mamolka1 15.03.12, 09:51 jestem więc po histerii na temat pierwszego ząbka najmłodszego przyszła kolej na chwalenie się najstarszym Takiego sobie syna wyhodowalam na piersi własnej - niektóre kciuki za niego jakiś czas temu trzymały Mój to ten bokiem I na słupku Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaiwona_1 Re: matka oszołomka 15.03.12, 09:57 no to przyszły mistrz świata nam rośnie? Sukcesów w pływaniu życzę Ps. Moja młoda (9 lat) też dzielnie trenuje pływanie. Ostatnio puchłam z dumy bo trener kazał całej grupie wyjść z wody i patrzeć jak Agata dobrze pływa Odpowiedz Link
olinka20 Re: matka oszołomka 15.03.12, 09:58 Jakis puchar z tego Gorzowa przywiozł? Znaczy nowa kadra na emaglu nam rosnie? Odpowiedz Link
mamolka1 Re: matka oszołomka 15.03.12, 10:02 Eee z Gorzowa jeszcze nie - tylko życiówki ładnie poprawił On się do 200 motylem szkoli a to cholernie ciężki dystans jest - jeszcze ze dwa lata i mam nadzieję na mistrza Odpowiedz Link
nanna78 Re: matka oszołomka 15.03.12, 13:30 Sorki że tak "nielegalnie" się tu udzielę (bez cefałki i wódki ) - podczytuję magiel pasjami od dłuższego czasu a dziś okazało się , że mam tu "ziomalkę" jak mniemam. Napis na kartce pod mlodym wskazuje na mój ukochany zaścianek rodzinny. Mlodego gratuluję - kciuki trzymam za przyszłego mistrza. Odpowiedz Link
mallard Re: matka oszołomka 16.03.12, 14:50 A jak widoczne na zdjęciu osoby odnoszą się do naruszenia ich dóbr osobistych? Odpowiedz Link
mamolka1 Re: matka oszołomka 16.03.12, 15:06 Jak pewnie zwróciłeś uwagę zdjęcie nie pochodzi z mojej prywatnej kolekcji - zostało zrobione przez trenerkę w trakcie zawodów. Zostało opublikowane w sieci - nawet widać jaka gazeta je zamieściła. Wszyscy zawodnicy na początku roku podpisali zgodę na publikację swego wizerunku Odpowiedz Link
babowa Re: matka oszołomka 16.03.12, 16:26 no ja jak mallard, tez chciałam o tym napisac a tu zonk i dalej na maglu nuda a weekend sie zaczyna, mozna by troche pobujac atmosfera a syn , niech mu sie wiedzie Odpowiedz Link
mallard Re: matka oszołomka 16.03.12, 18:29 asiaiwona_1 napisała: > się mallard chciał popisać, a tu zonk No! A niedawno okulary nowe obstalowałem... Odpowiedz Link
mamolka1 Re: matka oszołomka 16.03.12, 19:05 O wy zarazy wredne W moim własnym chwalipięckim wątku jatki sobie chcecie robić... A tak serio to nawet zamierzałam wyciąć koleżków młodego ale już mi się nie chciało majstrować w opublikowanym zdjęciu .... zaraz się zastanowię nad wątkiem do jazdy.... Odpowiedz Link