej urody pasuje. Myślę, ze moze zwiotczenia gorą się robią, a nie biust zbyt duzy. Jedrnego biustu nie mozna stłamsic- prędzej sukienka PĘKNIE Odpowiedz Link