Dodaj do ulubionych

uuuuuuu haha ze mną gorzej :>

27.03.12, 10:50
wlazłam w wątek z życzeniami świątecznymi, myśląc sobie że to wielkiej Nocy jeszcze kawał czasu, przeczytałam ze esofik gdzieś leci i nie będzie neta (nadal nic nie kumam dodam), zjeżdżam niżej coby się dopisać i pożyczyć miłych świąt, patrze ktoś wkleił choinkę (dalej nie kumam, pewnie dla zgrywu), przy którymś kolejnym mikołaju tudzież reniferku dopiero zaczęło mi świtać, ze to stary wąciszek a nie zamiana świąt

no to ja też wam życzę smacznego jajka w wątku bożonarodzeniowym (zresztą dopiero w niedziele pozbyłam się choinki z balkonu tongue_out)
Obserwuj wątek
    • cudko1 Re: uuuuuuu haha ze mną gorzej :> 27.03.12, 10:51
      i znowu źle znowu źle (aaaa jakieś tabsy potrzebuje chyba) to nie miał być nowy wątek
    • karolina17w Re: uuuuuuu haha ze mną gorzej :> 27.03.12, 11:46
      Miałam te same odczucia wink Czy się komuś święta nie pomyliły. Że już nie wspomnę o życzeniach na 2 tygodnie przed świętami. I te choinki i mikołaje tongue_out Dopiero jak zerknęłam na datę to się połapałam.

cudko1 napisała:
      > no to ja też wam życzę smacznego jajka w wątku bożonarodzeniowym (zresztą dopie
      > ro w niedziele pozbyłam się choinki z balkonu tongue_out)

No no, gratuluje big_grin Kto da więcej? suspicious
    • mamolka1 Re: uuuuuuu haha ze mną gorzej :> 27.03.12, 11:51
      Jakieś trzy dni temu wywaliłam zapomniany słoik z moczką - ja tego nie tykam , stary dostał i zapomniał spożyć a słoiczek sobie w kąciku czekał smile
      W tym tygodniu chyba okna umyjęi zdejmę wreszcie gwiazdki świąteczne...
      • ellgie Re: uuuuuuu haha ze mną gorzej :> 27.03.12, 12:39
        Jakieś trzy dni temu wywaliłam zapomniany słoik z moczką - tak z ciekawości co to moczka?
        • cudko1 Re: uuuuuuu haha ze mną gorzej :> 27.03.12, 12:48
          no właśnie co to moczka?? suspicious też mnie to zaintrygowało
          • kaja2002 Re: uuuuuuu haha ze mną gorzej :> 27.03.12, 12:52
            co to moczka?
        • sylki Moczka 27.03.12, 13:25
          wg googla tongue_out
          www.google.pl/search?q=moczka&hl=pl&prmd=imvnse&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=U6NxT92XPInf4QSq46XsDg&sqi=2&ved=0CDkQsAQ&biw=1280&bih=675
          polly.przepisy.net/moczka/
          • cudko1 Re: Moczka 27.03.12, 13:58
            na zdjęciach wygląda to to jak jakaś rozgotowana ciut fasola czerwona z papryką etc. taka jakby meksykańska jakaś pasta (jadłam coś właśnie w tym stylu w stanach "u meksyka" jak to zwią) ale niewiele miało to wspólnego z moczką wigilijną hehe
          • ellgie Re: Moczka 27.03.12, 14:05
            też już wygooglałam jak jest na piwie a nie na wywarze z ryby to się pisze na taką moczkesmile
            • mamolka1 Re: Moczka 27.03.12, 17:24
              Moja mama robi bez piwa ale na kompotach i dodaje wina.
              ja tego nie ruszam ... - raz, że słodkie jak dla mnie
              dwa - wygląda jakby ktos pawia puścił do gara ...
              • olinka20 Re: Moczka 27.03.12, 19:18
                To mnie zacheciłas big_grin
    • doral2 Re: uuuuuuu haha ze mną gorzej :> 27.03.12, 19:37
      ja to się zastanawiam po jakiego grzyba wertować maglowe waciki aż do bożego narodzenia i po jakiego chooja podnosić stary wacik życzeniowy, zamiast założyć nowy, wielkanocny?
      no nie kumam tego i już.
      ale że ja stara jezdem, to może i takie moje prawo big_grinbig_grinbig_grin
      • cudko1 Re: uuuuuuu haha ze mną gorzej :> 28.03.12, 08:08
        doral siedź cicho tongue_out

dzięki temu poszerzyłam swoją wiedzę i wiem co to moczka suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka