Dodaj do ulubionych

HIT INTERNETU...miesny jeż

21.03.12, 13:10

zawalilo mi tym poczte...i fejsa i nawet chiba na pudlu o tym bylo.
to z jakiegos programu o wakacjach.
aktorzy amatorzy graja w filmikach, pozwalaja robic z siebie glupkow a pozniej caly internet sie z nich smiejebig_grin
musze to wychaczyc w tv wink
a wy kobitki robicie miesnego jeza?
teraz jak ktoras zapyta co podac na mega wypasione przyjecie to juz wiem co jej napiszebig_grin
widzialyscie to???:
www.youtube.com/watch?v=f8oR8-dQFjE
Obserwuj wątek
    • paula_029 Re: HIT INTERNETU...miesny jeż 21.03.12, 13:46
      OJP...przechodzę na wegetarianizm...
      • mearuless Re: HIT INTERNETU...miesny jeż 21.03.12, 14:20
        napisalam wyhaczyć przez ch.
        powinnam tam grac glowna role suspicious
    • bei Re: HIT INTERNETU...miesny jeż 21.03.12, 15:52

ty go zjesz, ty go zjesz......smile
      • asiaiwona_1 Re: HIT INTERNETU...miesny jeż 21.03.12, 19:56
        widziałam na pudlu big_grin Mięsny jeż wchodzi na stałe w wypasione menu na imprezy big_grin I jak mnie znowu meła odwiedzisz to też ci go podam tongue_out
        Program leci chyba na polsacie w jakiś łikendowy dzień. Ze 2 razy na niego trafiłam - masakra na całego big_grin
        • mearuless Re: HIT INTERNETU...miesny jeż 21.03.12, 19:59
          asiowa to ja juz cie nie odwiedze....te jezowe oczka mnie zabily...no i pani serwujaca tez niczego sobie...widac ze chowana na miesnym jezu wink
    • marghe_72 Re: HIT INTERNETU...miesny jeż 21.03.12, 20:03
      cały ten program jest koszmarny
      Kto to ogląda?
      Jaka jest grupa docelowa?

tak, zerknęłam co by wiedzieć o czym mowa smile
    • ellgie Re: HIT INTERNETU...miesny jeż 21.03.12, 20:35
      Wątek był założony około 13 jest godzina 20.30 od kurwa siedmiu godzin kołacze mi sie po głowie piosenka tego gościa "miesny jeż mięsny jeż" po co ja w to wchodziłam!!!!!hehe
      • kowalowa Re: HIT INTERNETU...miesny jeż 21.03.12, 21:35
        ja przyzanm sie bez bicia...widziałam to..raz przez przypadek w sobotę, dowiedziałam się ze jest też w niedzielę... nie mogłam tego przegapić.. masakra taka, ale co się pośmiałam to moje wink taki odmóżdzacz..w dobie kryzysu mega wskazanewink

i teraz wiem.. Polsat sobota niedziela 17:45 big_grin nie ma mnie dla nikogo wink

--

ciągle nie wiem co tutaj napisać...

juz wiem
        wpiotraszeni.blogspot.com/
        • mearuless Re: HIT INTERNETU...miesny jeż 21.03.12, 21:40

• olinka20 Re: HIT INTERNETU...miesny jeż 21.03.12, 21:50
        Uffff, to jednak dobrze, ze nie otworzyłam tego linka big_grin
    • semida Re: HIT INTERNETU...miesny jeż 22.03.12, 08:49
      Hehe,widziałam ten odcinek bo Młoda lubi to oglądaćbig_grin
      • jowita771 Re: HIT INTERNETU...miesny jeż 22.03.12, 09:46
        I to serio było w telewizji? Myślałam, że ktoś sobie jaja zrobił z tego programu, że to jakaś satyra. Jeśli to było naprawdę, to widzę tylko jedną możliwość - twórcy postanowili się zabawić i sprawdzić, ile widzowie są w stanie wytrzymać.
    • anna_sla Re: HIT INTERNETU...miesny jeż 22.03.12, 09:29
      ja kompletnie nie rozumiem o co chodzi, bo to takie jakby wyrwane z kontekstu i nie kapuję idei programu.
    • fajnyrobal Re: HIT INTERNETU...miesny jeż 22.03.12, 14:40
      ło matulu...
      obejrzałam kawałek odcinka i już wiem, że dalej nie mogę... to ponad moje siły

A mięsnego jeża zapodam teściowej na święta big_grin
    • sylki Re: HIT INTERNETU...miesny jeż 22.03.12, 15:40
      hahaha,
      a ja się zastanawiam co na obiad zrobić, już wiem!
      Mięsny jeż, mięsny jeż, ty go zjesz tongue_out
    • deodyma Re: HIT INTERNETU...miesny jeż 22.03.12, 20:34
      www.eska.pl/news/miesny_jez_youtube_u_majewskiego_w_radio_eska_przepis_na_miesnego_jeza_tylko_na_eska_pl/31213
    • fajnyrobal Re: HIT INTERNETU...miesny jeż 22.03.12, 20:50
      Od dzisiaj ten utwór jest moim number one big_grin
      www.youtube.com/watch?v=q92pszrPe9Y&feature=colike
      • deodyma Re: HIT INTERNETU...miesny jeż 22.03.12, 21:00
        zajebistebig_grin
      • olinka20 Re: HIT INTERNETU...miesny jeż 22.03.12, 21:11
        Straszne big_grin
        • dlania Re: HIT INTERNETU...miesny jeż 23.03.12, 22:04
          Tu bardziej dynamiczna scena z tego samego odcinkawink
          www.youtube.com/watch?v=hZ03LCGSSnc&feature=g-logo&context=G252788bFOAAAAAAACAA
          Czytałam ostatnio jakis tekst o tego typu programach - granych przez amatorów pseudo-dokumentach. Skierowany do Polski B i C (cokolwiek to znaczy), żeby sie mogli identyfikować.
            • dlania Re: o w morde jeza....nie miesnego;) 23.03.12, 22:17
              Ale sie zmeczyłam, jesu, herod nie baba!wink
            • ellgie Re: o w morde jeza....nie miesnego;) 23.03.12, 22:17
              Czekałam aż ta Beatka go pod pache weźnie z tym kółkiem, rękawkami i wyniesie z wody...kto i ile tym ludziom płaci za taką maskre???
              • ellgie Re: o w morde jeza....nie miesnego;) 23.03.12, 22:27
                https://img1.demotywatoryfb.pl/uploads/201203/1332456854_by_czirpa.jpg
              • mearuless Re: o w morde jeza....nie miesnego;) 23.03.12, 22:28
                nie wiem. i w szoku jestem.
                ale mnie zastanawia inna rzecz.
                co czuja ci ludzie gdy widza pozniej sie w tv.
                czy sa dumni z takiej roli i postaci w ktora sie wcielili?
                czy czuja zazenowanie?
                no jakos...zal mi ich.
                • olinka20 Re: o w morde jeza....nie miesnego;) 23.03.12, 22:37
                  Tez mi zaluncertain
                  • fajnyrobal Re: o w morde jeza....nie miesnego;) 24.03.12, 01:32
                    A mnie nie. Skoro poszli na takie cuś w zamian za darmowe wakacje, to pewnie jeszcze teraz zapraszają rodzinę i znajomych na seanse i brylują jakie to z nich ,,gwiazdy" uncertain Do nich to nie dociera, że zrobili z siebie totalnych idiotów. Som w tiweju , mieli darmochę, jest git.
                    Ten popaprany ,,przystojniak" Henio wystąpił już w kilku takich produkcjach- dlaczego ja i trudne sprawy, mamuśka zresztą też już była w tych koszmarkach.

BTW nauka pływania rozwaliła mnie totalnie, ci co robią ten program to chyba sprawdzają do jakiego stopnia można z ludzi zrobić małpę za przysłowiowego banana, bo to nie możliwe żeby to było na poważnie big_grin
                    • deodyma Re: o w morde jeza....nie miesnego;) 24.03.12, 08:09
                      > BTW nauka pływania rozwaliła mnie totalnie, ci co robią ten program to chyba sp
                      > rawdzają do jakiego stopnia można z ludzi zrobić małpę za przysłowiowego banana
                      > , bo to nie możliwe żeby to było na poważnie big_grin

a ja uwazam, ,ze trzeba miec dystans do siebie, zeby wystapic w takim serialu a jesli mieli z tego korzysci finansowe czy tez w postaci wakacji, czemu mieli nie sprobowac?
                      ja sama ;przy takiej produkcji pewnie swietnie bym sie bawila, wszystko dla ludzi.
                      przeciez smiech to zdrowie.
                      a co do tej Beaty, ilez osob na jej miejscu odwazyloby sie zagrac w serialu OLBRZYMIA NARZECZONA HENIA?
                      przeciez tam non stop jest mowa o jej wadze.
                      • fajnyrobal Re: o w morde jeza....nie miesnego;) 24.03.12, 10:49
                        Śmiech a ośmieszanie się to dwie różne sprawy.

No właśnie, wszyscy mają za złe Beacie jej wygląd i wagę, mamunia kilka razy daje upust niewybrednym komentarzom, natomiast nikt nie czepia się wyglądu i intelektu popapranego Henia. Beata to sympatyczna, żywiołowa i nieco prosta dziewczyna, natomiast ten jej chłopak jest jakiś cofnięty w rozwoju. A już szczyty Polsat osiągnął komplikując fabułę ciążą Beaty - komentarz mamusi ,,mój Henio uprawiał seks?! Ale jak, to niemożliwe. I nie było mu ciężko?"
                        No tu już tony dystansu do siebie nie pomogą.
                        • deodyma Re: o w morde jeza....nie miesnego;) 24.03.12, 12:21
                          no ale powiedz, czy w realu ludzie sie nie osmieszaja?
                          co do tych dwojga, to ja juz zdecydowanie wole ta Beate, niz tego Henia.
                          w koncu co ma powiedziec mamuncia?
                          Heniu to jej synek i chocby nie wiadomo, jaka byl pokraka, zadna nie bedzie dobra dla jej synusia i ciezko jakiejkolwiek kobiecie bedzie sprostac jej wymaganiomsmile
                          niestety, w zyciu spotyka sie rozne indywidua i akurat w tych odcinkach to widac.
                          a jeszcze ten ojciec Henia, to tez jakas taka mameja...
                          ja ogladam ten serial dla smiechu, mnie on bawi a te odcinki sa jednymi z lepszych, jakie do tej pory bylysmile
                          • asiaiwona_1 Cała prawda o mięsnym jeżu 26.03.12, 14:31
                            www.fakt.pl/Miesny-jez-Zobacz-aktorow-Pamietnikow-z-wakacji,artykuly,152570,1.html

Ciekawi mnie co bierze i od którego dealera ten, który pisze scenariusze do pamiętników z wakacji big_grin
                            • dlania Re: Cała prawda o mięsnym jeżu 27.03.12, 17:31
                              To jest odtrutka na mentalnośc
                              Oj takwink))
                          • fajnyrobal Re: o w morde jeza....nie miesnego;) 26.03.12, 21:09
                            W realu ludzie też się ośmieszają,ale za darmo wink
                            • cudko1 Re: o w morde jeza....nie miesnego;) 27.03.12, 11:06
                              w której zajawce, widziałam chyba swojego kumpla ze studiów, obiecałam sobie obejrzeć i zferyfikować łale niestety zapomniałam, a jakoś szukać na you tubie mnie się nie chce

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka