Dodaj do ulubionych

Porada fryzjerska potrzebna

29.01.12, 13:43
Laski, chłop mi zapowiedział, że da mi na fryzjera, tak konkretnietongue_out i teraz mam zagwozdkę, bo nie wiem co z ta czupryną zrobicuncertain Kolor wiem jaki chcę: www.whitezine.com/images/Josefine-Jonsson-Red-Head-580x386.jpg
Ale co z resztą? Fote macie w wizytówce, ale chyba mało poglądowa.. jak coś to mowcie, wstawie innątongue_out Wiem że odpada prosto cięta grzywka i że z 10 cm z dlugości na 100% zejść musi, bo zajechaneuncertain Włosy mam teraz to linni stanika mniej wiecej.
Obserwuj wątek
    • beata985 Re: Porada fryzjerska potrzebna 29.01.12, 14:40
      eh...mój kolor
      piękny kolor..........
      było...minęło buuuuuuuuuuuuuusad
      • mona_mayfair Re: Porada fryzjerska potrzebna 29.01.12, 14:44
        Kolor, kolor... co z reszta zrobic?tongue_out
        • aqua48 Re: Porada fryzjerska potrzebna 29.01.12, 15:46
          Trudno radzić skoro nie wiemy jak Ci się te włosy układają i w jakiej fryzurze czujesz się dobrze, może znajdź dobrą fryzjerkę (popytaj koleżanek ktorych fryzury Ci się podobają), pooglądaj wraz z nią zdjecia i wybierz coś co ona będzie UMIAŁA zrobić. Bo u fryzjera to nie jest calkiem tak, że pokazujesz palcem zdjęcie, chcę to samo i masz za chwilę identyczną fryzurę na glowie i wyglądasz w niej tak samo jak ta modelka.
          • mona_mayfair Re: Porada fryzjerska potrzebna 29.01.12, 15:51
            Ano mam złe wspomnienia z poradami fryzjerek tongue_out Chcialabym sobie coś mniej-wiecej przyblizyc, zeby tak całkiem na pałe nie iść.
            • bruni76 Re: Porada fryzjerska potrzebna 29.01.12, 16:19
              A ja tak z innej beczki: co to za kolor?
              Nie ukrywam że podoba mi się, i kto wie, może sobie taki "walnę" wink

Dzieci są jak pierdy - znieść można tylko własne tongue_out
              • doral2 Re: Porada fryzjerska potrzebna 29.01.12, 17:30
                kolor fajny, tylko że się przy nim wygląda jak blady trup.
                więc myślę sobie, żeby i fryzurę i kolor uzgodnić z fryzjerką.
            • kaamilka Re: Porada fryzjerska potrzebna 30.01.12, 10:32
              kolor ładny, ale pamiętaj, że się mega szybko wypłukuje i wizyta u fryzjera raz na trzy tygodnie
    • jowitka345 zapytaj kfiatuszkowej ;) 30.01.12, 10:34
      ona wszak fryzjerką z zawodu jest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka