Dodaj do ulubionych

Święta Za Pasem!

04.12.11, 17:11
uprzejmie przypominam.
sobie.
wam.
i w ogóle.

w szczególności, że sama z przygotowaniami świątecznymi jestem w czarnej dupie uncertain
Obserwuj wątek
    • aqua48 Re: Święta Za Pasem! 04.12.11, 17:35
      A ja wczoraj kupiłam kilo orzechów. W skorupach. Świątecznie. Teraz mam czas żeby się zastanawiać - łupać, czy malować na złoto?
      • 3-mamuska Re: Święta Za Pasem! 04.12.11, 18:03
        Oj ja tez nic,chodz mam prezenty wymyslone,kupie przez neta i z glowy,a reszta w tym roku nie szaleje,gotowac tyle nie bede,a sprzatnie zrobie tylko tam gdzie trzeba, firany i okna pomyje,posprzatam gdzie juz sie wywala z zakamwrkow,reszte staram sie robic na bieżąco,tak wiec odpadaja szafy komody.
        Jakos nie czuje ducha swiat w tym roku.
        • azjaodkuchni Re: Święta Za Pasem! 04.12.11, 18:28
          Zakupiłam dziś w Ikea domek z piernika i śledzie ... Oj będą święta .. Pierwsze Boże Narodzenie pod palmą. Prezentów nie mam i nie wiem co wymyślę.

azjaodkuchni.blogspot.com/
          • aniuta75 Re: Święta Za Pasem! 04.12.11, 18:33
            Prezenty częściowo już są. Reszta w głowie, całe szczęście osiągalna więc nie będzie problemów z dostępnością smile. No i jakoś w tym tygodniu na spokojnie przysiądę, spiszę co mam do zrobienia i zrobię listę zakupów, powieszę na widoku i będę dopisywać jak się co przypomni smile. Ahhh no i popierniczyć trochę trzeba, może jakoś w tym tygodniu, jednego dnia popiekę a następnego ozdobię jeżeli chęci będą wink.
          • amoreska Re: Święta Za Pasem! 04.12.11, 18:38
            Raz byłam w IKEA w niedzielę (musiałam) - nigdy więcej (takie tłumy suspicious).
            Z przygotowaniami świątecznymi jestem w ...lesie wink . Czyli wcale.
            • azjaodkuchni Re: Święta Za Pasem! 04.12.11, 18:44
              To co widziałaś pomóż przez 4 wrzuć 3 autobusy chińczyków i ulewę oraz brak auta i będziesz wiedzieć jaki miałam dziś uroczy dzień smile ale mam śledzie mam nadzieję, ze dobre bo bałtyckie i metkę po polsku mają.
              • ciepla.kawa Re: Święta Za Pasem! 04.12.11, 19:17
                A ja się dziś nastrajałam świątecznie smile rano zapodałam sobie "To właśnie miłość". I jak co roku ryczałam przez cały film. I to były moje dzisiejsze przygotowania wink
    • akasya Re: Święta Za Pasem! 04.12.11, 22:33
      Ehh... Święta, taaaa.... Zapotrzebowanie na prezenty: 7 szt. Stan posiadania: 0 szt. Pomysły: może ze 2-3 uncertain Dobrze, że w sumie żadnych przygotowań nie muszę czynić, bo opcję all inclusive zapewniają babcie-organizatorki spędów świątecznych... Ale słabo to widzę, oj słaaaabo... Jutro ruszam na podboje sklepów, już mi się odechciewa uncertain
      • tysia77 Re: Święta Za Pasem! 04.12.11, 22:52
        Ja jakoś w tym roku zapomniałam o świętach. Okna mam już umyte,bo miałam wymieniane niedawno. Pierniki zrobione na imprezie dziecięcej zjadł mąż,miałam upiec nowe ale ciągle wylatuje mi z głowy.Prezenty mam zaplanowane,muszę tylko kupić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka