paskudek1 30.12.11, 18:56 no wciągnęło mnie jak odkurzacz albo jakas pompa próżniowa. Z siłą wodospadu o prostu Gra w to któraś? No chlercia pierwszy raz mnie jakas gra tak wessała Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doral2 Re: MOnster World na FB:) 30.12.11, 19:21 na wszelki wypadek nie gram w nic. kiedyś namiętnie grałam w tetrisa i kulki, ale wyrosłam Odpowiedz Link
edycja_kopiuj_wklej Re: MOnster World na FB:) 30.12.11, 20:15 Wyslalam ci info na e-maila. Gram w ta glupia i strasznie lagujaca gre. Siostra mi wyslala zaproszenie na FB a ja jako wszystko hodujaca sie szybko wciagnelam Odpowiedz Link
paskudek1 Re: MOnster World na FB:) 30.12.11, 20:58 poooszło zaproszenie do znajomych fotka z biblioteką Odpowiedz Link
sylki Re: MOnster World na FB:) 06.01.12, 01:37 Ja gram i tak naprawdę pierdylion (jak ja lubię to określenie ) osób Uzależnia jak cholera, zwłaszcza, gdy masz za cel by koleżanka cię w punktacji nie przegoniła. Chyba przestanę grać Odpowiedz Link
paskudek1 Re: MOnster World na FB:) 06.01.12, 16:27 ee tam, w nosie mam punbktację koleżanki ja chcę miec swoich jak najwięcej: punktów, ksay, woogoo a gra jest dlatego fajna że im więcej pomagam innym tym więcej mam sama. Odpowiedz Link
ysssa Re: MOnster World na FB:) 07.01.12, 09:59 no dziękuję, nic innego teraz nie robie tylko plonów pilnuję ;/ Odpowiedz Link
gini Re: MOnster World na FB:) 15.03.12, 18:38 Szukam partnerow, jak ktos chetny prosze sie odezwac na gazetowa skrzynke. Odpowiedz Link
mimiczek79 Re: MOnster World na FB:) 20.03.12, 16:36 Hej. I jak - grasz dalej czy przestałaś? Jeśli nie przestałaś, to zapraszam do mojego ogrodu potrzebuję pomocy Monster Worldowskich przyjaciół do wyprodukowania dzbanka herbaty Odpowiedz Link