Dodaj do ulubionych

Hinduski brud..;)

12.10.11, 19:18
i nie, nie będzie o slumsach ani o bollywoodtongue_out
Sprawa się tyczy fizycznego brudu pewnego hindusatongue_out
Mam w pracy kilka identycznych apartamentów do ogarniecia. Maja identyczne łazienki, w tym płytki pod przysznicem. Dla ścisłości-białe. W jednym, jak sie domyslacie, mieszka hindus. Facet ogólnie bardzo porządnicki, nie bardzo jest tam co robić.. oprócz tego nieszczęsnego przysznica. Te białe płytki, u niego są w szaro-brązowe plamy, zacieki, chuj wie ( tzn, były, bo było dziś wielkie szorowanie i jakoś zeszło). Babka, która zawiaduje tym całym bajzlem powiedziała, że hindusi tak mają, bo smarują się czymś, żeby im kolor nie schodziłbig_grin Kurde, normalnie myśląc, to durnowate jest, ale z drugiej strony- why tylko u niego tak jest?
no to macie taki tam temacik na wieczorną debatętongue_out Ostatnio niezbyt często się udzielam, trzeba nadrobić tongue_outP
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: Hinduski brud..;) 12.10.11, 19:29
      henną się smarują..
      • mona_mayfair Re: Hinduski brud..;) 12.10.11, 19:30
        ahh, to by wiele tłumaczyłowink Ale po kiego? Faktycznie tak sie boją "zblaknąć"?
    • olinka20 Re: Hinduski brud..;) 12.10.11, 19:32
      Octem i dmoestosem lej, moze pomozebig_grin
      A serio- tez słyszałam, ze oni sie smarują jakimis olejkami.
      • mona_mayfair Re: Hinduski brud..;) 12.10.11, 19:37
        pomogła stara dobra pasta BHPtongue_out ale pierdzielę, jak będe tak musiała szorowac co drugi dzien... Pan jak wrócił z pracy pewnie oślepiony został tą bielątongue_out
    • bei Re: Hinduski brud..;) 12.10.11, 19:36
      To wina naturalnych kosmetyków-zapewne olejki i zioła są widoczne na płytkach.
      Dostałam od przyjaciołki olej do włosów, olejki do twarzy i inne-do kąpieli. Po kąpieli mam osad na wannie- ale sprzątam sama.
      Samo spłukanie nic nie da.

Moze tez byc tak, ze facet włosy farbuje-jakąś basmą czy czarną hną, albo czyms innym je namaszcza.
      • azjaodkuchni Re: Hinduski brud..;) 12.10.11, 21:00
        Cif... cif uleczy brud. Domył mój prysznic ( białe płytki) jak hennę na łeb walnęłam i zmywałam później...
    • red-truskawa Re: Hinduski brud..;) 13.10.11, 15:36
      Na na roku miala 2 Hindusów, smarowali się jakis gó*** cali, czyms w rodzaju mleczka które było białe w butelce, geste i oleiste a na skórze cimniało. A smierdziało przeokrutnie, miało taki słodko mdły zapach , duszacy, który utrzymywął się cholernie długo. Ludzie mieszkajacy obok nich w akedemiku niewytrzymywali tego zapachu i sie przeprowadzali.
      • red-truskawa Re: Hinduski brud..;) 13.10.11, 15:37
        PS fakt ze skóre i włosy (tez samrowali) mieli piekne.
        • mamolka1 Re: Hinduski brud..;) 13.10.11, 16:23
          Red weź coś zrób z tą panią w sygnaturce bo jak na nią patrzę to mnie moje mleczne cycki bolą wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka