paskudek1 19.02.12, 19:47 powodzenie. Zgodnie z obietnicą i w podziękowaniu za modły i czary stawiam z życzeniami coby Wam Bozia w dzieciach, kotach albo psach wynagrodziła wedle życzenia. pojechałam, wrócilam, wizyta była baaardzo udana. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paskudek1 i zagrycha 19.02.12, 19:51 jak ktos cos jeszcze sobie zyczy to prosze o zamówienia Odpowiedz Link
doral2 Re: i zagrycha 19.02.12, 19:55 mnie wystarczy zapłata w brzęczącej mamonie za dzieci dziękuję, już mi starczy niech ci się owoce podróży dzieją jak najlepiej, najdłużej i w ogóle Odpowiedz Link
prigi Re: Niech wam Pan Bóg da zdrowie, szczeście i... 19.02.12, 19:55 co prawda, nie pisałam, ale kciuki trzymałam mogę pieczoną golonkę/? <mlask, mlask> Odpowiedz Link
grave_digger Re: Niech wam Pan Bóg da zdrowie, szczeście i... 19.02.12, 21:56 a tym, którzy nie wierzą w pambuka, to kto im da? Odpowiedz Link
esofik Re: Niech wam Pan Bóg da zdrowie, szczeście i... 19.02.12, 22:07 dla tych co nie wierzą w panbuka wódka i zakąska od Paskudka Odpowiedz Link
anna_sla Re: Niech wam Pan Bóg da zdrowie, szczeście i... 19.02.12, 23:30 a cóż za wizyta? O czym nie wiem? Odpowiedz Link
ez-aw Re: Niech wam Pan Bóg da zdrowie, szczeście i... 19.02.12, 23:59 Fajnie że udała się podróż. A skoro czarowałam uczciwie, to się częstuję Odpowiedz Link
paskudek1 Re: Niech wam Pan Bóg da zdrowie, szczeście i... 20.02.12, 08:07 anno to była wizyta u koleżanki ze studiów tyle że wybierałam się do niej (i jej rodzinki) już dłuuugo a poprzednia zaplanowana wizyta nie wyszła bo nam dzieć zachorował na ospę. A tam niemowlak mały jest. I teraz tak się cholernie bałam czy uda się dojechać bo zaczęło sypać paskudnie ale się udało. Wizyta super, dzieciak śliczny Wszystkim bardoz dziękuję za czary mary Odpowiedz Link