13.04.12, 14:02
co słychać? wszystko ok? trzeba ci czegoś? jak coś pisz, tutaj lub na priv
Obserwuj wątek
    • cudko1 Re: paciaty 13.04.12, 14:32
      a o co chodzi? jeśli to nie tajemnica
      • prigi Re: paciaty 13.04.12, 14:35
        tajemnica chyba nie, ale niech lepiej sama napisze, jeśli będzie chciałasmile
        • cudko1 Re: paciaty 13.04.12, 14:38
          A SPOKO myślałam ze jakiś wątek przegapiłam
          • paciaty Re: paciaty 13.04.12, 18:34
            Trzeba mi wyrwać zęba bo booooli a dentysta może mnie przyjąć pod koniec maja, zakleić dziecku buzię coby nie gadało "mamusiu, pobawimy się kucykaaaamiiiii?", dać znieczulenie bo już teraz mnie boli na myśl, że mam rodzić.
            A serio(nie żeby wcześniejsze było żartem wink ) - bardzo jestem Ci kochana wdzięczna za troskę, jest trochę lepiej, małżon podłapał parę "robótek", dziecko mi się z podatku zwróciło więc jest trochę lepiej-znaczy się na tyle, że na jedzenie na teraz jest....
            Także dziekuję, narazie(i oby na zawsze)daję radę smile
            • prigi Re: paciaty 13.04.12, 18:59
              czuję się winna z powodu kucyka big_grin
              zęba współczuję, a porodem się nie przejmuj-masz juz pewną wprawęwink

cieszę się, że sytuacja się poprawiła nieco, ale jakbyś czegoś potrzebowała to wal jak w dym
              ps. masz ostatnią szansę na ciuchy chłopięce, bo oddaje byle gdzie, byle komu (nie ma ich dużo, bo te poplamione wyrzucam bez skrupółów, dużo oddaje prawowitym właścicielom, ale nie które fajne bodziaki, np. z kołnierzykiem, szukają godnego wtórnego właściciela, też mówię przyszłościowo o tych, które teraz nosi)
            • mamolka1 Re: paciaty 14.04.12, 11:35
              Jak byś chciała to też mam trochę ubranek po Młodym - od 0 do 6 m.
              Jeszcze nie oddałam niczego a sporo się nazbierało...
              • paciaty Re: paciaty 15.04.12, 08:19
                Ciuchy dla młodego mam, na 0-3 pełną wyprawkę, na 3-6 dużą siatę ubranek więc też jest co założyć smile także dzięki smile
                Za kucyka czuj się winna, czuj, szczegolnie w niedzielę o godzinie 5,45 bo o takiej dziś porze Wika przylazła mnie budzić na zabawę w kucyki smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka