jowitka345 03.02.12, 10:17 Jak oglądam z nią ddtvn to ciągle jestem wpieniona... jak można tak traktować swojego współpracownika!!.. albo wypomina mu, ze ją zaraził przerywa mu a dzisiaj to przeszła samą siebie... " nie garb się" powiedziała mu na antenie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karra-mia Re: Pieńkowska mnie osłabia 03.02.12, 10:22 mnie wkurwia ona całym swoim jestestwem. Jej śmiech, gadanie, głupie pytania - strasznie mnie to denerwuje. Odpowiedz Link
i_b13 Re: Pieńkowska mnie osłabia 03.02.12, 10:24 bo ona myśli, że to zabawne rany, a ona jest sztywna jak drut nawet, gdy próbuje żartować strofuje tego kolesia jakby matką jego była zdecydowanie wolę sprzeczki Wellman i Prokopa Odpowiedz Link
beata985 Re: Pieńkowska mnie osłabia 03.02.12, 10:28 serio tak mu powiedziała??????/// o ja cie .............. Odpowiedz Link
kaja2002 Re: Pieńkowska mnie osłabia 03.02.12, 23:06 Od razu przełączam kanał, jak widzę tę panią. Jest wyjątkowo żalska. I ten jej "dziubek" i grobowa mina przy każdym temacie... Brrr. Odpowiedz Link
fajnyrobal Re: Pieńkowska mnie osłabia 03.02.12, 23:21 Jej tak od 11 września zostało - dzióbek +grobowa mina+wytrzeszcz oczu Odpowiedz Link
bruni76 Re: Pieńkowska mnie osłabia 03.02.12, 23:30 Taaaa... Jak to miło że ta "Pani" nie tylko mnie wkurwia Jej codzienne "dzień dobry, dzień dobry" - mówione dwa razy, albo "Czy miał/ma Pan/Pani POCZUCIE" - tego słowa używa nagminnie Pamiętam że już kiedyś też coś tam przysrała temu swojemu "partnerowi" redakcyjnemu - i to zupełnie bez powodu... Głupia cipa - nie trawię Jej Dzieci są jak pierdy - znieść można tylko własne Odpowiedz Link
mamalgosia Re: Pieńkowska mnie osłabia 03.02.12, 23:30 oj, mnie ona już denerwuje od dłuższego czasu. W kontekście braku bezstronności i ignorancji. Nawet do ddtvn pisałam maila Odpowiedz Link
zales239 Re: Pieńkowska mnie osłabia 03.02.12, 23:52 No jest denerwująca jak nic, ale przyznacie ,że chirurga ma dobrego Odpowiedz Link
jowitka345 Re: Pieńkowska mnie osłabia 04.02.12, 10:34 mamalgosia napisała: > oj, mnie ona już denerwuje od dłuższego czasu. W kontekście braku bezstronności > i ignorancji. > Nawet do ddtvn pisałam maila i co Ci odpisali?? Odpowiedz Link
marghe_72 Re: Pieńkowska mnie osłabia 04.02.12, 00:09 odcinków przez nią prowadzonych nie oglądam. Zresztą ostatnio DzienDobryTvn coraz rzadziej oglądam bo sie koszmarnie nudno i "połebkowo" zrobiło Odpowiedz Link
kfiatuszkowa Re: Pieńkowska mnie osłabia 04.02.12, 13:33 Ej noooo zostawcie kobiecinę ;> Przecież ona jest przekonana o swojej wyższości nad swoim partnerem telewizyjnym, ona tego nie robi specjalnie ;> Ona już tak ma, że czuje się boska i zajewyjebista Odpowiedz Link
kfiatuszkowa Re: Pieńkowska mnie osłabia 04.02.12, 13:33 O kurde, ale mi onych wylazło Odpowiedz Link
anielka05 Re: Pieńkowska mnie osłabia 04.02.12, 17:30 Mnie tez osłabia, ale Mołek jeszcze bardziej . Jakis czas temu w programie ddtvn wystepował ten strażak z Anglii, Kevin Aiston (nie wiem czy dobrze pamiętam jego nazwisko), i tak zwyczajnie po przyjacielsku położył dłoń na jej ramieniu, a ta wyniosła baba zdjęła tą rękę i powiedziała na antenie, że nie życzy sobie takikego zachowania. Rozwaliła mnie wtedy Odpowiedz Link
doral2 Re: Pieńkowska mnie osłabia 04.02.12, 18:30 mnie osłabia justysia pohanke ze swoim rozciągniętym, sztucznym pseudouśmieszkiem, satynowych bluzeczkach albo falbaniastych. w kółko tych samych. za grosz smaku, za grosz elegancji. Odpowiedz Link
kaja2002 Re: Pieńkowska mnie osłabia 04.02.12, 18:41 Mołek, Pochanke, Pieńkowska i Werner z tym swoim wokalem i manierą... wrrr. Toleruję jedynie Wellman/Prokop a na dwójce Rogalską, ale zazwyczaj ma żalskie towarzystwo tego kurdupla, Łukasza jakiegośtam, który właśnie zaczyna karierę celebryty, ten to mnie tak drażni, że i pani dzióbek wysiada... Generalnie, jak nie ma Wellman/Prokop, to mam posprzątane, bo nie ma nic w tv Odpowiedz Link
beata985 Re: Pieńkowska mnie osłabia 04.02.12, 18:48 onie nie Rogalskiej to ja z kolei nie trawię.......wrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link
rudamarta4 Re: Pieńkowska mnie osłabia 04.02.12, 18:42 I kolczyki ma non stop te same, a o bluzeczkach już kiedyś pisałam. A Pieńkowska jest do wymiany na lepszy model Odpowiedz Link
mme_marsupilami Re: Pieńkowska mnie osłabia 04.02.12, 18:48 A mnie oslabiaja wszyscy prowadzacy DDTVN. Prokop: ciagle podsmiewanie sie z PiSu - rozumiem zart, ale ilez mozna na ten sam i jedyny temat. Wellman: chodzaca sztucznosc. Molek: chodzaca dretwosc. Soltysik: miszcz "dlugi jezor". Pienkowska za polkniety kij. Weglarczyk za wyglad. Jak myslicie, powinnam jeszcze ogladac ten program ? Odpowiedz Link
doral2 Re: A Kuźniar kogo wkurwia? 04.02.12, 19:05 mnie. zawsze z rana jakiś niedomyty, niedoczesany, niedopięty, nieogolony, rozchełstany. jakby zaspał i bez prysznica założył co miał pod ręką i wio na ekran. taki flej z samego rana, bleehhh Odpowiedz Link
jowitka345 Re: Pieńkowska mnie osłabia 04.02.12, 19:12 mme_marsupilami napisała: > A mnie oslabiaja wszyscy prowadzacy DDTVN. > Prokop: ciagle podsmiewanie sie z PiSu - rozumiem zart, ale ilez mozna na ten s > am i jedyny temat. > Wellman: chodzaca sztucznosc. > Molek: chodzaca dretwosc. > Soltysik: miszcz "dlugi jezor". > Pienkowska za polkniety kij. > Weglarczyk za wyglad. > Jak myslicie, powinnam jeszcze ogladac ten program ? > hahaha tak sobie teraz wyobraziłam, ze jakby się nachyliła to by jej ten kij doopą wyszedł Odpowiedz Link