04.01.12, 22:43
przez które nie byłyście w stanie przebrnąć, mimo najszczerszych chęci...macie takie?

Ja nigdy nie widziałam całych Gwiezdnych wojen, max to 15 minut.
Chyba ze 20 razy próbowałam, wszystkie części jakie wyszły, nie ma bata.

A moja matka ile razy ogląda Titanica to zasypia, też już kilkanaście prób zaliczyła big_grin
Obserwuj wątek
    • olinka20 Re: Filmy 04.01.12, 22:51
      Kac vegas, wiekszosc polskich komedii romantycznychuncertain
    • akasya Re: Filmy 04.01.12, 23:39
      Matrix - idealny usypiacz big_grin nie jestem w stanie tego obejrzeć, żadnej z części ku rozpaczy i oburzeniu niektórych znajomych tongue_out
      • bryanowa-1 Re: Filmy 05.01.12, 01:35
        he he ja kiedys se z kumpela zrobilam wieczor filmowy i ona ,,gwiezdne wojny zapodala'' gdzies po 15 minucie pierwszej czesci zasnelamtongue_out
        a z przymusilam sie kiedys kilka razy na ,,obcy kontra predator'' ,do dzisiaj nie wiem co tam w tym filmie bylo bo moj mozg sie po prostu wylaczyluncertain oczy patrzaly a mozg sie wylaczyl.
    • bryanowa-1 Re: Filmy 05.01.12, 01:37
      a no i jeszcze(ale to nie film)zasypiam na kazdym meczu pilki noznejtongue_out
      • zoja.pl Re: Filmy 05.01.12, 11:22
        Gwiezdne wojny - oglądałam tylko urywki, jakoś nie daje rady w całości i w dodatku po kolei.
        Drzewo życia - masakra, nigdy, ale to nigdy nie przewijam filmów, ten musiałam.
        Syriana - kocham Georga Clooneya, ale tego filmu nie daje rady obejrzeć.
        Braveheart - Waleczne Serce - oglądałam dawno temu tylko początek, ale jakoś się do niego zraziłam. I ten Mel z niebieską twarzą, nieee
        Las Vegas Parano - nie czaje tego filmu
        • sewa.49 Re: Filmy 05.01.12, 14:21
          Tja... jest taki film Qventina Tarantino z Johnem Travolta w roli glownej pt." Pulp Fiction "
          No nie moge tego ogladnac suspicious Niby komedia, a nudzi mnie strasznie.
          Recenzje mial swietne i ludzie sie zachwycali. Byc moze ja tego filmu nie rozumiem, ale ja dziwna jestem czasami tongue_out
          • margotka28 Re: Filmy 05.01.12, 19:16
            pulp fiction to komedia? A co tam smiesznego?
            • olinka20 Re: Filmy 05.01.12, 19:19
              Dialog o cwiercfunciakach jest smieszny.
              I wbijanie Umie adrenaliny w serce tezwink
              • margotka28 Re: Filmy 05.01.12, 19:51
                po dwoch scenach trudno twierdzic, ze to komedia. Dla mnie wbijanie adrenaliny w serce umy nie bylo smieszne.
                • olinka20 Re: Filmy 05.01.12, 19:57
                  Ech, to zart miał bycuncertain
                  Bo tez nie widze Pupl F. jako komedii.
                  • margotka28 Re: Filmy 05.01.12, 20:05
                    olinka - sorki nie skumalam subtelnosci smile
    • mona_mayfair Re: Filmy 05.01.12, 14:24
      a sporo takich, w większości durne komedie w stylu "kac vegas". ni chuja nie daje rady;p
      • doral2 Re: Filmy 05.01.12, 18:33
        borat i wszystkie filmy monthy pythona - za chooja nie czaję bazy o co w tym chodzi i co w tych filmach tak ludzi rozwesela uncertain
        • bruni76 Re: Filmy 05.01.12, 18:54
          No to ja wam powiem (a raczej napiszę) że nie jestem w stanie wysiedzieć dłużej niż do pierwszej reklamy tongue_out na trylogii "Władca pierścienia" tongue_out
          Harrego Pottera (czy jak tam się to piszę) też nie przełykam tongue_out

Dzieci są jak pierdy - można znieść tylko własne tongue_out
    • grave_digger Re: Filmy 05.01.12, 18:52
      monty pajtona nigdy nie oglądnę - błe
      nie mogę przebrnąć przez 'władcy pierścieni' chociaż moi uczniowie oglądają i zaczytują się w tym.
    • mearuless ekhm 05.01.12, 19:05

ja ogolnie powiem tak: nie daje rady ogladac fantastyki. a to trudne w miom przypadku bo poslubilam fantastykoholika, ktory nawet kilka ksiazek o takiej tematyce popelnił.

nie lubie komedii kac vegas.kac wawa i innych takiech debilnych.

listy Schindlera nie dalam rady, na pianiscie sie meczylam....
    • margotka28 Re: Filmy 05.01.12, 19:19
      to, co wymienilyscie to bardzo fajne filmy dla mnie.
      Angielski humor nie dla kazdego, klasyka fantastyki rowniez.
      Z jednym sie zgodze - titanic na mnie dzial usypiajaca, ale na czas keidy go krecili efekty byly super.
      Bravehart - nie cierpie Mela Gibsona i obojetnie w czym nie zagra nie obejrze.
      Ja nie lubie polskich "komedii". Wszelakich - kreconych od 99 roku. Bo te np: Barei - cudne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka