najeeli 04.10.11, 09:35 szukam i szukam i znaleźc nie mogę ma toto swoja strone albo jakiegościs facebooka? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prigi Re: zakochałam sie i pomocy potrzebuję 04.10.11, 09:38 aaaa!!!!!!! ten żabot..... mój ci on Odpowiedz Link
cudko1 Re: zakochałam sie i pomocy potrzebuję 04.10.11, 09:40 ło matko ale wy żartujecie co?? no nie możliwe żeby magielki miały tak zryty gust Odpowiedz Link
prigi Re: zakochałam sie i pomocy potrzebuję 04.10.11, 09:45 no co ty, Cudaku, nie cuduj. toż to przecież piękność sama w sobie włosy a'la pudel (sorry Oli), po ciuchach widać, że arystokrata. zastanawiam się czy nie zostac jego gruppis. tylko kimże on? Odpowiedz Link
doral2 Re: zakochałam sie i pomocy potrzebuję 04.10.11, 09:51 aaa, to ten pizduś co to nie wie czy jest emo, pedał, baba czy facet. ma zaburzenia osobowości. Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: zakochałam sie i pomocy potrzebuję 04.10.11, 09:57 pozwól doral, że zgodzę się z tobą. Sam widok tego "czegoś" (bo już sama nie wiem co to za płeć ) wkurza mnie strasznie, jego ruchy, tembr głosu. No fuj, fuj i jeszcze raz fuj !!! Odpowiedz Link
3-mamuska Re: zakochałam sie i pomocy potrzebuję 04.10.11, 19:42 doral2 napisała: > aaa, to ten pizduś co to nie wie czy jest emo, pedał, baba czy facet. > ma zaburzenia osobowości. Mam takie samo zdanie,jeszcze zdjecie ujdzie,ale w ruchu jest jeszcze gorszy. Odpowiedz Link
pola.cocci Re: zakochałam sie i pomocy potrzebuję 04.10.11, 10:29 b. mnie smuci fakt, ze cos takiego jest popularyzowane w TV i robi jakas "kariere" to sie nadaje do leczenia, a nie pokazywania dzieciom, mlodziezy, ktora i tak ma o wile za duzo zlych przyladow w tv i na ulicy niestety powinno sie tego zakazac Odpowiedz Link
najeeli Re: zakochałam sie i pomocy potrzebuję 04.10.11, 13:50 a mnie przeraza że jakakolwiek indywidualnośc , ktos z pomysłem na siebie, a przy okazji inteligentny, odbiegający od "normalności " w naszym kraju jest krytykowany i będę robic wszystko co w mojej mocy zeby to sie zmieniło mój syn jest jeszcze bardzo mały, ale ja byłabym dumna majac takiego syna jak Michał Odpowiedz Link
pola.cocci Re: zakochałam sie i pomocy potrzebuję 04.10.11, 14:10 a ja wolalabym, zeby moj syn mogl sie wykazac indywidualnoscia w zupelnie inny sposob; a zreszta wcale nie musi ani sie wykazywac, ani byc indywidualista, o ile bedzie szczesliwy; a cos takiego jak ten twoj michal to dla mnie zenada, nie ma sie czym wykazac, to chociaz robiac z siebie idiote stanie sie "slawny" (przez media niestety), a inni idioci sie tym ekscytuja, bo juz sie ludziom w dupach poprzewracalo i zwykla normalnosc, albo inteligencja nie sa w modzie, sa nudne, no i nie na czasie dzieki takiemu podejsciu nasz swiat dazy do smozaglady, ale moze to i lepiej, w takiej sytuacji Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: zakochałam sie i pomocy potrzebuję 04.10.11, 14:21 najeeli - poszukaj w necie co ta "indywidualność" ma do powiedzenia i jeszcze raz zastanów się czy chciałabyś mieć takiego syna. Ja się na śpiewaniu nie znam więc nie oceniam jego walorów wokalnych, ale powiedz tak szczerze z czego on jest znany? No tylko i wyłącznie z kontrowersyjności i odmienności w zachowaniu. I na tym on próbuje budować swoją "karierę". Aha, i jeszcze na TzG. Faktycznie gwiazda z niego, że hej. Poczekajmy aż wyda album, o którym tak ciągle TYLKO mówi. Zobaczymy jak zostanie odebrany przez potencjalnych fanów i oceniony przez ludzi, którzy się na tym znają. Na razie to dla mnie taka pusta lalka, która tylko dużo gada dużo szumu robi, a w temacie realizacji bycia artystą, wokalistą nie robi absolutnie nic. Odpowiedz Link
najeeli Re: zakochałam sie i pomocy potrzebuję 04.10.11, 14:25 Twój syn, Twój wybór tylko rasiści skąds sie biora niestety no wiesz to wolny kraj jedni indywidualnie zapieoprzaja w jakiejs tam korporacji a uinni spiewają każdy ma prawo do swoich wyborów i niepotrzebne jest obrazanie innych troche szacunku by sie przydało ja na przykład nie rozumiem Kuby Wojewódzkiego ani Tomasza Jacykowa ale nic mi do ich zycia i stylu ale wyrazam sie ogólni o ludziach z szacunkiem bo to nikomu jeszcze nie zaszkodziło Odpowiedz Link
dlania Re: zakochałam sie i pomocy potrzebuję 04.10.11, 19:50 michalszpak.net/ Bardzo podoba mi się jego głos i jego sceniczny imidż. Nieco rozczarowal mnie zgodą na wystep w TzG, ale to w końcu nie moje zycie i nie ja dostałam taką szansę Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: zakochałam sie i pomocy potrzebuję 04.10.11, 10:35 Dzisiaj pozuje na D'Artagniana? A gdzie ma szpadę? Odpowiedz Link
esofik Re: zakochałam sie i pomocy potrzebuję 04.10.11, 14:49 szpadę czy pochwę na szpadę.... o to jest pytane :lol: Odpowiedz Link
doral2 Re: zakochałam sie i pomocy potrzebuję 04.10.11, 15:08 wojewódzkiego i jacykowa też nie czaję. też mają problemy z osobowością. a talent i tak oceni publika. Odpowiedz Link
prigi Re: zakochałam sie i pomocy potrzebuję 04.10.11, 15:22 hola, hola czy jak zwykle tylko ja nie wiem o kim mowa? nawet Doralowa, która niby TV gardzi , wie kto to. a ja myślałam, że to jakaś gwiazdka zagranicznej telewizji śniadaniowej Odpowiedz Link
mona_mayfair Re: prigi, przybliżam :P 04.10.11, 18:33 www.youtube.com/watch?v=Yh6_mT3W5OM Odpowiedz Link
prigi Re: prigi, przybliżam :P 04.10.11, 18:41 OJP!!!!! dzięki Mona, nie wytrzymałam nawet do połowy. wracam do mojego świata, w którym żyłam w nieświadomości o istnieniu M.Szpaka Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: prigi, przybliżam :P 04.10.11, 20:55 A było się nie pytać, teraz po nocach cię będzie strrraszył Odpowiedz Link
doral2 Re: zakochałam sie i pomocy potrzebuję 04.10.11, 19:14 prigi napisała: > hola, hola > czy jak zwykle tylko ja nie wiem o kim mowa? > nawet Doralowa, która niby TV gardzi , wie kto to. a ja myślałam, że to jakaś > gwiazdka zagranicznej telewizji śniadaniowej.." przypadkowo rzuciłam okiem, jak miałżonek z mamunią oglądali ten program. nawet nie wiem jak się program nazywa, ani jak nazywa się te "coś", ale zdaje się, że to coś konkurowało z jakims tam gienkiem, co to mój miałżonej się nim akurat zachwycał.. nie oglądam tivi, ale siedząc na kanapie obok osób oglądających, czasem rzucę okiem. czasem bo chcę, czasem bo miałżonek coś rekomenduje, czasem z nudów. więc, że tak powiem, w niektórych rzeczach mam jakieś blade pojęcie... bardzo blade. no, ale wczoraj obejrzałam po raz pińcsetny 'imię róży". nic się nie zmieniło w tym filmie Odpowiedz Link
esofik Re: zakochałam sie i pomocy potrzebuję 04.10.11, 22:00 kocham ten film miłością wielką.. ale nad książką się męczyłam strasznie Odpowiedz Link
iziula1 Re: No weż że się ogarnij dziewczyno... 04.10.11, 20:43 Głupota nie jest INDYWIDUALNOŚCIĄ. Dobrze babki ci radzą, posłuchaj tego CO on mówi. Można być róznym,innym, odmieńcem, homo, hetero, czarnym, białym i wogóle innym ale głupota dyskwalifikuję. nie życz tego swemu dziecku. Znam jednego "innego" , ni to chłopak ni dziewczyna On sam nie wie. Ale głupi nigdy nie był. Wszyscy Go lubiliśmy. Ale życie ma do bani, niestety. Odpowiedz Link
najeeli dziewczyny rzuccie linkami 05.10.11, 17:10 co takiego powiedział, jak jestescie w temacie bo ja nic wstrzasajacego nie słyszłam www.humanitarni.pl/ www.swiat-zdrowia.pl/dobruszka tiny.pl/hw8qn szerlok.pl/nakarm_psa/ www.pustamiska.pl/index.php Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: dziewczyny rzuccie linkami 05.10.11, 17:39 sory, ale szkoda mi czasu na tego "artystę". Wystarczy, że posłuchałam co ma do powiedzenia w xfaktorze czy teraz w tzg. Nie wiem czy gdzieś są zapisane dla potomności te jego życiowe przemyślenia. Odpowiedz Link