olinka20 08.01.12, 18:21 Porzadkowałam kompa i znalazłam moje futrzaste jak były malutkie. Słodkie co nie? Musze Suplastego poszukac, ale z nim bedzie ciezko, był za zywiołowy na poczatku, a aparat za wolny Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja-02 Re: Wspomnienia 08.01.12, 18:29 słodkie ja kcem takiego rudzielca... ale szarobura chyba nawet słodziej wygląda, tyle że ja szaroburą już miałam... Odpowiedz Link
grave_digger Re: Wspomnienia 08.01.12, 18:51 przez was kurwa mać kota mi się chce, a nigdy nie lubiłam kotów Odpowiedz Link
olinka20 Re: Wspomnienia 08.01.12, 18:59 Grave, Tobie by taka długołapna czarna koteczka pasowała Odpowiedz Link
sewa.49 Re: Wspomnienia 08.01.12, 20:41 > Grave, Tobie by taka długołapna czarna koteczka pasowała Tia.... szklana kula i karty tarota w reku Odpowiedz Link
magiczna_marta Re: Wspomnienia 08.01.12, 22:41 No to jak się chwalimy to i ja moją Urszulę pokażę jak była małą kociną: Odpowiedz Link
zuska.pl Re: Wspomnienia 08.01.12, 23:08 Takie maleństwo to ja bym kciała ! Tylko gdyby to już nie urosło Macie takiego? To ja biorę od zaraz Odpowiedz Link
paskudek1 Re: Wspomnienia 09.01.12, 09:35 olinka ty zołzo, juz sobie dzisiaj przetłumaczyłam, że koniec z mysleniem o kocie. Skoro i tak każda sugestia pt. "kot w domu" budzi twardy i kategoryczny sprzeciw małżonka? DO tego stopnia że ostatnio było dramatyczne "jak w domu znajdzie się jakiś kot to mnie w nim nie będzie" a ty mi takie cuda tu pokazujesz? Odpowiedz Link
olinka20 Re: Wspomnienia 09.01.12, 10:11 Ja ci powiem, ze mam taki sam egzemplarz w domu. Ponad rok temu ( przed pierwszym kotem znaczy) było ŻADNYCH kotów w domu, a teraz nosi Pin ( pierwsza kota) robią noski noski ( tracają sie noskami) i chłop opowiada, ze Pin to njafajniejszy kotek na planecie ( bo faktycznie jest fajna, przytulasna). Oczywiscie reszte tez kocha, ale ją chyba najbardziej Odpowiedz Link
tysia77 Re: Wspomnienia 09.01.12, 10:24 Słodkie Mój mąż też nie chciał słyszeć o kotach,a teraz mówi o nich "coreczki" Odpowiedz Link
paskudek1 Re: Wspomnienia 09.01.12, 10:50 taaa, chyba mi przyjdzie zahipnotyzować tego mojego, bo juz widze co robi jak kota przynoszę. On nawet słyszeć nie chce. Wczoraj chciałam mamie fotki kocura insumak pokazać to już się najeżył Odpowiedz Link
olinka20 Re: Wspomnienia 09.01.12, 10:58 Pokaz mu moje jak były maluszkami, moze go zahipnotyzują Odpowiedz Link