rudamarta4 08.11.11, 00:05 Naszło mnie znowu na robótki ręczne. I zrobiłam taką bransoletkę- z kul ceramicznych, plasterków howlitu, kuleczek bali i aluminiowych przekładek. Może być? By rudamarta[/img] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mandziola Re: Fajna? 08.11.11, 00:09 Całkiem, całkiem. Rozumiem, że sie uczysz. Ja bym zrobiła do tego np. kolczyki. Ale ja lubie komplety. Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: Fajna? 08.11.11, 00:11 Zrobię, ale kulek ceramicznych w biegu kupiłam tylko na bransoletkę I naszyjnik strzelę jak mnie najdzie Odpowiedz Link
eniac_woman Re: Fajna? 08.11.11, 09:48 rudamarta4 napisała: > Naszło mnie znowu na robótki ręczne. I zrobiłam taką bransoletkę- z kul ceramic > znych, plasterków howlitu, kuleczek bali i aluminiowych przekładek. Bransoletka bardzo ładna, ale składniki jeszcze lepsze, jak z Harrego Pottera Odpowiedz Link
doral2 Re: Fajna? 08.11.11, 21:06 fajna, ale dąż do symetryczności. innymi słowy końcówki bransoletki zawierają po jednej kulce, podczas gdy sekwencje bransoletki maja po dwie kulki. i tak jakoś to zostało zaburzone. no, przynajmniej w moim odczuciu Odpowiedz Link