Dodaj do ulubionych

koniec, the end, finito

25.10.11, 20:10
z kąpielami gnoma w "salonie". Uchalapała całą podłogę, telewizor, wieżę, krzesło, komputer a ja wyglądam jak wiejska panna w lany poniedziałek, nawet po twarzy oberwałam. Czas wstawić wanienkę do wanny i opatentować ablucyjną ekwilibrystykę w mikro łazience. Matko jedyna, córka mi dorasta, zaraz mi przyjdzie szpilki jej kupić big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: koniec, the end, finito 25.10.11, 20:16
      Najpierw zainwestuj w kosmetyki do makijazu big_grin
      Flejtuszku ty, ładnie to tak sie dac zamoczyc?
      • doral2 Re: koniec, the end, finito 25.10.11, 20:20
        nie wstawiaj wanienki do wanny, bo to bez sensu.
        od razu kąp małą w wannie, tylko wody niedużo.
        • doral2 Re: koniec, the end, finito 25.10.11, 20:22
          hehehe, wszystkie na raz o tym samym big_grin
    • amoreska Re: koniec, the end, finito 25.10.11, 20:20
      Jeśli chodzi o kąpiele małego dziecka w jeszcze mniejszej łazience - jestem mistrzynią big_grin
      Teraz też mam małą łazienkę, ale poprzednio miałam jeszcze mniejszą. I dałam radę wtedy ze starszym dzieckiem smile
    • pola.cocci Re: koniec, the end, finito 25.10.11, 20:20
      a nie mozesz corki bezposrednio wsadzic do wanny?
    • zuzanka79 Re: koniec, the end, finito 25.10.11, 20:20
      W związku z posiadaniem mikrołazienki mogę się wtrącić? wink
      Wywal wanienkę, bo się od wanny niczym nie różni a tylko miejsce zajmuje big_grinbig_grinbig_grin
    • karra-mia Re: koniec, the end, finito 25.10.11, 20:23
      a czemu w wannie jej nie kapiesz już? Ja obydwu w tym wieku kąpałam już w dużej wannie, bo mi tak bylo wygodniej, a oni mieli kupę radochy z tego. A i wodę po nich wykorzystywałam, dolewałam sobie potem gorącej tylko.
      • dziewczyna_bosmana Re: koniec, the end, finito 25.10.11, 20:35
        Do wanienki nie trzeba tyle wody co do wanny, wannę mam dużą więc wyjdzie sporo więcej. Poza tym wannę myje domestosem a ona ma jeszcze miejsca łojotokowo zmienionej skóry i wolałabym żeby nie miały kontaktu z resztkami takich substancji. Wanienka nie zajmuje miejsca bo wisi na ścianie koło kibelka. Karra, kąpałaś się po małych prosiaczkach?? smilesmilesmilesmilesmile
        • olinka20 Re: koniec, the end, finito 25.10.11, 20:41
          Wanne domestosem??
          U Mea byłas na korepetycjach?wink
          • dziewczyna_bosmana Re: koniec, the end, finito 25.10.11, 20:54
            Mea mnie nie szkoliła, lubię czystą wannę a zapach domestosa nastraja mnie romantyzmem tongue_outtongue_outtongue_out
            • tedesca1 Re: koniec, the end, finito 26.10.11, 07:27
              No to nie wiedziałam, że tylko domestos wannę wymyje.
              • dziewczyna_bosmana Re: koniec, the end, finito 26.10.11, 08:39
                Nigdzie nie napisałam że tylko domestos domyje wannę, napisałam że ja go stosuję.
        • zuzanka79 Re: koniec, the end, finito 25.10.11, 20:49
          dziewczyna_bosmana napisała:

> . Wanienka nie zajmuje miejsca bo wisi na ścianie koło kibelka.

Jeśli na ścianie koło kibelka mieści ci się wisząca wanienka to łazienka wcale nie jest mikroskopijna to raz a dwa ...
          > Karra, kąpałaś się po małych prosiaczkach?? smilesmilesmilesmilesmile
          ... jeśli ty nie chcesz to chłopa wyślij. Może nic nie zauważy tongue_out
          • dziewczyna_bosmana Re: koniec, the end, finito 25.10.11, 20:53
            Żartowałam z tymi prosiaczkami, ja się nie kąpię tylko biorę prysznic smile
        • karra-mia Re: koniec, the end, finito 25.10.11, 20:50
          no to tak
          owszem do wanny więcej wody, ale dzieciak ma uciechę, wode wykorzystuję do mojej kąpieli. wannę tez mam dużą.
          Wannę myję również domestosem, spłukuję dokładnie, bardzo dokładnie. Starszy ma azs, nigdy nie było nic po kapieli.
          No kąpałam się, do dziś się kąpię. A ile te małe prosiaczki się zbrudza? A jak korzystalismy przy dzieciach z oilatum, to miałam skórę jak pupa niemowlęcia.
    • mme_marsupilami Re: koniec, the end, finito 26.10.11, 13:53
      Wanienke wywal i zainwestuj w mniejsza plastkiowa miske (postaw na podlodze w lazience) i sadzaj Mloda - ulatwisz se zycie. Noworodka kapalam w umywalce, pozniej krotko w wanience. Kapanie w salonie - nigdy w zyciu !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka