Dodaj do ulubionych

chciałam tylko rzec, że..

18.01.12, 22:51
rozmiar 46 został osiągnięty smile... a jeszcze w październiku nosiłam 50.. Potrzymajcie za mnie jeszcze trochę kciuki, dobla??
Obserwuj wątek
    • hedna Re: chciałam tylko rzec, że.. 18.01.12, 23:04
      o gratuluję! a jak to zrobiłaś w tak krótkim czasie? smile
    • olinka20 Re: chciałam tylko rzec, że.. 18.01.12, 23:04
      Gratulacje!!!
      Do jakiego dobijasz?
      • 3-mamuska Re: chciałam tylko rzec, że.. 18.01.12, 23:05
        No wielkie gratulacje,i kciuki trzymam.
      • anna_sla Re: chciałam tylko rzec, że.. 18.01.12, 23:14
        nie chcę niczego zapeszać. Wolałabym się nie wypowiadać, ale jeśli już muszę to powiem, że 42. Kiedyś marzyłam o 38, ale to był zbyt odległy dystans i za dużego potem doła miałam. Dlatego stopniowo proszę, stopniowo..
        • rose.rouge Re: chciałam tylko rzec, że.. 19.01.12, 10:14
          Oczywiście że stopniowo, trzymam kciuki o gratuluję bo to ciężka praca ale widać efekty, 4 rozmiary mniej to ogromnie dużo!
    • magiczna_marta Re: chciałam tylko rzec, że.. 19.01.12, 09:14
      Wow, gratulacje!!!
      Zdradzaj sekret sukcesu i jedziesz dalej kochana, życzę Ci tego 38 z całego serca.
      • anna_sla cały czas zdradzam sekret :D 19.01.12, 11:42
        non stop zanudzam Was o swoich ćwiczeniach i bieganiu, a teraz i siłowni big_grin.. dzięki (albo nie dzięki, tfu tfu) za dobre słowo i życzenia. Postaram się nie urosnąć w piórka i dotrwać..
        • magiczna_marta Re: cały czas zdradzam sekret :D 19.01.12, 13:40
          Ja od półtora miesiąca na siłkę śmigam, 2h x 3-4 dni w tygodniu i chociaż widzę różnicę w swojej "wydajności" to ni chu chu, nawet pół rozmaru mi nie spadło.
          Jedzeniowo się pilnuję, chociaż tu są"małe" problemy innej natury o których na publicznym pisać nie będę.
          • mearuless marto! 19.01.12, 14:09

a jak cwiczysz na silce?
            masz trenera czy sama?
            bo tylko trener w dodatku przystojny moze ci pomoc.
            ustalic cwiczonka na rzeźbę a nie na mase na spalanie tluszczu a nie na przyrost miesni.
            oooo tyle ci powiembig_grin
          • anna_sla Re: cały czas zdradzam sekret :D 19.01.12, 19:11
            ja od 2,5 m-cy ćwiczę, od ponad miesiąca biegam, zaostrzyłam dietę, ale nie dlatego, że chciałam ale dlatego, że nie czuję głodu. Jak nie czuję głodu nie chcę jeść..
            • doral2 Re: cały czas zdradzam sekret :D 19.01.12, 20:31
              no ładnie, ładnie smile
        • akasya Re: cały czas zdradzam sekret :D 19.01.12, 20:34
          anna_sla napisała:

> non stop zanudzam Was o swoich ćwiczeniach i bieganiu, a teraz i siłowni big_grin.. d
          > zięki (albo nie dzięki, tfu tfu) za dobre słowo i życzenia. Postaram się nie ur
          > osnąć w piórka i dotrwać..

Pisz, pisz, bo ja się motywuję, żeby ruszyć tyłek, czytając jak inni to robią tongue_out I też trzymam kciuki za 38!
          • anna_sla 38 jest nierealne :D 19.01.12, 21:49
            Teraz zaczynają się schody.. Naprawdę ciężko dojść do tych 42 (już kiedyś byłam blisko blisko i wszystko się rypło, kosztowało mnie to wiele). Cała nadzieja w trenerze. Waga stoi w miejscu ciągle, ale słyszałam, że to dlatego, że tkanka mięśniowa zastępując tłuszczyk waży więcej i faktycznie nawet był moment, że waga poszła w górę zamiast w dół.. ale potem spadło.. teraz zaczęła się zaciekła walka big_grin a taki wycisk mi dziś trener dał, że schodząc z urządzeń miałam takie kołowrotki w głowie, że raz o mało nie upadłam, pionu złapać nie mogłam smile Ale spaliłam te 600kcal choć kosztowało to naprawdę ogrom wysiłku. Dziś obie miałyśmy kryzys i ja i koleżanka, choć ona ma inny zestaw ćwiczeń, bo ona pracuje nad tyłkiem i kondycją (jest mega szczupła, jesteśmy jak Flip i Flap big_grin).
            • beata985 Re: 38 jest nierealne :D 22.01.12, 10:53
              ku pokrzepieniu
              dziendobry.tvn.pl/video/razem-schudli-3335-kg,1,newest,17082.html
              ta kobitka pierwsza z lewej-w granatowym-była tak gruba, ze przestała robić zdjęcia, nie do uwierzenia jak się na nią patrzy---pooglądaj
              i trzymam kciuki.
    • one-smutasek Re: chciałam tylko rzec, że.. 19.01.12, 10:24
      Gratulacje!!!Tak trzymaj smile niedługo 38 będzie Twojesmile
    • mantha Re: chciałam tylko rzec, że.. 19.01.12, 14:26
      Dwa rozmiary - to bardzo duzo !!!! mnei najbardziej zawsze motywowaly luzy w pasiew starych spodniach i wizja zakupu nowej niezwykle seksownej i obcislej odziezy smile
      • alajna2 Re: chciałam tylko rzec, że.. 19.01.12, 21:07
        gratki i trzymam kciuki!
    • shimmer_lip Re: chciałam tylko rzec, że.. 19.01.12, 23:11
      Zazdroszczę okrutnie smile Podczytuję to forum dłuuugo bardzo i jeśli udzielanie się zagwarantuje mi takie wyniki - to ja chcę smile A ja właśnie 50 rozmiar. Fuck! A z 1,5 roku temu dochodziłam już do 44 sad
      • azjaodkuchni Re: chciałam tylko rzec, że.. 22.01.12, 10:32
        No dziewczyny zmotywowałyście mnie obok mnie same szczupłe trzcinki tylko ja big dupsko. Idę dziś na siłownię i na basen smile i też będę miec 38 a najpierw 40 i 42... no, ale ciuchy tu małe więc nie wiem ile mam naprawdę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka